Charmillion Club Resort, Sharm el-Sheikh, Egypten

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Sharm el-Sheikh direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i byen.

Beliggenhed

Dette resort ligger direkte på den private strand, Nabq Bay, hvilket er et beskyttet område med en fantastisk udsigt til Tiran Island og Det Røde Hav. Hotellet ligger meget nær de flotte koralrev i Nabq Bays beskyttede område, som er et af de smukkeste steder i verden at dykke og snorkle i. Derudover ligger resortet kun 5 km. fra Sharm el-Sheikhs internationale lufthavn og Neama Bay ligger omkring 20 km. fra resortet. Hotellet befinder sig i et idyllisk område, hvor der er perfekt harmoni imellem ørkenen og landskabet. Sharm el-Sheikh har en skønhed, hvor ørkner og bjerge konkurrerer om deres smukke afspejling i havet og koralrevene.

Hotellets faciliteter

 Charmillion Club Resort består af i alt 376 hotelværelser, som er fordelt på 9 bygninger. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Der er faciliteter som et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande og mulighed for at veksle valuta på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Der er fri internetadgang på hotellets offentlige arealer, som for eksempel i lobbyen. Mod et gebyr kan I benytte Jer af frisørsalonen, vaskerummet eller få lægeassistance. Der er også services som babysitting, roomservice og en shuttle bus som vil kører Jer til og fra hotellet. Hotellet tilbyder Jer også et konferencerum, businesscenter, læsesal, showscener, og et diskotek. For de gæster som ankommer i egne biler, kan benytte hotellets parkeringspladser.

Dette hotel har tre restauranter (en buffet og to a la carte), et spiseområde og tre barer. Der er gode shoppingmuligheder tæt ved hotellet. Hotellets udendørsareal består ydermere af en legeplads samt en attraktiv have, så børnene kan få et sjovere ophold. Desuden er der en swimmingpool og et børnebassin på hotellets terrasse. Her vil I også kunne få sol på hotellets soldæk, som består af liggestole og parasoller ved poolen. I vil få udleveret et badehåndklæde på hotellet. Ligeledes på stranden kan I frit bruge strandstolene og parasollerne.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning


Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser er udstyret med aircondition og centralvarme til at bevare et bedre indeklima. I de fleste værelser vil der enten være en balkon eller en terrasse, hvor mange af værelserne giver Jer en dejlig og afslappende udsigt over havet. Hvert værelse har enten en dobbelt seng eller en king-size seng. Der er også mulighed for at bestille børnesenge til de helt små, hvis dette er tilfældet. Hotelværelserne vil være udstyret med en minibar, køleskab, te- og kaffemaskiner, internetadgang, telefon og TV. På badeværelserne vil der være en bruser, badekar, hårtørrer og diverse tilbehør.

Economy-dobbeltværelse:
Disse værelser består af bruser, elkedel, hårtørrer, telefon, aircondition, køleskab og TV.

Dobbeltværelse til single:
Består af terrasse eller balkon, bad eller bruser, elkedel, hårtørrer, pengeskab, aircondition, køleskab, TV.

Superior-dobbeltværelse:
Disse værelser er mere rummelige og har en terrasse eller balkon, badeværelse, twin senge eller dobbeltsenge, elkedel, hårtørrer, telefon, pengeskab, aircondition, køleskab og TV.

Superior dobbeltværelse til enkelt brug:
Værelserne er rummelige og består af en terrasse eller balkon, bad, elkedel, hårtørrer, telefon, pengeskab, aircondition, køleskab og TV. 

Dobbelt superior sea view:
Rummelige hotelværelser som er udstyret med terrasse eller balkon, bad, toilet, twin senge eller dobbeltsenge, elkedel, hårtørrer, telefon, pengeskab, aircondition, køleskab og TV. 

Dobbelt superior z. Alone MB:
Værelset har udsigt til havet. Det har en terrasse eller balkon, bad, toilet, twin senge eller dobbeltseng, elkedel, hårtørrer, telefon, pengeskab, aircondition, køleskab og TV.

Mad og drikke

Charmillion Club Resort byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og All-Inclusive. Der er også mulighed for at bestille vegarmad. På hotellet bliver der også serveret snacks og både alkohols-/alkoholfrie drinks i baren.

For de gæster med All Inclusive, vil der være morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform.

∙ Morgenmaden er fra kl. 7.00 til 10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Kaffe og kage kl. 17.00 til 18.00
Snacks kl. 10.30 til 16.00
Aftensmad kl. 18.30 til 22.00
Natmad kl. 01.00 til 03.00
Baren har åbent fra kl 00.00 til 00.00

Sport og aktiviteter

Charmillion Club Resort tilbyder Jer en udendørspool samt et børnebassin. På soldækket vil der være sollounges, parasoller, et boblebad til afslapning og en poolbar som tilbyder Jer lækre forfriskende drinks og gode snacks. For dem der er mere aktive, er der også aktiviteter til. Dette er for eksempel motion, tennis, beach volleyball og almindelig volleyball. Der er også mulighed for at prøve vandsports, som windsurfing og dykning. Derudover er der også indendørsaktiviteter som et fitnesscenter, bordtennis, billard og dart. Hvis I er trætte efter en aktivitetsrig dag, kan I benytte Jer af hotellets wellness-ophold. Dette inkluderer en spa, sauna, hammam, skønhedssalon og massage behandlinger. For et gebyr kan I også bruge dampbadet.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

 Underholdningsprogram for børn
 Live musik
 Shows
Diskotek
Børnediskotek
Fitnesscenter
Wellness

Mere information om rejser til Sharm el-Sheikh og Egypten

Hvis du finder Charmillion Club Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Sharm el-Sheikh og Egypten, og læse mere om de egyptiske byer på følgende links:

Læs mere om Sharm el-Sheikh

Læs mere om Egypten

 

Rejs til Charmillion Club Resort her

Hvis valget er faldet på Charmillion Club Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Charmillion Club Resort herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom luksus, moderne, familievenligt, have, udendørsareal, pool strand, aquapark og vandrutsjebaner.