Bella Bravo Suite Hotel, Alanya

Beliggenhed

Dette skønne hotel ligger kun 300 m. fra den dejlige strand. Derudover ligger Alanya centrum kun 3 km. fra hotellet, hvilket vil give Jer gode og rolige omgivelser. Alanya indehaver mange forskellige shoppingmuligheder og underholdningssteder, som er nemme at komme til, for eksempel via taxa eller dolmus.

De tætteste turistattraktioner på Bella Bravo hotel er Alanya Red Tower, som ligger 3,6 km. fra hotellet, Alanya Castle som ligger 4,3 km. fra hotellet, Damlatas Cave der befinder sig 4,6 km. fra hotellet og Alanya Archaeological Museum der også ligger 4,6 km fra hotellet. Derudover er der Alanya Aquapark som ligger 4,7 km fra hotellet, hvilket egner sig til alle aldre, så I er garanteret en sjov og eventyrfuld dag. Ydermere er den tætteste lufthavn Antalyas lufthavn, der ligger 130 km. fra hotellet.

Faciliteter

Bella Bravo hotel består af i alt 40 hotelværelser, hvor der er mulighed for at gøre brug af elevatoren til de øverste etager. Dette hotel tilbyder dig og din familie faciliteter, som en lobby og en reception der er til Jeres rådighed. Receptionen har åbent 24 timer og er altid klar til at være behjælpelig. Derudover er der et pengeskab som I kan benytte til opbevaring af værdifulde genstande. På hotellet er der mulighed for at veksle valuta, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Der er mulighed for Jer at gøre brug af fri internetadgang, mod et beløb, så I kan være forbundet med omverden og med andre familiemedlemmer og venner. Andre faciliteter er for eksempel opbevaring af Jeres bagage, en restaurant med udendørs terrasse, en bar og et fælles Tv-område.

På hotellets udendørsareal vil der være et supermarked, hvor I kan købe de daglige nødvendigheder. Der er også en stor have med en legeplads, hvilket giver børnene et sjovere ophold. Udendørsarealet består også af en swimmingpool og et børnebassin, hvor der er en terrasse med parasoller, liggestole og puder, som alle er inkluderet, dog koster det et gebyr på stranden.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Bella Bravo hotel indehaver alle hotelværelser an aircondition for, at bevare et mere behageligt indeklima, samt en stue og et badeværelse. På badeværelserne er der blandt andet en bruser og en hårtørrer. Derudover har de fleste værelser også en balkon eller en terrasse, så I kan nyde Jeres aftener med hygge og afslapning. Nogle af værelserne har en udsigt til havet, som giver Jer en god udsigt når I står op og også i løbet af dagen. Hvis I har små børn er der mulighed for at bestille børnesenge, hvis dette er er tilfældet. Ydermere vil hotelværelserne være udstyret med et pengeskab til opbevaring af værdifulde genstande og der vil også være en minibar, hvis I bliver tørstige. Værelserne har desuden et køleskab og te- og kaffemaskiner, en telefon og et TV som standard.

Mad og drikke

Hotel Bella Bravo tilbyder Jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost og halv pension. Her vil I opleve lækker tyrkisk mad, som indeholder mange forskellige krydderier, som gør Jeres smagsløg helt høje og lysten efter meget mere.

Sport/aktiviteter

Dette skønne hotel tilbyder Jer både en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Der er hertil en vandrutsjebane, som gør svømningen meget sjovere, og egner sig til alle aldre. Tæt på poolen er der et soldæk, hvor I kan ligge i solloungsne eller på liggestolene og slappe af. Der er også mulighed for at gøre brug af parasollerne, hvis I har behov for skygge. Poolbaren tilbyder Jer lækre forfriskende drinks samt gode snacks.

Hvis I er de mere aktive tyder, der godt kan lide at holde formen selvom I er på ferie, er der også aktiviteter til Jer. Dette er for eksempel et fitnesscenter, eller mod gebyr, banana boat og kanosejlands. Og efter en lang dag med aktiviteter kan I komme tilbage på hotellet og få et dejligt wellnessophold, hvor der er tyrkisk bad, som vil give Jer følelsen af at være genfødte.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Wellness
  • -       Sport og aktiviteter
     

Mere information om rejser til Alanya 

Hvis du finder Bella Bravo Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya, og læse mere om de Tyrkiske byer ved følgende link.

Læs mere om Alanya 

Læs mere om Tyrkiet

Rejs til Bella Bravo her

Hvis valget er faldet på Bella Bravo hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Bella Bravo hotel herover.