Anbefalede familie-hoteller

På SkovRejser.dk's hjemmeside kan man finde hoteller der passer til enhver smag. Som familie, kan man have et ønske om at det skal være børnevenligt. Derfor har vi fundet et udpluk af de bedste familievenlige hoteller, hvor der tages hensyn til børnene, men hvor der samtidigt også er plads til forkælelse for hele familien.  Mange hoteller har mange vandaktiviteter, herunder vandrutsjebaner til de legesyge.


Palm Beach Resort, Hurghada, Egypten

Dette skønne 4-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Hurghada tæt ved stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Melissa Garden Apart Hotel, Side, Tyrkiet

Dette skønne 3-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Side tæt ved stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, vandrutsjebane, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Primera Hotel & Apart, Alanya, Tyrkiet

Dette skønne 3-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Alanya tæt ved stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, vandrutsjebane, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Corissia Beach Hotel, Georgioupolis, Kreta, Grækenland

Dette skønne 3-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Georgioupolis 60 meter fra stranden. Det tilbyder 2 pools af ferskvand, en børnepool og en almindelig. Hotellet har en lækker park, som grænser op til poolområdet, så man kan ligge i parken og nyde Kretas varme sol. Trænger man til der skal ske mere end at ligge ved poolen eller stranden, så kan man besøge byens centrum, hvor der er et hav af restauaranter og butikker.

Se flere detaljer

Kleopatra Dreams Beach Hotel, Alanya, Tyrkiet

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Alanya direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for dette også med indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende større by.

Se flere detaljer

Otium Hotel Seven Seas, Side, Tyrkiet

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende by Manavgat direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien.

Se flere detaljer

Aria Claros Beach and Spa Resort

Dette hotel har en smuk placering på en bjergskråning, hvorfra hotelgæsterne har muligheden for at nyde udsigten over havet samtidig med den fantastiske natur. Der er direkte adgang til stranden, netop pga. denne skråning.

Se flere detaljer

Sarp Hotels Belek, Belek, Tyrkiet

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende by Belek direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools med vandrutsjebane og aktiviteter for alle aldre. 

Se flere detaljer

Ganita Holiday Village, Alanya

Ganita Holiday Village ligger i Alanya og har en smuk placering, da hotellet er omgivet af et flot og frodigt grønt område, som befinder sig ved siden af stranden. Gæster har muligheden for at nyde udsigten over havet samtidig med en fantastisk udsigt.

Se flere detaljer

Melia Tamarindos, San Augustin, Gran Canaria

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby San Augustin direkte ned til stranden. Hotellet byder på et super fitness- og wellnessområde, ikke mindre end 3 lækre swimming pools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling er der rig mulighed for dette også med indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende større by Playa de Ingles kun 4 km. væk.

Se flere detaljer

Iberostar Torviscas Playa, Costa Adeje, Tenerife

Dette Iberostar all inclusive hotel er med sine store dejlige værelser, masser af aktiviteter og forskellig underholdning supervelegnet til børnefamilier. Hotellet er beliggende tæt ved den 800 m lange sandstrand og kun adskilt af en strandpromenade. Tæt på hotellet findes også en smuk marina og masser af mulighed for shopping, gode spisesteder og barer, hvis man er til det.

Se flere detaljer

Riu Club Bambu, Punta Cana, Den Dominikanske Republik

Det charmerende klubhotel bygget i kolonistil ligger i et stort ressort på ca. 46.000 m2 og direkte ned til den 26 km. lange hvide sandstrand med skyggende palmer og det smukke azurblå hav. Riu Club Bambo byder på alt, hvad man kan ønske sig af en familieferie med masser af aktiviteter, børneprogrammer, underholdning, super service, god mad og oplevelser.

Se flere detaljer

Sultan of Dreams, Kizilot, Tyrkiet

Hotellet ligger langs Meddelhavets kyst og byder på en privat strand samt udendørs - og indendørs swimmingpool. Sultan of Dreams tilbyder blandt andet tyrkisk bad, wellnessområde, all inclusive og diverse aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Domes of Corfu, Autograph Collection

Dette dejlige familiehotel ligger ved foden af et bjerg 16 km. fra Korfu by og omgivet af fredfyldte og smukke omgivelser med typisk græsk natur. Her finder man ro og afslapning. Nyd den børnevenlige sand- og grusstrand i badebugten, nok den bedste på øen, sid på terrassen med det fantastiske panoramaudsigt over Korfu og få en kop græsk kaffe eller en kold drik. Hotellet er moderne indrettet med dejlige lyse værelser og velegnet til en familieferie på Korfu.

