Hotel Palmea, Marmaris

Beliggenhed

Hotel Palmea er et strandhotel, som ligger knap 250 m. fra stranden og hotellet ligger kun 2 km. væk fra Marmaris’ centrum. 

Derudover ligger Aqua Dream Water Park tæt ved hotellet. Der er også en anden vandpark 19 min. gang fra hotellet som hedder Atlantis Water park. Ca. 22 minutter gang fra hotellet ligger Blue Port Shopping center. Et andet shoppingcenter er for eksempel Mallmarine Shopping Center, som ligger 28 min. på gåben fra hotellet. 

Desuden er den tætteste lufthavn Bodrums lufthavn, som ligger omtrent 90 km. væk fra hotellet.

Faciliteter

Hotel Palmea består af i alt 150 værelser fordelt på fire etager. Der vil også være en elevator, som I kan benytte jer af til de øverste etager. I vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer. Der er mange forskellige faciliteter som dette hotel tilbyder, som blandt andet er fri internetadgang så I kan holde kontakten til omverden, en restaurant, en bar, et vaskerum, lægehjælp, en frisørsalon, et konferencerum og en fax, hvis dette skulle være nødvendigt. Derudover vil der også være mulighed for at gøre brug af projektoren og hotellets lounge.

På udendørsarealerne vil I opleve en hyggelig have, som I kan gå ture i alene eller med børnene. Der er desuden også en legeplads, hvor de små kan have det sjovt. Hotel Palmea tilbyder en udendørspool samt et børnebassin. Der er også en vandrutsjebane, der kan bruges af alle, som gør opholdet lidt sjovere. Derudover er der et solområde, sollounges og parasoller til rådighed. Desuden vil I tæt ved poolen finde en snackbar som tilbyder forfriskende drinks og andre små lækkerier.

Der er også mulighed for at handle, da der er et lille supermarked tæt ved hotellet, så I kan købe diverse nødvendigheder. Derudover er der også en fri shuttlebus til rådighed, hvis I skal til stranden, der er babysitting til rådighed, kaffe og te i de offentlige områder, et vaskerum og et tv-rum. 

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På hotel Palmeas hotelværelser har I mulighed for at booke specielle familieværelser, hvis dette er nødvendigt. I kan også bestille børnesenge. På alle værelserne er der en aircondition, som giver et bedre og mere behageligt indeklima. Der er desuden også en balkon på de fleste værelser, som giver jer en god udsigt. På værelset har I en telefon, et TV, et køleskab, et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande og en minibar til rådighed. På badeværelset vil der være en bruser og hårtørrer.

Mad og drikke

Hotel Palmeas tilbyder en lang række forplejningsmuligheder, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive, som vil forekomme i buffetform. Der vil også blive tilbudt snacks. Sidst men ikke mindst, vil der være drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster.

Sport/aktiviteter

Hotellet tilbyder gæster et fitnescenter, bordtennis og dart samt billard mod et mindre gebyr. Mod betaling vil I også have mulighed for at gøre brug af de forskellige wellness-faciliteter, som spa, sauna, hamam, skønhedssalon og dejlige massagebehandlinger.

Underholdning

På hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at opleve:

  • -       Wellness
  • -       Sport og aktiviteter
     

Mere information om rejser til Marmaris 

Hvis du finder Hotel Palmea interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Marmaris, og læse mere om de tyrkiske byer på følgende link.

Læs mere om  Marmaris

 

Rejs til Hotel Palmea her

Hvis valget er faldet på Hotel Palmea, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Hotel Palmea herover. 

Nedenfor kan I se en video af  Hotel Palmea og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool, strand, udendørsareal, vandrutsjebane, spiseområde, aktiviteter, terrasse og buffet