Aria Claros Beach and Spa Resort

Beliggenhed
Aria Claros Beach and Spa Resort er det perfekte sted at holde ferie med familien. Hvis du vil nyde din ferie med din familie og samtidig opleve et dejligt afslappende poolområde skal dette hotel vælges. Hotellet har en beliggenhed meget tæt på den gamle by Claros, som er en af de 12 byer fra ion-civilisationen i Det Ægæiske Hav. Dette hotel har en smuk placering på en bjergskråning, hvorfra hotelgæsterne har muligheden for at nyde udsigten over havet samtidig med den fantastiske natur. Der er direkte adgang til stranden, netop pga. denne skråning. Der er både hotellets egen strand og en sandstrand.

Resortet ligger 5 km fra Özdere, 33 km fra Efesos, 30 km fra Kusadasi og 60 km fra Izmir. Herfra er den tætteste lufthavn Izmirs lufthavn, som befinder sig 45 km fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellets består af en hovedbygning, hvoraf der er to tilstødende bygninger. Der er i alt 504 hotelværelser fordelt på seks etager, hvor der er mulighed for at benytte sig af elevatoren til de øverste etager. Gæsterne bliver budt velkomne i lobbyen, som har en bemandet reception 24 timer i døgnet, desuden har receptionen også en politik om en check-out service på 24 timer i døgnet. Herudover er der et sikkerhedsskab på hvert hotelværelse til opbevaring af værdifuldegenstande. Der er også en  balkon på værelserne, så I får en flot udsigt. Der er  mulighed for at gøre brug af fri internetadgang i de offentlige arealer. Desuden er der et Tv-område og et legerum til de små. Dog koster det et ekstra gebyr, hvis I ønsker fri internet på hotelværelserne.

Aria Claros Beach and Spa Resort består samlet set af fem restauranter, spiseområde, morgenmadslokale, cafe og barer. Restauranten indehaver internationale buffetretter, hvor I har mulighed for enten at spise på udendørs- eller indendørsarealet. Herudover er der tre á la carte restauranter, som er tilgængelige for gæster med et ’alt inklusiv’ armbånd en gang om ugen, hvor der er påkrævet en reservation. Ydermere vil i opleve fire typer barer og en snackbar/strandbar.

På hotellets udendørsareal er det også muligt at finde et udendørs diskotek, solterrasse, otte vandrutsjebaner, en aquapark, pool, solsenge ved både poolen og stranden. Ved poolen og stranden er der parasoller inkluderet, dog koster badehåndklæderne et depositum ved poolen.

Andre faciliteter der er til rådighed, er fx det lokale supermarked og shoppingmulighederne, hvor I har mulighed for at handle ind. Samtidig vil der også være tilgængelige parkeringspladser for dem som har egen bil med på ferien. Der vil også være faciliteter som vaskerum, roomservice, frisørsalon, legeplads, attraktiv have, babysitting eller lægehjælp.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser består af aircondition og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil have terrasse. Nogle værelser vil desuden have udsigt over havet. I værelserne vil I opleve separate soveværelser eller en dobbeltseng, der vil være mulighed for at bestille børnesenge til de små, hvis dette er tilfældet. Der vil også være et pengeskab, minibar, køleskab, telefon, TV og internetadgang mod betaling. På badeværelserne vil I få en bruser, badekar og en hårtørrer.

Dobbeltværelse Country Side: Disse værelser vil befinde sig i stueetagen i bungalowbygningen. Der er et bad og toilet, TV, hårtørrer, kaffemaskine og elkedel, musikkanaler, telefon, terrasse, Wi-Fi, minibar og aircondition.

Enkelt Deluxe Sea View: Placeret i hovedhuset. Dette værelse indehaver de samme faciliteter som dobbeltværelset, men er dog mere rummeligt.

Deluxe Dobbelt Land Side: Dette værelse er også placeret i hovedhuset, og vil have det samme udstyr som dobbeltværelset, dog er det mere rummeligt. 