Se flere detaljer

Lesante Luxury Hotel and Spa, Zakynthos, Tsilivi

Dette dejlige luksushotel, beliggende i et roligt område ved Tsilivi, er til dig som vil forkæles i ferien og nyde den velrenommerede spa-og wellness-afdeling, slappe af i skyggen af palmer ved swimmingpoolen, tage en dukkert i det azurblå hav og nyde livet. Værelserne er store, smagfuldt indrettede og veludstyrede. Hotel Lesante Luxury Hotel & Spa byder også på gastronomiske oplevelser i à la carte-restauranten, imødekommende og serviceminded personale og velplejede omgivelser.

Se flere detaljer

Aquila Rithymna Beach, Kreta, Rethymno

Hotellet er et flot 5 stjernet hotel skønt beliggende ved Rethymnons kyst og med egen sandstrand. Aquila Rithymna Beach er et godt valg til børnefamilier med det brede udbud af aktiviteter lige fra vandsport til fitnesstræning, miniklub og trylleshows for børn. Hotellet har flere restauranter, både buffet og à la carte, og børnene spiser gratis i Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt sandwich, pommes frites, pizza, vafler, frugt, yoghurt og is.

Se flere detaljer

Flamingo Grand, Albena, Bulgarien

Beliggende i centrum af Albena, ved siden af den smukke, let skrånende strand. Hotellet er også tæt på et område med mange restauranter, barer og butikker.

Se flere detaljer

Roca Mar, Caniço, Portugal

Hotellet ligger i turistområdet Caniço de Baixo på sydkysten af øen Madeira. Ca. 50 m fra hotellet ligger der en lille badebugt med en grusstrand. Desuden er der kun 4 km til den gamle bydel i Funchal

Se flere detaljer

Sentido H10 Playa Esmeralda, Costa Calma, Fuerteventura

Dette skønne 4 stjernede hotel ligger som en oase i sandklitterne ved Costa Calma lige ned til det azurblå hav. Her kan man nyde roen og freden, den smukke udsigt til vandet fra balkonerne og restauranterne og den brede sandstrand. Kun 2 kilometer væk ligger den nærmeste by med indkøbsmuligheder og underholdning, så man kan få det hele. Hotellet byder på mange aktiviteter, flere restauranter og et velplejet haveanlæg med flere swimmingpools. Et super familiehotel, hvor man kan vælge både fred og ro og byliv.

Se flere detaljer

Four Views Oasis, Caniço, Portugal

Hotellet ligger direkte ud til en skøn sandstand i området Canico de Baixo. Hotellet byder på 2 swimmingpools en ferskvand og saltvand, sportsaktiviteter som aerobic, tennis og ca. 12 km væk ligger der en golfbane. I nærheden ligger både indkøbsmuligheder, barer, restauranter samt en forbindelse til offentlig transport.

Se flere detaljer

Lopesan Baobab Resort, Gran Canaria

På det eksklusive Lopesan Baobab Resort får du en ferie i luksuriøse og moderne omgivelser med et afrikansk touch og skønne indretningsdetaljer i smukt træ. Det subtropisk anlagte haveanlæg med vandfald, små grotter og strandområder med afrikanske hytter bidrager sammen med udsigten til de kendte sanddyner ved Maspalomas og det blå hav til det afrikanske islæt. Her kan du slappe af og nyde ferien med sol, varme, god mad og mange aktiviteter til børn og voksne i en skøn atmosfære.

Se flere detaljer

Mayor Capo Di Corfu, Lefkimmi, Korfu, Grækenland

De moderne faciliteter, nutidigt design og den unikke service på Mayour Capo Di Corfu opfylder ønsket om den bedste ferieoplevelse for hele familien. Hotellet er beliggende på den sydlige del af øen, 2 km. fra Lefkimmi i Agios Petros og ned til hotellets egen strand. Mayor Capo Di Corfu, som for nylig er blevet renoveret, er bygget op som en lille landsby med et stort velplejet haveanlæg og flere swimmingpools både for voksne og børn.

Se flere detaljer

Iberostar Hacienda Dominicus Bayahibe, Dominikanske Republik

På Hotel Iberostar Hacienda Dominicus finder du drømmescenariet for en eksotisk ferie. Oplev det caribiske turkisblå hav, lang hvid sandstrand, smukt anlagt have med palmer og eksotiske fugle. Her kan man lade sig forkæle med udsøgt service og spændende mad fra den store buffet eller på en af de fire special-restauranter. Mens børnene hygger sig i miniklubben, kan man slappe af ved poolen eller benytte sig af hotellets spa-område.

