Hotel Panorama, Alanya, Tyrkiet


Beliggenhed

Panorama har en hel enestående beliggenhed med direkte adgang ned til sandstranden. Desuden befinder hotellet sig ca. 400 m. fra Alanya centrum, hvor du og din familie har mulighed for at benytte Jer af den offentlige transport til Alanya centrum. Det tætteste busstoppested er ca. 50-100 m fra hotellet. Og til sidst så ligger hotellet ca. 125 km. fra Antalya lufthavn.
 

Faciliteter

Hotellet består af i alt 240 gæsteværelser fordelt på 10 bygninger, hvor der er mulighed for at bruge elevatoren til de øverste værelser. I vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer døgnet, og har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. På hotellet har I mulighed for at omveksle valuta, hvis dette ikke er blevet gjort hjemmefra. I vil få fri internetadgang på hotellets offentlige arealer. Derudover er der også rigtig god mad på hotellet. Panorama har restauranter, spiseområde og tre barer. Den ene restaurant har buffet og den anden er en á la carte restaurant. 

På Panoramas udendørsarealer vil I finde strandstole og parasoller til rådighed på stranden. Der er også en swimmingpool samt et børnebassin, så de små også kan nyde opholdet. I poolområedet er der også liggestole, så I kan nyde solen og få en flot gyldenbrun farve. Mod et mindre gebyr kan I få et håndklæde til brug. Til de aktive gæster er der også udendørsaktiviteter, som at leje en cykel så I kan udforske de omkringliggende områder, dog mod et mindre gebyr. 

Andre faciliteter der bliver tilbudt, er et supermarked og gode shoppingmuligheder, hvor I har mulighed for at købe diverse nødvendigheder. Samtidig vil der også være tilgængelige parkeringspladser for dem, som bil til rådighed på ferien. Der er også faciliteter udendørs, som fx en legeplads samt en attraktiv have. Hotellet tilbyder også et offentligt TV-rum. Yderligere er der tilbudt, lægehjælp, et vaskerum og en frisørsalon.
 

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.
 

Indkvartering

Generelt: Alle hotelværelser har aircondition for at give et mere behageligt indeklima. De fleste værelser har enten en balkon eller terrasse, så I kan få en god udsigt, dog har nogle af værelserne en udsigt med siden til havet. For de familier der har mindrebørn, er der børnesenge til rådighed og der er også mulighed for at bestille en ekstra seng til hotelværelserne. Derudover medfølger der et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande på hotelværelserne, samt minibar, minikøleskab, internetadgang, telefon, TV og en radio som giver Jer et komfortabelt ophold. På badeværelserne vil I finde en bruser, badekar og en hårtørrer. 

Dobbeltværelse: På dette værelse vil der være en balkon, brusebad eller badekar, to enkeltsenge eller dobbeltseng, hårtørrer, telefon, WiFi på værelset, aircondition, TV, minibar og et pengeskab. På disse værelser har I mulighed for at bestille en ekstra seng, hvis dette er nødvendigt.

Dobbeltværelse havsiden: Hotelværelset befinder sig i hovedhuset og har en balkon, brusebad eller bad, twin senge eller dobbeltseng, hårtørrer, WiFi, aircondition, TV, og mod et gebyr kan I få en minibar og et pengeskab. Her kan I også bestille en ekstra seng.

Dobbeltværelse til engangsbrug: Disse værelser indehaver samme udstyr, som de to tidligere værelser.

Economy dobbeltværelse: Economy dobbeltværelserne har samme udstyr som beskrevet ovenfor.

Dobbeltværelse havsiden: Disse værelser vil være udstyret med samme faciliteter som beskrevet ovenfor.
 

Mad og drikke

Panorama tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Der vil også blive tilbudt snacks i løbet af dagen. Der vil blive tilbudt drinks som både er med og uden alkohol til hotellets gæster.

For de gæster der har all inclusive, skal I ikke tænke på noget, da der vil være morgenmad, frokost og aftensmad i buffetformer. Morgenmaden er fra kl 7.00 til 10.00, og sen morgenmad kl 10.00-10.30.

Frokosten starter kl 12.30 til 14.00, derefter er der kaffe og kage kl 16.00 til 17.00 og snacks kl 11.30 til 16.30.

Aftensmaden vil starte kl. 18.30 til 21.00, og til sidst vil der være midnatssnack kl 23.00 til 00.00. Drinks vil blive serveret hele tiden.
 

Sport/aktiviteter

Panorama tilbyder gæster en udendørs swimmingpool og børnebassin. Desuden kan I benytte Jer af poolområdet, hvor der vil være parasoller til rådighed. Tæt ved poolen vil I finde en snackbar. Disse faciliteter vil gøre Jeres ophold afslappet og mere behageligt. Hvis I vil have mere afslapning, er der mulighed for at bruge wellnessområdet, som inkluderer et spaområde, sauna, dampbad, hammam og et solarium. For et mindre gebyr kan I også få massage.

For de mere aktive gæster er der også udendørsaktiviteter med beachvolley og bueskydning. For et mindre gebyr kan I også spille tennis, crazy golf og leje en mountainbikes til at udforske området. Der er også vandsport som aquafit. Andre muligheder er indendørsaktiviteterne, som består af et fitnesscenter, bordtennis, dart og mod gebyr billard. 
 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram for voksne

-       Wellness

-       Sport og aktiviteter

-       Børnediskotek
 

Mere information om rejser til Alanya 

Hvis du finder hotel  Panorama interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følgende links.

Læs mere om Alanya

 

Rejs til hotel Panorama her

Hvis valget er faldet på hotel Panorama, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser  til hotel Panorama herover.