Kiani Beach Resort, Kreta

Beliggenhed

Kiani Beach Resort er et familievenligt hotel, som befinder sig i et stille område på Kreta, lige ved stranden. Stranden er en sandstrand/stenstrand, derfor anbefaler vi evt. badesko. Derudover vil I finde butikkerne ca. 3 km. fra hotellet samt restauranter og barer som også ligger 3 km. fra hotellet. I har mulighed for at benytte Jer af offentlig transport, for eksempel af en bus. Det tætteste busstoppested ligger 100 m. fra hotellet. Den tætteste lufthavn på Kiani Beach Resort er Chania Lufthavn, som kun ligger 17 km. fra hotellet. Derudover er der Loannis Daskalogiannis Lufthavn, som ligger 23 km. fra hotellet og sidst men ikke mindst N. Kazantzakis lufthavn, som ligger 130 km. fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellet består af i alt 115 hotelværelser, hvor der er mulighed for at bruge elevatoren til de øverste etager. Hotellet tilbyder Jer faciliteter som, fri internetadgang på hotellets offentlige arealer. Hotellet tilbyder Jer et offentligt Tv-område og et mødelokale. Derudover er der en lille have på hotellets udendørsareal, hvor I har mulighed for at gå ture, samt kan børnene blive underholdt. På hotellets terrasse er der en pool, solsenge og parasoller. Solsenge og parasoller vil også være til rådighed på stranden. På stranden er der også en snackbar, som serverer forfriskende drinks og diverse snacks. Hvis I vil have udleveret et badehåndklæde, koster dette dog et gebyr. 

Ydermere er der en buffetrestaurant, hvor der bliver serveret græske middelhavsretter. Der er også en bar og et spiseområde.

Tæt ved hotellet er der også et supermarked, hvor I har mulighed for at købe de daglige nødvendigheder. For de gæster som ankommer på hotellet med egne biler, kan benytte sig af hotellets parkeringsplads. Andre faciliteter som hotellet tilbyder, er for eksempel babysitting, lægeassistance, et businessområde med et konferencerum og et businesscenter.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser består af en aircondition, stue, køkken og et badeværelse. På de fleste værelser vil der være en balkon eller en terrasse. Nogle af balkonerne vil endda have en afslappende og behagelig udsigt over havet. Der er mulighed for at bestille børnesenge til de små, hvis dette er tilfældet. Derudover vil hotelværelset være udstyret med et pengeskab, hvor I kan opbevare værdigfulde genstande, der er et køleskab på hotelværelset, en telefon og et TV. På badeværelserne er der en bruser og blandt andet en hårtørrer.

Dobbeltværelse: Dette hotelværelse har et bad eller en bruser, hårtørrer, køleskab, TV, telefon, balkon eller terrasse som vil være møbleret, et pengeskab og en aircondition. Her er det muligt at booke et værelse med en sideudsigt til havet.

Superior-dobeltværelse: Værelset er mere rummeligt, men er udstyret som dobbeltværelset. Der er også mulighed for at booke et værelse med en sideudsigt til havet her.

Familieværelse: Dette værelse består af et soveværelse og en stue som er opdelt ved en skydedør. Der er desuden også mulighed for at sove i stuen. Derudover er den udstyret som dobbeltværelset. Dette værelse kan bookes med havudsigt.

Maisonette Side Sea View: Følgende værelser er mere rummelige, da de indehaver to soveværelser, som er adskilt ved et par trin. Derudover er det resterende udstyr ens med dobbeltværelset. Dog vil der være en balkon på dette værelse. 

Duplex 1 ekstra seng: Disse værelser er udstyret som Maisonette Side Sea View. Dog kan man her booke to ekstra senge.

Maisonette Type A: Værelserne er udstyret som Maisonette Side Sea View.

Duplex Type B: Værelserne er udstyret som Maisonette Side Sea View.

Duplex Type C: Værelserne er udstyret som Maisonette Side Sea View.

Mad og drikke

Kiani Beach Resort byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast og All-Inclusive. Derudover tilbyder hotellet Jer snacks og både alkohols-/alkoholfrie drinks til hotellets gæster. 

For de gæster der har All Inclusive vil morgenmaden, frokost og aftensmaden forekomme i buffetform. Derudover er der snacks fra kl 16.00 til 18.00 og is fra 16.00 til 18.00. Sidst men ikke mindst vil der være drinks i baren fra kl 11.00 til 23.00.

Sport og aktiviteter

Kiani Beach Resort tilbyder Jer både en udendørspool samt et børnebassin. Der er hertil sollounges, hvor I kan slappe af og nyde solen. Derudover er der også aktiviteter for de gæster som godt kan lide at være aktive selv på en ferie. Dette kan for eksempel være tennis og beach volleyball. Andre valgmuligheder er vandsports. Her kan I vælge imellem pedalbåde, vandpolo eller kanosejlads. Der er desuden også indendørsaktiviteter som et fintesscenter, bordtennis og dart. Mod et gebyr har I mulighed for at spille billard. Efter en lang aktivitetsrig dag, kan I gøre brug af hotellets wellnessområde, hvor der er hammam. Mod et gebyr kan I få en lækker massagebehandling.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Et underholdningsprogram for børn
  • -       Et underholdningsprogram for voksne
  • -       Aktiviteter
  • -       Wellness 

 

Mere information om rejser til Kreta

Hvis du finder Kiani Beach Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kreta og læse mere om Grækenland på følgende links:

Læs mere om Kreta

Læs mere om Grækenland

 

Rejs til Kiani Beach Resort her

Hvis valget er faldet på Kiani Beach Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Kiani Beach Resort herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom en pool, strand, luksus, have, legeplads, terrasse, udendørsareal, aktiviteter og værende moderne.