Et udpluk af anbefalede par-venlige hoteller

På SkovRejser.dk's hjemmeside er der over 150.000 hoteller. Derfor spørger folk tit om vi ikke har et udpluk af hoteller som vi kan anbefale. Her ser du en liste over de anbefalede par-venlige hoteller, hvortil du kan få uddybende hotelinformationer. Når du har fundet et hotel, der passer til jeres behov, så er der en søgeformular, der giver jer overblikket over de tilbud de tyske rejsebureauer har til hotellet i den ønskede periode.


Oásis Atlântico Salinas Sea, Kap Verde

Beliggende direkte på stranden. Byens centrum med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder, restauranter og barer ligger kun 300 meter væk og er tilgængelig via strandpromenaden. Transfertid er omkring 15 til 30 minutter.

Se flere detaljer

Selene Beach & SPA Hotel, Avsallar, Tyrkiet

Selene Beach & SPA Hotel ligger lige ned til en dejlig sandstrand og kun 2 km fra byen Avsallar, hvor du finder både butikker og restauranter. Der er mulighed for at tage taxi eller minibus ind til Avsallar. Fra Selene Beach & SPA Hotel er der 22 km til hovedstaden Alanya. Antalya lufthavn ligger 105 km fra hotellet og Gazipaşa lufthavn er 65 km væk.

Se flere detaljer

Vila Vicencia, Funchal, Madeira, Portugal

Det familie ejet og drevet hotel ligger ca. 200 meter fra de lækre strande. Hotellet ligger cirka 2 km fra Funchals idylliske centrum, men der flere butikker og indkøb rundt ved hotellet.

Se flere detaljer

VOI Vila do Farol Resort, Kap Verde

Hotellet ligger direkte på en gylden sandstrand, cirka 1,5 km fra Santa Maria stranden. Ind til byens centrum med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der omkring 1,5 km.

Se flere detaljer

Estalagem Da Ponta Do Sol, Madeira, Portugal

Dette enestående hotel har en betagende udsigt ud over det sydlige Madeiras klippekyst. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over de små byer Ponta do Sol, de terrasseformede bakker og bjerge langs kysten og det blå Atlanterhav.

Se flere detaljer

Hotel Chems Le Tazarkount, Marokko

Hotel Chems Le Tazarkount er omgivet af fantastiske haver og oliven- og appelsinlunde. Hotellet tilbyder ideelle betingelser for et ophold med velvære og motion.

Se flere detaljer

Bluebay Grand Esmeralda, Mexico

Hotellet er beliggende på en privat rev-beskyttet strand. Byen Playa del Carmen med dens mange butikker, restauranter og barer er omkring 15 minutter væk og lufthavnen er ca. 45 minutter væk. Der er også mange andre spændende muligheder i nærheden fx ligger El Camaleón Golf Club kun 5 km væk og Maya ruinerne fra Tulum ligger 64 km fra hotellet.

Se flere detaljer

Galeri Resort Hotel, Okurcalar, Tyrkiet

Galeri Resort Hotel ligger lige ned en helt fantastisk sandstrand med smukt azurblåt vand. Kun 50 m fra hotellet går der busforbindelser til de nærmeste restauranter og butikker, som ligger 1 km derfra. Det meget imponerende all inclusive-hotel ligger i byen Okurcalar i gåafstand til centrum og kun 5 km fra borgen Alara Han. Der er 30 km til Alanya by og 80 km til Antalya lufthavn, mens der er 75 km til lufthavnen i Gazipaşa. Den nærmeste by er Side, som ligger blot 25 km fra hotellet.

Se flere detaljer

La Branda Marieta (adult hotel), Gran Canaria

Lejlighedshotellet ligger i Playa del Inglés ca. 150 m fra strandpromenaden. Kun 200 m væk er indkøbs- og forlystelsescentrene ”Metro” og ”Kasbah”, som tilbyder et væld af shopping- og underholdningsmuligheder. Der er desuden en forbindelse med offentlig transport foran hotellet.

Se flere detaljer

Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa, Lalla Takerkoust, Marokko

Kasbah Igoudar ligger ca. 30 minutters tur i bil fra Marrakesh, som er Marokkos tredjestørste by. Hotellet har shuttle-busser til Marrakesh, og der er også guidede ture. Turen fra Hotellet til Marrakesh er meget flot med smukke bjerge og vandfald.