Se flere detaljer

Club Cala Romani, Mallorca, Spanien

Hotellet er placeret lige ud til kysten, hvilket gør hotellet essentielt for familien som elsker stranden. På standen er der et hav af aktiviteter, som foregår på land og til vands. Hotellet ligger centralt placeret i Calas de Mallorca, tæt på byens butikker, barer og autentiske restauranter og ca 20 km derfra ligger Safari Zoo. Hotellet tilbyder hele 3 swimmingpools, all inclusive og meget andet.

Se flere detaljer

Amwaj Blue Beach Resort & Spa, Soma Bay, Egypten

Anwaj Blue Beach Resort & Spa, som er et 4-stjernet hotel, ligger placeret direkte på Abu Soma stranden. Abu Soma stranden er et fantastisk dykkersted, med det smukkeste krystal blå vand, som man umuligt kan modstå. Hotellet har 5 forskellige restauranter 2 swimmingpools og en børnepool med to vandrutsjebaner.

Se flere detaljer

Titanic Palace, Hurghada, Egypten

Titanic Palace i Hurghada er et stort elegant 5-stjernet hotel bygget i en græsk stil, der ligger lige ud til Det Røde Hav og ned til egen privat strand. Man kan nyde udsigten af det Røde Hav fra hotellet eller man kan dreje en halv omgang og beundre den egyptiske ørken, man har i baggrunden. Hotellet har hele 19 swimmingpools og Aqua Park med 16 forskellige vandrutsjebaner.

Se flere detaljer

Jungle Aqua Park Resort, Hurghada, Egypten

Stort lækkert ressort til den vandglade familie med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner og 21 swimmingpools. Udbuddet af aktiviteter er stort og for enhver smag. Jungle Aqua Park byder også på 6 forskellige buffetrestauranter med retter fra både det sydeuropæiske og asiatiske køkken. Dette ressort er ideelt til en dejlig familieferie med en masse aktiviteter.

Se flere detaljer

Sentido Louis Plagos Beach, Zakynthos, Grækenland

Hyggeligt familiehotel beliggende på den lille typisk græske ø i smukke uspolerede omgivelser ned til den berømte strand Amboula, omgivet af bougainvilleaer og charmerende stier i området og kort afstand til Zakynthos' små byer. Her kan man slapper af, nyde ferien ved stranden, pool eller i hotellets spa-område og børnene kan lege i børneklubben

Se flere detaljer

Sentido Mikri Poli Atlantica, Makrigialos, Kreta, Grækenland

På den sydlige del af Kreta ligger dette dejlige familiehotel i rolige omgivelser lige ned til en børnevenlig sandstrand. Hotel Sentido Mikri Poli Atlantica tilbyder mange forskellige aktiviteter for både store og små, som gør ferien til en god oplevelse for hele familien. Hotellet er moderne og stilistisk indrettet lige fra det lækre poolområde til de lyse rummelige værelser. Her er mulighed for forkælelse i spa-centret, børneklub og underholdning.

Se flere detaljer

Princess Andriana Resort & Spa, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Hotel Princess Andriana Resort & Spa er et nyt og moderne luksushotel med et flot design. Hotellet har et lækkert poolområde med swimmingpool og børnebassin og hvis man trænger til en dukkert i det tempererede Middelhav, ligger hotellets egen strand lige uden for døren. Værelserne er rummelige og indrettet i flot design, nogle værelser med direkte udgang til poolen fra terrassen. Der er tænkt på både børn og voksne med børneklub, fitnessrum og en lækker spa-afdeling. Et hotel med ekstra komfort beliggende i smukke og rolige omgivelser.

Se flere detaljer

FAMILY LIFE Aegean Blue by Atlantica, Kolymbia, Rhodos, Grækenland

Dette er hotellet for alle vand-aktion-fans. Den kæmpestore aquapark med mange eventyrlige rutsjebaner og en "Lazy river" garanterer familien en uforglemmelig ferie. Trænger man til afslapning, så er den store have og solterrasserne ved de store swimmingpools eller den dejlige strand løsningen. Hotel Atlantica Aegean Blue byder også på høj service, top underholdning og nogle komfortable og nyrenoverede værelser. Her kan alle finde sin specielle ferieplet.

