Iberostar Playa De Muro, Alcudia, Mallorca, Spanien

Det charmerende og ideelt beliggende hotel Iberostar Playa De Muro, som ligger lige ved den familievenlige hvide sandstrand, tilbyder luksus med 5 swimmingpools, et spa inspireret af thailandsk tradition, legepladser, restauranter og meget mere. Kun 5 km væk ligger Alcudia, som byder på shoppingmuligheder og en række fremragende restauranter. I umiddelbar nærhed af hotellet, inden for 100 meter, finder man restauranter, diskoteker, barer, pubber og butikker. Derudover er naturområdet S'Albufera inden for gåafstand.

Placering

- Lige ned til den offentlig sandstrand "Playa De Muro".
- Afstand til Alcudia ca. 5 km.
- Afstand til lufthavnen i Palma ca. 60 km.

 Hotelbeskrivelse

Stedet byder på 446 værelser og har 5 elevatorer. Det venlige personale i receptionen er altid klar til at hjælpe med spørgsmål fra gæsterne. Der er mulighed for valutaveksling, og gæsterne kan benytte det gratis WLAN-netværk til internetadgang. Overnatningsstedet har også handicapvenlige faciliteter samt forskellige butikker. Udendørs kan gæsterne nyde afslapning og ro i haven. Der er gratis parkering til rådighed i parkeringsgaragen eller på parkeringspladsen. Andre faciliteter omfatter babysitterservice, biludlejning, lægevagt, vasketøjsservice og piccoloservice. Aktive gæster kan leje cykler (mod gebyr) for at udforske området. Derudover tilbydes dagens avis gratis til gæsterne.

 Indkvartering

Værelserne er udstyret med klimaanlæg og varmeapparat. Nogle værelser har en altan eller privat terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde udsigten. Nogle værelser har havudsigt, som man kan få mod en merpris. Værelserne er møbleret med dobbeltsenge, og værdigenstande kan opbevares sikkert i en safeboks, mod betaling. Standardindretningen inkluderer også faciliteter til at lave te og kaffe. Derudover er der telefon, fladskærms-tv med satellitkanaler og gratis WiFi. Badeværelserne er udstyret med brusebad og hårtørrer. Der er også værelser, der er egnede til gæster i kørestol. Forældre med børn kan vælge familieværelser.

 Sport, aktiviteter og underholdning

Det store poolområde byder på forfriskning i to udendørs swimmingpools. Når vejret er køligt, kan gæsterne benytte den indendørs swimmingpool (mod gebyr). Der er også to børnebassiner, hvor de små kan lege. I boblebadet (mod gebyr) kan gæsterne slappe af og nyde muskelafspænding og der kan også bestille forfriskninger i snackbaren ved swimmingpoolen. På solterrassen er der komfortable liggestole og parasoller til rådighed. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder tennis, beachvolley, volleyball og ridning, samt mod betaling cykel- og mountainbikeudlejning og golf. Vandsportsentusiaster kan glæde sig over mulighederne for sejlads, dykning og vandgymnastik. Indendørs kan gæsterne vælge mellem aktiviteter som fitness, bordtennis, dart, yoga, aerobic og pilates. Hotellet tilbyder også en række wellnessfaciliteter mod betaling, såsom spabad, sauna, hamam, skønhedsbehandlinger, massage og zoneterapi. Gæster i alle aldre kan nyde forskellige underholdningsprogrammer.

 Forplejning

Med hensyn til gastronomi bliver gæsterne forkælet med en bar og lækre specialiteter i de fire restauranter med klimaanlæg og rygeforbud. Forfriskende drinks fra strandbaren bidrager til en behagelig atmosfære. Stedet tilbyder forskellige forplejningsmuligheder, herunder overnatning med morgenmad, halvpension, helpension og all inslusive. En omfattende morgenbuffet, frokost og en varieret aftenbuffet byder på et væld af smagsoplevelser. Diætmad og glutenfri retter kan tilberedes efter anmodning. Derudover tilbydes der snacks, og hotellet har et udvalg af både alkoholiske og alkoholfri drikkevarer. 

 Kreditkort

Følgnede kreditkort godkendes på hotellet: American Express, Visa og MasterCard.

Find din rejse til Iberostar Playa De Muro

Hvis valget er faldet på Iberostar Playa De Muro, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.