Se flere detaljer

H10 Timanfaya Palace, Playa Blanca, Lanzarote

Hotellet er beliggende i Playa Blanca i den sydlige del af Lanzarote, 35 km fra Lanzarote lufthavn. Hotellet ligger direkte på sandstranden, og lige ved strandpromenaden, og er omgivet af en stor smuk have med palmer. Der er 35 km ind til øens hovedstad Arrecife, mens der er blot 2 km til Calle Limones, som er Playa Blanca’s største indkøbsgade, hvor man finder talrige shopping- og underholdningsmuligheder.

Se flere detaljer

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Gran Canaria

Hotellet ligger på en klint med panoramisk udsigt over havet. Udover det ligger hotellet i Amadores’ turistområder på Costa de Mogán. Der er direkte adgang til strandpromenaden, som forbinder stranden Puerto Rico og Amadores.

Se flere detaljer

The Vine, Funchal, Portugal

Dette splinternye luksus-hotel er medlem af hotel-kæden Design og ligger i centrum af Funchal. Cityhotellet ligger i det historiske område af byen, og inden for gåafstand af hotellet ligger der en række restauranter og forretninger.

Se flere detaljer

San Antonio Hotel & Spa, Qawra, Malta

Hotellet er opført i en typisk mediterransk byggestil og råder over et af de største lagune-pool-komplekser på Malta. Der er desuden ikke langt til strandpromenaden med de mange forretninger, barer og restauranter og det vilde natteliv.

Se flere detaljer

Sealife Buket Beach, Okurcalar, Tyrkiet

Sealife Buket Beach Hotel er beliggende i byen Okurcalar i regionen Alara. Hotellet ligger lige ned til egen sandstrand ved den tyrkiske riviera. Du finder Alanya 35 km fra hotellet, og Antalya lufthavn 95 km væk. Busforbindelser til både Alanya og Antalya lufthavn er at finde i nærområdet.

Se flere detaljer

Dolmen Resort Hotel, Qawra, Malta

Hotellet har storslået udsigt over St. Pauls Bay, kun adskilt af hotellets pool-plateau. Indkøbs- og underholdningsmuligheder er inden for gåafstand. Lufthavnen i Valletta er omkring 23 km væk.

Se flere detaljer

Alva Donna Beach Resort, Side, Tyrkiet

Alva Donna Beach er beliggende i Side med kun 10 km ind til Side centrum og 20 km til Manavgat centrum. Der er 63 km ind til Antalya by, og 55 km til lufthavnen. Hotellet ligger lige ned til Colakli strand, og centrum i Colakli er 3 km væk. Der er en række indkøbsmuligheder at finde nær hotellet sammen med busforbindelser, som er ca. 300 meter derfra.

Se flere detaljer

Commodore Elite Suites & Spa, Tyrkiet

Commodore Elite er beliggende i Evrenseki, omkring 8 km fra den historiske by Side. Hotellet ligger desuden få meter fra dens egen private sandstrand, langs med kysten. Stranden, som er en af de smukkeste i Side, er 50 meter bred og flere kilometer lang.

Se flere detaljer

Selectum For Two Side, Kizilagac, Tyrkiet

Selectum For Two Side er et såkaldt “voksen-hotel”, hvor man derfor skal være minimum 16 for at bo. Fra hotellet er der 100 meter ned til den lækre sandstrand. De nærmeste byer er Side, som er 15 km derfra, og Manavgat som man finder 10 km derfra. Derudover er der 85 km til Antalya lufthavn. Der er busforbindelse, taxaholdeplads og butikker nær hotellet.

Se flere detaljer

IFA Villas Bavaro Resort & Spa, Punta Cana, Dominikanske Republik

Hotellet er beliggende i Punta Cana, som ligger på den østlige del af den Dominikanske Republik. Desuden ligger hotellet på stranden i Playa Bavaro, som med sit turkise krystalhav, skinnende hvide sand, storslåede naturlige koralrev og en lang kystlinje, menes at være en af de ti flotteste strande i verden.

Se flere detaljer

SENTIDO Flora Garden Hotel, Kizilot, Tyrkiet

SENTIDO Flora Garden Hotel er et smukt voksen-hotel med en afslappende atmosfære. Hoteller er beliggende direkte på en 850 meter lang privat sandstrand i byen Manavgat. De nærmeste shopping-faciliteter er 5 km fra hotellet, mens Manavgat centrum, hvor man også finder en masse shopping-faciliteter, er 15 km derfra. Til Side centrum er der 22 km, og Antalya lufthavn ligger 85 km fra hotellet. Blot 500 meter fra hotellet finder man både restauranter, barer og diverse klubber.

