Sol Barbacan, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Beliggenhed

Sol Barbacan har en beliggenhed i den smukke spanske by Playa del Ingles på Gran Canaria.  Hotellet ligger ved den berømte hovedgade "Avenida de Tirajana" i nærheden af byens mange lokale seværdigheder. Kun 500 meter væk fra hotellet finder du centrum af Playa del Ingles, hvor der er et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Stranden ligger desuden kun ca. 1,5 km væk, men der er 200 m til det nærmeste stoppested.
Desuden liggerne den nærmeste lufthavn ca. 30 km til lufthavnen.  

Faciliteter

Hotellet åbnede i 1980 og blev komplet renoveret i 1989. Der er i alt 93 lejligheder i den 5-etagers store hovedbygning samt 57 bungalows på den bageste del af området. På Sol Barbacan finder du en foyer, en elevator, en tv-stue, en bar, et minimarked samt en restaurant. Til de mindste er der en legeplads, miniklub (5-12 år). 

Er du den eventyrlystne og vil gerne opleve Gran Canaria i bil, er der også parkeringsmuligheder i og omkring hotellet. 

Betaling

På hotellet accepteres følgende betalingsmuligheder: VISA, MasterCard, American Express og Diners Club. 

Indkvartering

Lejlighederne såvel som bungalowsene er udstyret med badeværelse med hårtørrer samt balkon eller terrasse. Ønsker du at lave mad selv, så er der i værelserne et tekøkken med køleskab. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks, et individuelt regulerbart klimaanlæg samt sattelit-/kabelv-tv. 

Mad og drikke

I Sol Barbacans restaurant kan du få rigtig lækker lokal og international mad samt børnemenuer.  På hotellet har du mulighed for at få snacks, morgenmad i buffetform, frokost og aftensmad.  Du kan også bestille halvpension hvis dette ønskes. 

Sport/aktiviteter

På og i nærheden af hotellet har du rig mulighed for at kombinere din badeferie med nogle rigtig gode sportsaktiviteter. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en whirlpool samt liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis samt mod betaling billard og tennis. Regelmæssigt tilbydes gæsterne endvidere et underholdende aktivitetsprogram. 

Her får du en liste over de sportsaktiviteter du kan dyrke på og i nærheden af Sol Barbacan.
-      Tennis
-      Dart
-      Bordtennis
-      Padel
-      Golf
-      Boccia
-      Minigolf
-      Billard
-      Aerobic
-      Cykling/mountainbike
-      Fitness       
Derudover kan du dykke, dyrke vandgymnastik og spille beach-volley ved stranden tæt på hotellet. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram
-      Minklub
-      Livemusik
-      Minidiskotek
-      Børnepasning
-       Animationsprogram

Mere information om rejser til Side og Antalya

Hvis du finder hotel Melissa Garden Apart Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Læs mere om rejser til Playa del Ingles

 

Rejs til Sol Barbacan her

Er du faldet for dette hotel, så skal du bare udfylde felterne i skemaet nedenfor. Vi har gjort det nemt og enkelt, da vi har samlet alle de tyske rejsebureauers tilbud til Sol Barbacan fra Hamborg lufthavn her.