Se flere detaljer

Lindos Princess Beach, Lindos, Rhodos, Grækenland

Et elegant all inclusive-hotel som indfrier alle forventninger til en optimal solferie for både par og familier. Lindos Princess Beach ligger i smukke omgivelser ned til stranden og er omgivet af en dejlig velplejet have med flere forskellige pools både til voksne og børn. Hotellet er kendt for sin høje standard, service og kulinariske oplevelser. Nyd ferien og slap af i hotellets spaafdeling, lad børnene hygge sig i miniklubben og oplev dejlige aftener med live musik, barbecue og underholdning.

Se flere detaljer

Best FAMILY Alex Beach, Theologos, Rhodos, Grækenland

Dette 4 stjernede, hyggelige og totalt charmerende hotel indbyder til en dejlig familieferie i rolige omgivelser under familiære forhold. Hotellet er i den typiske græske byggestil med hvide lave bygninger og overalt med blomstrende bougainvillea og palmer. Servicen er super, og der er tænkt på børnene med masser af aktiviteter. Endvidere ligger hotellet lige ned til stranden.

Se flere detaljer

Rodos Princess Beach, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Dette kvalitetshotel på det sydlige Rhodos har en imposant beliggenhed ved den smukke Lagouni Strand i Kiotari, omgivet af smuk natur og perfekt til en afslappende ferie. Værelserne på Rodos Princess Beach er kendt for den moderne indretning og store lyse rum med en behagelig atmosfære, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas. De fleste af værelserne har direkte havudsigt og mange delvis havudsigt. Hotelfaciliteterne indbefatter 5 fantastiske swimmingpools med ferskvand. Rodos Princess Beach er ideel til familien, som ønsker sig en hyggelig og afslappet ferie i rolige omgivelser på Rhodos.

Se flere detaljer

Occidental Menorca, Punta Prima, Menorca, Spanien

Occidental Menorca ligger 150 meter fra den fantastiske naturstrand ved Punta Prima. Hotellet er ideelt til både familieferie eller parferie, og for at både børn og voksne kan nyde det store udbud af aktiviteter og faciliteter, er disse inddelt i separate områder på ressortet. Der er 3 swimmingpools for voksne og 3 swimmingpools med vandrutsjebaner for børn. Hotellet byder også på en fantastisk spa-afdeling med mange forskellige skønhedsbehandlinger og massageformer.

Se flere detaljer

Sagitario Princesa Playa, Cala'n Bosch, Ciutadella, Menorca, Spanien

Princesa Playa lever til fulde op til sine 4 stjerner med et 30.000 m2 stort haveanlæg og terrasser, dejligt poolområde, god restaurant og høj service. For børnefamilien er der et bredt udbud af aktiviteter i form af både leg og sport, der er også underholdning om aftenen. Trænger du til en siesta, find en plads i skyggen under et af de mange palmetræer i det store haveanlæg og nyd det. Stranden ligger kun 300 m. fra hotellet, hvor der mulighed for at dyrke mange forskellige former for vandsport og badning fra den fine hvide sandstrand.

Se flere detaljer

Royal Son Bou Family Club, Son Bou, Menorca, Spanien

Dette afslappede lejlighedsressort med charmerende spansk arkitektur er et paradis for børnefamilien. Sjove arrangementer, spil, skattejagter, minizoo, ponyridning, aktivitetsværksteder og meget mere giver hele familien den frihed og plads, som gør ferien til en oplevelse for både store og små. Royal Son Bou Club ligger ovenfor den længste strand på øen og 2 minutters gang fra Basilica de Son Bou og 12 km. fra Lloc de Menorca zoo.

Se flere detaljer

Iberostar Playa De Muro, Alcudia, Mallorca, Spanien

Det attraktive og skønt beliggende hotel Iberostar Playa De Muro, lige ned til den børnevenlige hvide sandstrand, byder på forkælelse med 5 swimmingpools, thai-inspireret spabad, legepladser, restauranter og meget mere. Der er kun 5 km. til Alcudia med shoppingmuligheder og masser af gode restauranter. Nærmeste restauranter, diskotek, barer og pubs samt indkøbsmuligheder ligger inden for 100 meter fra hotellet. Naturområdet S'Albufera ligger i gåafstand.