Se flere detaljer

Viva Wyndham Maya Beach Resort, Mexico

Hotellet er bogstavelig talt beliggende lige på stranden omgivet af et smukt tropisk landskab. Der findes utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder omkring 2,5 km væk i byen Playa del Carmen. Køretiden fra Cancun Lufthavn er omkring 60 minutter.

Se flere detaljer

CM Mallorca Palace, Sa Coma, Mallorca

CM Mallorca Palace er beliggende på Spaniens østkyst, kun 250 m fra sandstranden ved Sa Coma. Stranden er en af de største i regionen, og det krystalklare hav har fået tildelt den europæiske “blå flag” status, grundet den høje vandkvalitet. Blot 500 m fra hotellet, langs strandpromenaden, finder man adskillige restauranter, caféer og butikker i centrum af Sa Coma. Der er 60 km til Palma lufthavn, mens der er 75 km til Palma centrum.

Se flere detaljer

Blue Sea Beach Resort, Rhodos

Blue Sea Beach Resort er belliggende i den hyggelige hotel-landsby Faliraki, der er præget af kulturer fra hele verden. Hotellet ligger kun 10 m fra den smukke hvide sandstrand, 2 km fra Faliraki centrum og 12 km fra Rhodos By.

Se flere detaljer

Hovima Costa Adeje, Tenerife

Hovima Costa Adeje ligger 200 meter fra stranden på Costa Adeje, som er et af de smukkeste områder med sol og sand på Tenerife. Derudover ligger det i et roligt område, tæt på forretninger, barer, restauranter samt det berømte Torviscas Marked og kun ca. 1 km fra Adeje centrum.

Se flere detaljer

Iberostar Cala Millor, Spanien, Mallorca

Hotellet ligger direkte ved stranden, og ved siden af strandpromenaden. Stranden er kendt for det hvide sand og det krystalklare vand. Hotellet er et eksklusivt spa-hotel, som er ideelt til en romantisk ferie. Blot 1 km fra hotellet finder man både restauranter og natklubber.

Se flere detaljer

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort, Alcúdia, Mallorca

Hotellet er et 4-stjernet resort, som ligger i byen Alcudia og kun 100 m fra stranden. Hotellet ligger i gåafstand til diverse restauranter, barer, diskoteker og shoppingfaciliteter.

Se flere detaljer

Bahia de Alcudia, Mallorca

Hotellet er beliggende på Mallorcas nordvestlige kyst, i Alcudia, kun ca. 250 m fra en lang sandstrand. Omkring 500 m fra hotellet finder man bymidten, og kun 100 m fra hotellet går der busforbindelser. Havnen i Alcudia ligger desuden blot en kort gåtur derfra, og her finder man også mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger en times tid til halvanden fra hotellet

Se flere detaljer

SBH Maxorata Resort, Costa Calma

Hotellet ligger ved indgangen til Jandia, og der er omkring 300 m til centrum og til stranden. I centrum er der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Fuerteventura lufthavn er ca. 84 km væk, og hvis gæsterne ønsker at få mere kendskab til den lokale kultur, ligger fiskerlandsbyen Morro Jable ikke langt væk.

Se flere detaljer

H10 Playa Meloneras Palace, Gran Canaria

Hotellet er beliggende i den sydlige del af Gran Canaria, i Maspalomas. Kun ca. 150 m fra strandafsnittet La Maloneras i ferieregionen Costa Meloneras, hvor man finder en lille naturbadebugt. Det er et roligt område ved vandet, i nærheden af indkøbscenteret Varadero, hvor der er rig mulighed for at finde butikker, barer og restauranter, men der er samtidig kun omkring 2 km til en naturpark, samt Maspalomas berømte fyrtårn.

Se flere detaljer

Sandos San Blas Nature Resort & Golf, San Miguel de Abona, Tenerife

Hotellet ligger lige over for stranden San Blas i rolige omgivelser, kun 150 m fra den traditionelle fiskerlandsby Los Abrigos. Kun 400 m fra hotellet, finder man både restauranter og butikker, mens der til centrum af Golf Del Sur er 500 m.Herudover er der blot 8 km til Tenerifes internationale lufthavn Reina Sofia

Se flere detaljer

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa, Zakynthos, Grækenland

Hotellet er beliggende direkte på stranden, i Tragaki området, på øen Zakynthos. Lufthavnen på Zakynthos ligger omkring 12 km derfra, mens Tsilivi landsby, som er et berømt turistcenter, kun er 3 km væk. I Tsilivi er der både restauranter, barer, diskoteker, caféer, og butikker. Busforbindelser er at finde blot 150 meter fra hotellet.