Dobbelt Comfort Sea View: Er placeret i hovedhuset og indehaver det samme udstyr som dobbeltværelset, men er mere rummeligt.

Familieværelse: Disse hotelværelser vil være placeret i bungalowbygningen, og har samme indhold som dobbeltværelset. 

Familieværelse Land Side: Er moderne og har en rummelig størrelse, dog er udstyret det samme som dobbeltværelset.

Suite med havudsigt: Disse værelser er luksuriøse og moderne samt meget rummelige. De vil befinde sig i bungalowbygningen og vil bestå af et soveværelse og en stue med tilslutningsdøre. Derudover er der et bad/toilet, TV, hårtørrer, kaffemaskine og elkedel, musikkanaler, telefon, balkon, Wi-Fi, minibar og aircondition.

Famiieværelse Land Side: Er meget rummelige og befinder sig i hovedbygningen. Der er to soveværelser med tilslutningsdøre. Derudover er der bad og toilet, TV, hårtørrer, kaffemaskine og elkedel, musikkanaler, telefon, balkon, Wi-Fi, minibar og aircondition.

Mad og drikke

Aria Claros Beach and Spa Resort tilbyder en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, middag og alt inklusiv. Derudover er der også mulighed for at få diætmad og vegetariske retter. Der bliver også serveret snacks og både alkohols-/alkoholfrie drinks til hotellets gæster. 

For gæster der bærer et ’Alt Inklusiv’ armbånd vil morgenmaden, frokost, aftensmaden forekomme i en stor buffet. Den senere morgenmad vil være til rådighed fra kl 10.00 til 11.00 og kaffe og kager vil forekomme om eftermiddagen og i løbet af dagen vil der være snacks. Is bliver serveret fra kl. 14.00 15.30 og til sidst en midnatssuppe. Sidst men ikke mindst vil der være drinks til rådighed 24 timer i døgnet.

Sport og aktiviteter

Aria Claros Beach and Spa Resort er et hotel som indehaver en indendørs- og udendørspool, hvor der også er vandrutsjebaner, som gør svømningen en smule sjovere. Der er her mulighed for at tage sol på solterrassen eller ved solloungen, hvor der også er parasoller til rådighed. Hvis der skulle være behov for mere afslapning, har hotellet også et boblebad og andre wellness muligheder som en spa, sauna, dampbad, hammam, solarium og massagemuligheder. Der er også mulighed for at få snacks tæt på poolen i snackbaren.

Hotellet tilbyder også udendørsaktiviteter for dem der godt kan lide at røre sig og holde sig i gang, som fx tennis, beach volleyball, basketball, crazy golf og bueskydning. Desuden er der også aktiviteter for dem der elsker vandsport, her har I muligheden for at benytte Jer af muligheder som fx aquafit. Udover udendørsaktiviteter er der også mulighed for indendørsaktiviteter, som fx fitness, bordtennis, dart, yoga, gymnastik, bowling, gymnastik og billard for et ekstra gebyr.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at finde:

-       Et underholdningsprogram for voksne
-       Et underholdningsprogram for børn
-       Live musik
-       Diskotek
-       Børnediskotek
-       Wellness
-      Aquapark
-      Sportsaktiviteter
-       Børneklub
-       Underholdningsteam
-       Legeplads
-       Spillerum
-       Vandsport

Mere information om rejser til Kusadasi

Hvis du finder Aria Claros Beach and Spa Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kusadasi, og læse mere om de Tyrkiske byer ved at følgende links.

Læs mere om Kusadasi

Rejs til Aria Claros Beach and Spa Resort her

Kom afsted til Aria Claros Beach and Spa Resort. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen ovenfor. Vi har nemlig samlet alle tilbudene hertil igennem de tyske rejsebureauer fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, pool, buffet, lobby, spa, massage, hammam, sauna og meget mere .