Se flere detaljer

Iberostar Club Cala Barca, Cala Mondrago, Mallorca, Spanien

IBEROSTAR Club Cala Barca er det helt rigtige valg for alle solelskende familier, der vil til Mallorca. Her bor du direkte ved stranden Cala Barca Trencada uden for den lille by Porto Petro. Hotellet er bygget som en lille by og består af flere 3-etagers bygninger, der ligger i naturskønne omgivelser med pinjeskov. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til den skønne naturpark Mondragó iCala d'Or. Poolområdet er særdeles attraktivt med lagunestemning og gode områder til børnene.

Se flere detaljer

Club Grand Side, Colakli, Manavgat, Tyrkiet

Det fem-stjernede luksuriøse hotel Club Grand Side ligger ca. 400 meter fra stranden kun adskilt af strandpromenaden. Det storslåede klubanlæg og hotellet garanterer såvel familien som aktive og sportselskende gæster en rekreativ ferie blandt andet med den store Amazon Water World Aquapark på et område på ca. 14.000 m2. Desuden tilbyder hotellet et bredt og afvekslende program for børn, unge og voksne. Hotel Club Grand Side er også kendt for sit gode køkken og har flere restauranter og barer, hvor man får kulinariske oplevelser fra forskellige spændende køkkener.

Se flere detaljer

Kaya Side, Titreyengöl, Antalya, Tyrkiet

Midt i et skønt velplejet haveanlæg med hyggelige kroge og swimmingpools ligger dette 5 stjernede nyrenoverede hotel. Her tilbydes et væld af aktiviteter til hele familien om dagen og forskellig underholdning om aftenen. På den kulinariske front får man en super oplevelse med show-cooking om aftenen i buffet restauranten eller man kan vælge at spise på en af de 3 a-la-carte restauranter. Her er mulighed for både afslapning og en aktiv ferie og du er sikker på et varmt og solrigt ophold.

Se flere detaljer

Paloma Perissia, Side, Tyrkiet

Dette stilfulde og luksuriøse hotel ligger direkte ned til egen strand og byder på flotte værelser, et skønt spa-og wellnessområde og et flot poolområde omkranset af store palmer. Her får du også kulinariske oplevelser på ikke mindre end 5 a-la-carte restauranter. Stranden er et kapitel for sig med en meget bred sandstrand og rig mulighed for at solbade og tage en dukkert i det klare blå vand med en behagelig temperatur.

Se flere detaljer

Seaden Sea World Resort & Spa, Kizilagac, Manavgat, Tyrkiet

Dette hotel opfylder alle krav til den optimale solferie, hvor man slapper af og nyder ferien i fantastiske omgivelser. Hotellet er velegnet til børnefamilier og dem som bare gerne vil have muligheden for vælge og vrage mellem et utal af aktiviteter og blive forkælet i hotellets spa-og wellnessafdeling. Hotelområdet er stort og indbydende med store swimmingpools med masser af plads, grønne områder, en fantastisk strand og en skøn "havterrasse". Hvis man kan løsrive sig fra dette paradis, er den nærmeste by Side et besøg værd med seværdigheder.

Se flere detaljer

Sentido Turan Prince, Colakli, Side, Tyrkiet

Skønt komfortabelt hotel beliggende direkte på den lange og brede sandstrand. Hotellet er ideelt til børnefamilien og til dem der gerne vil være aktive i ferien. Der er et væld af muligheder lige fra wellness til aquapark og tennisbaner, og ikke mindst snorkling med mulighed for at se de kendte havskildpadder tæt ved stranden. Er man interesseret i seværdigheder ligger den antikke by Side kun 12 km. væk.

Se flere detaljer

Litore Resort & Spa, Okurcalar, Tyrkiet

Hotellet er fantastisk flot bygget og luksuriøst indrettet med en enestående udsigt over havet og bugten. Hotellet ligger lige ned til egen strand. Hele poolområdet vender ud mod havet og med den specialformede pool omgivet af marmorfliser føler man sig virkelig midt i et eventyr. Hotellet indbyder til afslapning og forkælelse med wellness center, skønne restauranter, stort udbud af fritidsaktiviteter og top service.

Se flere detaljer

Hotel Felicia Village, Kizilagac, Manavgat, Tyrkiet

Hotellet er helt ideelt til børnefamilier med alle de faciliteter og aktiviteter som sikrer, at ferien bliver en succes for hele familien. Aktivitetsudbuddet er stort og der tages hensyn til både små og større børn. Hotellet ligger direkte ned til stranden og har desuden et dejligt stort og indbydende haveanlæg og 5 swimming pools, vandrutsjebane samt børnebassin og overdækket babybassin.