Se flere detaljer

Corallium Beach Hotel, Gran Canaria

Dette smukke strandhotel ligger direkte ved San Augustins dejlige strand med det mørke sand. Moderne indkøbs- og forlystelsescentrum samt talrige restauranter, barer, pubber og diskoteker ligger kun 800 m væk og der er ca. 2500 m til Playa del Ingles’ pulserende bymidte, hvis man ikke vil gå ligger der et busstoppested 150 m fra hotellet.

Se flere detaljer

Barcelo Teguise Beach, Lanzarote

Hotellet er beliggende 150 m fra stranden Las Cucharas og ligger i centrum af Costa Teguise. Busforbindelser samt indkøbsmuligheder og restauranter er at finde tæt på hotellet. Derudover er der ca 4 km til Arrecife, 12 km til Teguise og 15 km til Lanzarote lufthavn.

Se flere detaljer

Exagon Park Hotel, Mallorca

Exagon Park Hotel er omgivet af en pinjeskov i nærheden af Albuferas naturreservat. Ca. 500 m fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og klubber.

Se flere detaljer

Sandos Caracol Select Club, Mexico

Sandos Carasol Eco Resort ligger i et roligt område midt i en jungleoase med smuk natur og rigt dyreliv. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra stranden, og centrum af Playa del Carmen er kun ca. 5 km væk. I Playa del Carmen er der masser af shoppingmuligheder og restauranter. Transfer til lufthavnen tager omkring 1 time. Hotellet er økologisk og har fokus på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Resortet består af tre separate områder: Family Section, Royal Elite og Select Club kun for voksne (over 18 år).

Se flere detaljer

Grand Palladium Colonial Resort & Spa, Mexico

Hotellet er beliggende nær fiskerlandsbyen Akumal, der er et af de bedste områder i Riviera Maya, og som ligger mellem Playa del Carmen og Tulum. Det ligger direkte på den hvide sandstrand i Kantenah. Der er omkring 90 minutter til lufthavnen.

Se flere detaljer

Grecotel Eva Palace, Korfu, Grækenland

Hotellet er beliggende på en smuk bjergskråning på den grønne halvø Kommeno. Fra Hotellet er en skøn udsigt over havet med Grækenland som betagende baggrund. Nedenfor hotellet er der en idyllisk bugt med en lille sandet stenstrand. En lille trappe i natursten gør det muligt at komme hurtigt fra hotellet og ned på stranden. Korfu by med de mange shoppingmuligheder, restauranter og barer ligger 12 km væk.

Se flere detaljer

Mareblue Beach Resort, Korfu, Grækenland

Hotellet ligger i et roligt område tæt på stranden. Barer og butikker findes i den nærliggende by Acharavi, der er omkring 5 km væk. Kun 300 meter fra hotellet kører der busser ind til byen. Kørsel til lufthavnen tager omkring halvanden time.

Se flere detaljer

Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa, Korfu, Grækenland

Hotellet er beliggende ved Ermones strand, med udsigt til en fredelig havbugt, på den vestlige del af Korfu. Korfu lufthavn og by er kun 17 km væk. Her finder du både den smukke gamle bydel, butikker og en masse andre underholdningsmuligheder. Det nærmeste busstoppested ligger lige uden for hotellet.

Se flere detaljer

Blue Bay Villas Doradas, Dominikanske Republik

Er man over 18 år og kan li' fest og glade dage, er Blue Bay Villas Doradas det ideelle hotel. Det er beliggende i Playa Dorada, 150 meter fra den hvide sandstrand med det krystalklare turkise vand. Blot 200 meter fra hotellet finder man Playa Doradas shoppingcenter, som byder på diverse indkøbsmuligheder og butikker. Endvidere er Puerto Plata centrum at finde 5 km fra hotellet, mens der er 15 km til Gregorio Luperón lufthavn. Lige ved siden af hotellet ligger Playa Doradas populære 18-hullers golfbane.

Se flere detaljer

Grand Bahia Principe La Romana, Dominikanske Republik

Hotellet er beliggende i den østlige del af Den Dominikanske Republik, mellem Santo Domingo og La Romana. Hotellet ligger direkte på stranden Playa Mortero, og henholdsvis 50 km fra Santo Domingo lufthavn og 25 km fra La Romano lufthavn.

