Blue Bay Apartments, Malta

Dette skønne hotel ligger på den charmerende ferieø, Malta, tæt på stranden. Hotellet byder på et fitness- og en lækker swimmingpool samt aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i byen.

Beliggenhed

Dette hotel ligger i Sliema på Malta. Tæt på hotellet er der forskellige underholdinigsmuligheder i byens centrum. Der er desuden også et supermarked, restauranter, caféer og barer, som kun befinder sig 300 m. fra hotellet. Blue Bay Apartments ligger desuden meget tæt på stranden, nemlig kun 100 m. fra hotellet. For at komme nemmest muligt frem og tilbage til hotellet, kan I gøre brug af den offentlige transport. Der er et busstoppested lige foran hotellet, så I ikke skal gå langt. Derudover er den nærmeste turistattraktion, Valletta som kun er 4 km. fra hotellet. Den tætteste lufthavn på hotellet er MLA, som ligger omtrent 10 km. fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Blue Bay Apartments består af i alt 244 hotelværelser, som er fordelt på 7 etager over en hovedbyging samt flere udhuse. Du og din familie vil blive budt velkomne i receptionen, som har åbent 24 timer i døgnet. For at gøre jeres ophold nemmere, har hotellet en elevator, som I kan gøre brug af og derved komme til de øverste etager. Faciliteterne som hotellet tilbyder jer er blandt andet fri internetadgang, hvilket gør at I hele tiden er forbundet med omverden samt med venner og familiemedlemmer. Herudover er der et fælles tv-rum, et vaskeri og en frisørsalon. Andre faciliteter er for eksempel et pengeskab, hvor I kan opbevare værdifulde genstande, dog koster dette et gebyr. Hotellet tilbyder jer også lækker og god mad i restauranten. Der er et spiseområde, cafe og bar til jeres rådighed. På udendørsarealet har hotellet en swimmingpool, hvor I kan tage en dejlig og afkølende dukkert.

Betaling
Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Dette hotel byder på ikke-ryger værelser, hvis dette er tilfældet. Alle hotelværelser vil bestå af en aircondition og centralvarme, for at bevare et mere behageligt indeklima. Der vil ydermere være en stue, køkkenområde og et badeværelse. Badeværelset vil blandt andet indehave en hårtørrer og en bruser. I de fleste værelser, vil der være en balkon, som giver jer en behagelig udsigt. Tilmed vil der i nogen lejligheder være balkoner med havudsigt. Lejlighederne har også faciliteter som et pengeskab, for at opbevare værdifulde genstande. I køkkenområdet vil der være et køleskab, mini-køleskab, mikroovn, te- og kaffemaskiner, et komfur, vaskemaskine, telefon og et TV. Disse enheder vil være med til at give jer et mere afslappende ophold, hvor I kan føle jer hjemme.

Mad og drikke

Blue Bay Apartments byder dig og din familie på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, aftensmad og halv-pension. Desuden vil alle måltider forekomme i buffetform. Morgenmaden serveres fra kl. 7.00 til 10.00, hvor aftensmaden serveres fra kl. 18.30 til 20.30.

Bemærk venligst: at alle måltider ikke bliver serveret på selveste Blue Bay Apartments, men derimod på Hotel Bayview, som kun ligger 350 m. fra hotellet.

Sport og aktiviteter

Dette skønne hotel tilbyder jer både indendørs- og udendørspool, hvor I kan få en forfriskende dukkert og få kølet af på en varm dag. Der er sollounges og parasoller til jeres rådighed på soldækket. Hvor I kan slappe af oh nyde ferien.

Hvis I derimod er de mere aktive typer, der godt kan lide at være aktive mens I er på ferie, er der også aktiviteter til jer. Dette er for eksempel et fitnesscenter. I kan også leje en mountain bike og cykle rundt, og derved udforske området på egen hånd. Efter en lang dag, kan I komme tilbage på hotellet og nyde et spaophold, dog mod et gebyr. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -      Underholdningsprogram for børn
  • -       Sport og aktiviteter
  • -       Spaophold

Rejs til Blue Bay Apartments her

Hvis valget er faldet på Blue Bay Apartments har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Blue Bay Apartments her.