R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, Fuerteventura

Beliggenhed

Dette hotel befinder sig lige ved Tarajalejo beach. Hotellet ligger i et uforligneligt område, den hyggelige by tilbyder jer nemlig krystalklart vand lige ved kysten. Dette område hvor hotellet er beliggende i, er kendt for sit gode klima året rundt, grundet sin naturlige bugt og bjergkæde, som beskytter R2 Bahia Playa Design Hotel og Spa mod vindstødende. Derudover er hotellet kun en kort gåtur væk fra de mange forskellige restauranter og barer.

Den nærmeste golfbane ligger ca. 45 km. væk fra hotellet. Desuden ligger Tarajalejo i centrum af øen og ca. 50 km. fra Fuerteventura lufthavn.

Faciliteter

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa har i alt 172 gæsteværelser, hvor der er mulighed for at gøre brug af hotellets elevator til de øverste etager. I vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer, og har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Yderligere er der fri internetadgang på de offentlige arealer af hotellet, så I stadig kan være forbundet til den øvrige verden. Hotellet tilbyder jer også lækre madretter på restauranten og gode drikkevarer i baren. Derudover vil I kunne benytte jer af hotellets offentlige tv-rum, mens de små benytter sig af legerummet. Hvis I derimod er de mere aktive typer, tilbyder hotellet jer også cykler, så I kan udforske området på egen hånd, dog koster dette et gebyr. 

Andre faciliteter der bliver tilbudt, er for eksempel shoppingmulighederne, lægehjælp og roomservice. For de gæster der har egen bil med, er der også parkeringsmuligheder.

Betaling

Betalingen sker ved følgende kort: American Express, VISA og MasterCard.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelserne indehaver aircondition for at få et mere behageligt indeklima, en stue og et badeværelse. Der er desuden enten en balkon eller en terrasse i de fleste værelser, som giver jer en god udsigt så jeres ophold bliver mere behageligt. Mange af værelserne har udsigt over havet. Ydermere er der også mulighed for, at bestille børnesenge, hvis dette skulle være nødvendigt. På hotelværelset vil I også kunne gøre brug af et pengeskab til at opbevare værdigfulde genstande. Der er også et køleskab, minibar, te og kaffemaskiner, internetadgang, telefon og et TV. På badeværelserne vil der være en bruser, badekar og en hårtørrer.

Mad og drikke

Der er mange muligheder af forplejning på dette skønne hotel. I kan vælge imellem morgenmad, halvpension, helpension eller all inclusive. Derudover tilbyder hotellet snacks og madlavningsshow hvor kokkene tilbereder deres lækre specialiteter. Sidst men ikke mindst vil der være drinks både med og uden alkhol til hotellets gæster.

Sport/aktiviteter

Der er en indendørs- og udendørspool, hvor I kan tage en forfriskende dukkert som køler kroppen på de varme dage. Der er også et boblebad, som giver jer en dejlig afslapning, dog mod et gebyr. Tæt ved swimmingpoolen vil I se en poolbar, som tilbyder drikkevarer og snacks.

Hotellet udbyder en masse udendørsaktiviteter, som for eksempel tennis, volleyball og bueskydning eller mod et gebyr kan I leje en mountainbike og opleve området på egen hånd eller at spille crazy golf. Der er også mulighed for at ride på heste, som er organiseret uden for hotellet. For de gæster der godt kan lide vandsports, er der sejlads, og mod betaling windsurfing, kajak, snorkling og dykning.

Derudover tilbyder hotellet jer også indendørsaktiviteter som et fitnessrum, bordtennis, squash, og mod betaling billard og dart. I kan også få en endnu mere afslappende ferie, da I kan få et dejligt wellness- og spaophold med dampbad og hammam. Hvis dette ikke er nok, kan I, mod betaling også gøre brug af saunaen, skønhedssalonen og få massage.

Underholdning

På hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at opleve:

  • -       Et underholdningsprogram for børn og voksne
  • -       Wellness
  • -       Sport og aktiviteter
  • -       Diskotek
  • -       Børnediskotek

 

Mere information om rejser til Fuerteventura 

Hvis du finder hotel  R2 Bahia Playa Design Hotel og Spa  interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Fuerteventura, og læse mere om de spanske byer på følgende link.

Læs mere om  Fuerteventura

 

Rejs til R2 Bahia Playa Design Hotel og Spa her

Hvis valget er faldet på R2 Bahia Playa Design Hotel og Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til  R2 Bahia Playa Design Hotel og Spa herover.