Se flere detaljer

Dreams La Romana Resort & Spa, Dominikanske Republik

Hotellet, der er omgivet af skøn tropisk jungle, ligger tæt på Bayahibes indbydende strand, ca. 800 m fra fiskerbyen af samme navn. Der kører regelmæssigt hotelbusser til den nærmeste større by La Romana og til kunstnerlandsbyen Altos de Chavon (ca. 18 km), hvor der også er indkøbsmuligheder.

Se flere detaljer

Pickalbatros Palace Resort, Hurghada, Egypten

Hotellet ligger direkte ned til Det Røde Hav, på en fredelig strækning af privat sandstrand. Det tager 15 minutter at komme til Hurghada lufthavn, mens der er 20 minutter til byens centrum, hvor der kan shoppes og spises.

Se flere detaljer

KaiSol Romance Resort, Hurghada, Egypten

Hotellet er beliggende i Sahl Hashish, som ligger 22 km fra lufthavnen i Hurghada. Blot 100 m fra hotellet finder du den private sandstrand, mens der til Port Safaga er 52 km. Hotellet råder over 79 værelser fordelt på 4 etager, en døgnåben reception og elevator til de øvrige etager. Der er 3 restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant, og de 2 andre er henholdsvis kinesisk og italiensk.

Se flere detaljer

Dana Beach Resort, Hurghada, Egypten

Hotellet er beliggende på en gylden sandstrand i et roligt område i Hurghada, blot 15 min fra Hurghadas internationale lufthavn. Der er omkring 15 km til centrum, mens det nærmeste supermarked ligger omkring 300 m fra hotellet. Der er busforbindelser indenfor 100 m.

Se flere detaljer

Best Western Galaxy, Zakynthos, Grækenland

Hotellet er beliggende i Laganas, direkte på den smukkeste sandstrand med det krystalblå hav. Det er desuden omgivet af nogle helt utrolige haver, og kun få skridt fra de nærmeste underholdningssteder, heriblandt også et supermarked og flere butikker. Den nærmeste by er Kalamaki, som ligger 3 km fra hotellet. Lufthavnen er blot 7 km væk.

Se flere detaljer

Sentido Louis Plagos Beach, Zakynthos, Grækenland

Hyggeligt familiehotel beliggende i smukke uspolerede omgivelser ned til den berømte strand Amboula, omgivet af bougainvilleaer og charmerende stier i området og kort afstand til de Zakynthos' små byer. Her slapper man af og nyder ferien ved stranden, poolen, i spa-centret eller børneklubben og den lille typisk græske ø.

Se flere detaljer

Paradisus Salinas, Lanzarote

Hotellet er beliggende ved strandpromenaden i Costa Teguise, lige ned til stranden Playa de las Cucharas. Blot 200 m fra hotellet finder man indkøbsmuligheder og restauranter, mens de nærmeste barer er ca. 500 m væk. Busforbindelser er at finde lige ved hotellet, og der er ca. 20 minutters transporttid til lufthavnen, som ligger 20 km fra hotellet. Den nærmeste golfbane er omkring 3 km væk.

Se flere detaljer

Kakkos Bay, Ferma, Kreta, Grækenland

Hotellet ligger over en lille bugt, med en mørk stenstrand og krystalklart vand. Den fantastiske idylliske placering af hotellet gør det meget populært. Landsbyen Koutsounari ligger omkring 400 m væk og byen Ierapetra ligger 10 km fra hotellet og der er busstoppested cirka 200 meter fra hotellet.

Se flere detaljer

Arminda Hotel & Spa, Kreta, Grækenland

Hotellet ligger blot 100 meter fra sandstranden og omkring 2,5 km fra både Chersonisos og Stalis cenrtrum, som begge er meget populære feriesteder på Kreta. Lige foran hotellet er der offentlige busforbindelser. Lufthavnen ligger ca. 27 km fra hotellet.

Se flere detaljer

Princess Andriana Resort & Spa, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Hotel Princess Andriana Resort & Spa er et nyt og moderne luksushotel med et flot design. Hotellet har et lækkert poolområde med swimmingpool og børnebassin og hvis man trænger til en dukkert i det tempererede Middelhav, ligger hotellets egen strand lige uden for døren. Værelserne er rummelige og indrettet i flot design, nogle værelser med direkte udgang til poolen fra terrassen. Der er tænkt på både børn og voksne med børneklub, fitnessrum og en lækker spa-afdeling. Et hotel med ekstra komfort beliggende i smukke og rolige omgivelser.

