Mayor Capo Di Corfu, Lefkimmi, Korfu, Grækenland

De moderne faciliteter, nutidigt design og den unikke service på Mayour Capo Di Corfu opfylder ønsket om den bedste ferieoplevelse for hele familien. Hotellet er beliggende på den sydlige del af øen, 2 km fra Lefkimmi i Agios Petros og ned til hotellets egen strand.  Mayor Capo Di Corfu, som for nylig er blevet renoveret,  er bygget op som en lille landsby med et stort velplejet haveanlæg og flere swimmingpools både for voksne og børn. Nyd en kølig drik ved "voksen" poolen med et kig ud på det fantastisk blå ægæiske hav, bliv forkælet i spa-afdelingen eller tag en tur i vandrutsjebanen sammen med børnene. Et ideelt sted at holde en familieferie i rolige og smukke omgivelser.

 

Placering

Direkte ned til Agios Petros stranden.

Afstand til nærmeste by Lefkimmi ca. 2. Her er indkøbsmuligheder, restaurant og taverne.

 

Hotelbeskrivelse

Hotellet har 253 værelser i 2 etager og er bygget som en lille by i en vidstrakt og smukt anlagt have.  Hovedbygningen har en lobby med reception, internethjørne (mod gebyr), WiFi og leje af laptop. Et indbydende siddeområde med tv. Endvidere bar og restaurant med udendørsterrasse med en flot panoramaudsigt over havet, minimarked og à la carte-restaurant med middelhavskøkken.

 

Udendørsfaciliteter

Midt i den smukke have ned mod vandet ligger poolområdet med en "aktiv-pool" og en "stille-pool", solterrasse med solsenge, solparasoller og håndklæder (gratis  både ved poolen og stranden). Poolbar med delvist overdækket terrasse.

 

Indkvartering

Nyrenoverede, lyse og komfortable værelser.

Dobbeltværelse
Ca. 22 m2, klimaanlæg, køleskab, kaffe/te-udstyr, telefon, fladkærms-tv med satelitkanaler, dvd-spiller, WiFi (inkluderet), sikkerhedsboks, hårtørrer og møbleret balkon.

 

Enkeltværelse
Er et dobbeltværelse til en person.

 

Familieværelse (2-4 personer)
Ca. 31 m2,  samme udstyr som i dobbeltværelse.

 

Superior familieværelse (2-6 personer)
Ca. 40 m2, med 2 separate soveværelser, samme udstyr som i dobbeltværelse.

 

Forplejning

All inclusive
Omfatter morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad med en afvekslende buffet med kolde og varme retter. Show-cooking dagligt og 2 gange ugentligt er der temaaften. Inklusive lokale drikkevarer under måltiderne. Snacks, kaffe, te og kager kl. 16.00-18.00. Is kl. 10.00-23.00. Lokale alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer samt et udvalg af internationale drikkevarer ved barerne kl. 10.00-23.00. Spisning i à la carte-restauranten med 15% rabat.

 

Halvpension
Morgenmad og aftensmad fra buffet, show-cooking og 2 gange ugentligt er der temaaften.

 

Specielt til børn

2 separate swimmingpools, en med vandrutsjebane, legeplads, 6 gange ugentligt miniklub for børn 4-12 år kl. 10.00-14.20 og kl. 16.30-18.30 (flersproget pasning).  Børnemenu ved buffet.

 

Underholdning

Animation dagligt (flersproget personale) med sport og spil. Undervisning i madlavning - det græske køkken - og danseundervisning.  En gang om ugen show med folkloredans.

 

Sport/aktiviteter

Tennis, bordtennis, fitnessrum, vandsport på stranden (mod gebyr), strandvolley, petanque og vandgymnastik.

 

Wellness

Skønt spa-område med et udbud af forskellige skønhedsbehandlinger (mod gebyr), fx aromaterapi, hot stone-terapi, massage og ansigtsbehandlinger.

Find rejse til Mayor Capo Di Corfu her

Hvis valget er faldet på Mayor Capo Di Corfu, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, strand, omgivelser og meget andet.