Hotel Pia Bella, Cypern

Beliggenhed

Dette hotel befinder sig i Girne på Cypern, hvor feriestedets centrum Kayrenia ligger kort gåafstand derfra. Her vil I opleve mange butikker, barer og restauranter. Desuden ligger dette familievenlige hotel ca. 3 km. fra den nærmeste strand. Kun 3 km. fra hotellet ligger turistattraktionen Bellapais Abbey og St Hilarion ligger 10 km. fra hotellet. Derudover er Nicosia omkring 25 km. fra hotellet og omkring 38 km. fra hotellet ligger den tætteste lufthavn, som er Ercan Internationale Lufthavn.

Faciliteter

Hotel Pia Bella består af i alt 162 hotelværelser, som er fordelt på en hovedbygning og to annekser. Der er mulighed for Jer at benytte Jer af hotellets elevator til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Derudover er der et pengeskab til rådighed for Jer der gerne vil opbevare Jeres værdigfulde genstande, og der er også mulighed for at veksle penge på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Der er gratis internetadgang på hotellet i de offentlige områder, som for eksempel i hotellets lobby. Yderligere faciliteter som hotellet tilbyder Jer, er et offentligt Tv-rum og et legerum til de små.

Hotellet indehaver en restaurant, et spiseområde, et morgenmadsrum, en cafe og en bar. Der er også mulighed for afslapning på solterrassen hvor der er to swimmingpools og en poolbar. Her vil der være inkluderet standstole, puder, parasoller og badehåndklæder, som udleveres ved poolen. 

Hotel Pia Bellas udendørsareal består af et supermarked, hvor du og din familie kan købe de daglige nødvendigheder. Der er også en legplads, hvor de små kan være beskæftiget og have det sjovt samt består udendørsarealet af en have, hvor I har mulighed for at gå ture. For de gæster der ankommer på hotellet med egen bil, vil der også være mulighed for at parkere bilen på hotellets egen parkeringsplads. Herudover tilbyder hotellet også servicer som babysitting, lægeassistance, room service og et vaskerum.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser vil bestå af en aircondition, for at bevare et mere behageligt indeklima, der er også centralvarme og et badeværelse på værelserne. Der er desuden også en balkon, som giver Jer en behagelig og afslappende udsigt. På hotelværelserne vil der enten var en dobbeltseng eller en king-size seng. Der er også et pengeskab på værelserne i tilfælde af I gerne vil opbevare værdigfulde genstande, der er en minibar, køleskab, te- og kaffemaskiner, udstyr til at stryge tøj, telefon og et TV. Hvis det skulle være tilfældet, er der også værelser som er kørestolsvenlige, som I kan booke. På badeværelserne vil der være en bruser, et badekar og hårtørrer.

Mad og drikke

Hotel Pia Bella byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast og halv pension. Der er også mulighed for at bestille diætretter, hvis dette er tilfældet.

Sport/aktiviteter

Dette hotel tilbyder Jer både en udendørspool samt et børnebassin. Der er en terrasse med sollounges og parasoller, hvor I kan ligge og sole Jer. Tæt ved er der også en poolbar, som serverer forfriskende drinks. Hotellet tilbyder Jer også mere afslapning med et dejligt spaophold, og mod et gebyr kan I også få dejlige massagebehandlinger. For de gæster som er mere aktive, er der også aktiviteter til, som for eksempel bordtennis. Mod et mindre gebyr, har I mulighed for at spille billard. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Live musik
  • -       Aftenunderholdning
  • -       Wellness
  • -       Casino

Rejs til Hotel Pia Bella her

Hvis valget er faldet på Hotel Pia Bella, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Nedenfor kan I se en video fra 2019, af Hotel Pia Bella og hotellets faciliteter, have, pools, terrasse, spiseområde, buffet, restauranter og meget andet.