Se flere detaljer

Lindos Imperial Resort & Spa, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Det storslåede og femstjernede hotel Lindos Imperial Resort og Spa er beliggende lidt uden for byen Kiotari, lige ned til en let skrånende strand med fine småsten. Det er et af Rhodos' mest populære hoteller - se videoen i opslaget, og du vil helt sikkert forstå hvorfor. Der er 1,5 km ind til centrum af Kiotari, og den historiske og billedskønne by Lindos ligger omkring 10 km væk, mens Rhodos by og lufthavn er ca. 50 km fra hotellet.

Se flere detaljer

Rodos Princess Beach Resort & Spa, Rhodos, Grækenland

Hotellet er beliggende i Kiotari, omkring 15 km fra Lindos med det populære Acropolis. Rhodos by er omkring 54 km væk, mens Kiotari centrum blot er 5 km fra hotellet. Sandstranden er blot 150 meter derfra, og taxi- og busforbindelser er lige ved hotellet.

Se flere detaljer

Grand Teguise Playa Hotel, Lanzarote, Spanien

Hotellet er beliggende ved strandpromenaden og lige ned til El Jablillo strandens kystlinje i Costa Teguise. Indkøbs- og underholdningsmuligheder samt restauranter og barer er at finde lige i nærheden af hotellet, ligesom der også er busforbindelser tæt på. Der er 10 minutter til stranden Playa de las Cucharas, mens der er 2 km til golfbanen Costa Teguise Golf. 10 km fra hotellet finder man hovedstaden Arrecife, og blot 14 km fra hotellet ligger lufthavnen.

Se flere detaljer

Paradise Club & Spa, Menorca, Spanien.

Dette smukke 4-stjernede hotel er centralt beliggende kun 300 m fra stranden. Der er en masse indkøbsmuligheder, barer og restauranter i centrum af resort-byen Cala'n Bosch, som ligger blot 150 m derfra. Der er desuden ca. 50 m til lystbådehavnen, og der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra komplekset.

Se flere detaljer

Sentido Buganvilla Hotel & Spa, Spanien

Sentido Buganvilla Hotel & Spa er beliggende på den sydligste del af den tropiske ferieø Fuerteventura. Hotellet ligger kun 350 m fra den lange sandstrand Jandia. Fra hotellet er der kun 100 m til nærmeste shoppingmulighed, og fiskerbyen Morro Jable, med ydeligere indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligger omkring 2 km væk. Der er ca. 80 km til lufthavnen Puerto de Rosario, og transfer til og fra hotellet tager omkring halvanden time.

Se flere detaljer

Princesa Playa, Menorca, Spanien

Strandhotellet ligger kun 300 m fra stranden i Son Xoriguer og 11 km fra Ciutadella, hvor der er shopping- og spisemuligheder. Hotellets placering er ideel for ridning, cykling og alle former for vandaktiviteter. Der er 55 km til Fram Mahon Airport.

Se flere detaljer

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, Fuerteventura, Spanien

Hotellet er beliggende ved kysten af Tarajalejo strand, i den lille charmerende og rolige fiskerby af samme navn. Blot 300 m væk, i den hyggelige fiskerby, finder du både barer, restauranter, butikker og krystalklart vand. Her finder man også den nærmeste busforbindelse. Tarajalejo er placeret midt på øen, og 50 km fra Fuerteventura lufthavn.

Se flere detaljer

KN Hotel Arenas del Mar, Tenerife

KN Hotel Arenas del Mar er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for par. I har mulighed for at slappe af på stranden eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne.

Se flere detaljer

Occidental Taksim, Istanbul, Tyrkiet

Beliggende i hjertet af Istanbul i gå afstand fra butikker, restauranter og barer. Tæt på Blomsterpassagen, hvor I kan få en romantisk oplevelse.

Se flere detaljer

Ajwa Hotel Sultanahmet, Istanbul, Tyrkiet

Hotellet har en ideel beliggenhed i den gamle bydel blot en mindre gåtur fra legendariske monumenter såsom Hippodromen, Haghia Sophia, Den Blå Moske, Topkapi Palads og Den Store Basar.

Se flere detaljer

Delita City Hotel, Istanbul, Tyrkiet

Beliggende direkte på stranden. Byens centrum med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder, restauranter og barer ligger kun 300 meter væk og er tilgængelig via strandpromenaden. Transfertid er omkring 15 til 30 minutter.

Se flere detaljer