Se flere detaljer

Kirman Arycanda de Luxe, Side, Tyrkiet

Hotel Kirman Arycanda de Luxe er fantastisk og smukt indrettet med indbydende faciliteter og flotte restauranter. Hotellet ligger direkte ned til egen strand og har både indendørs og udendørs swimmingpools, spa-faciliteter og sportsaktiviteter. Poolområdet er meget lækkert og stort med flot buede swimmingpools omgivet af et stort haveanlæg.

Se flere detaljer

Alan Xafira Deluxe Resort & Spa, Alanya, Tyrkiet

Hotel Alan Xafira Deluxe Resort & Spa er et 4-stjernet resort, der er placeret i Avsallar-området, hvilket er tæt ved strandpromenaden, så hotellets gæster har fri adgang til hotellets private strand, som er ca. 500 meter derfra. Hotellet tilbyder et hav af aktiviteter at familien kan deltage i, 2 swimmingpools og fine spisefaciliteter.

Se flere detaljer

Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Alanya, Tyrkiet

Dette dejlige wellness- og spahotel ligger direkte på egen kieselsten/sandstrand i feriebyen Avsallar, ca. 22 km. fra Alanya. Hotellet er åbnet i 2014 og har 404 værelser, en stor lobby, lounge og reception, stor indendørs swimming pool samt frisør og 4 barer. Hertil kommer flere a-la-carte restauranter med aircondition og terrasser.

Se flere detaljer

Sharm Holiday Resort, Sharm el Sheikh

Dette skønne 4-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Sharm el Sheikh tæt på stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, spiseområde, restauranter, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Akbulut Hotel & Spa, Kusadasi, Tyrkiet

Dette skønne 4-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Kusadasi tæt ved stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Drita Hotel Resort og Spa, Alanya

Dette skønne 4-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Alanya tæt ved stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, vandrutsjebane, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Xperience St. George Homestay, Sharm el Sheikh

Dette lækre og skønne hotel befinder sig tæt på Det Røde Hav, da der kun er 1-2 km. afstand fra hotellet. Xperience St. George Homestay har adgang til to forskellige strande. Den ene vil være en strand til afslapning, hvorimod den anden er en koralstrand, hvor I kan snorkle og dykke

Se flere detaljer

Hibiscus Beach Hotel & Villas, Sri Lanka

Dette skønne hotel ligger på sydvestkysten på Sri Lanka. Den tætteste by hedder Kalutara og ligger kun 5 km. fra hotellet. Her har I mulighed for at shoppe og opleve Sri Lankas spændende kultur. Når I bor på dette lækre hotel har I mulighed for at se flotte palmetræer, smuk blå himmel og det vidunderlige Indiske Ocean.

Se flere detaljer

Asrin Beach, Türkler, Tyrkiet

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Türkler direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækker swimmingpool og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende større by.

Se flere detaljer

Hotel Panorama, Alanya, Tyrkiet

Dette dejlige hotel byder på et hav af aktiviteter til alle aldre, all inclusive og et wellnessområde med hammam, sauna og massage.

Se flere detaljer

Fairmont The Palm, Dubai

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende menneskeskabte ø i Dubai, The Palm direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende større by.

Se flere detaljer

Kiani Beach Resort, Kreta

Dette skønne luksushotel ligger på den charmerende ferie ø Kreta direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende by.

Se flere detaljer

Elounda Waterpark Residence Hotel, Kreta

Dette skønne luksushotel ligger på i stille og rolige omgivelser tæt på stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækker swimmingpool og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende by.

Se flere detaljer

El Plantio Golf Resort, Alicante

Dette skønne luksushotel ligger på den charmerende Costa Blanca i Alicante tæt på stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækker swimmingpool og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende by.

Se flere detaljer

Charmillion Club Resort, Sharm el-Sheikh, Egypten

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Sharm el-Sheikh direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for dette også med indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i byen.

Se flere detaljer

Anastasia Hotel, Kos

Dette skønne hotel ligger på den charmerende ferieø tæt på stranden. Hotellet byder på et fitness- og en lækker swimmingpool samt aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i byen.

Se flere detaljer

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne.

Se flere detaljer

Hotel Palmea, Marmaris

Hotel Palmea er et strandhotel, som ligger knap 250 m. fra stranden og hotellet ligger kun 2 km. væk fra Mamaris’ centrum. Derudover ligger Aqua Dream Water Park tæt ved hotellet. Der er også en anden vandpark 19 min. gang fra hotellet som hedder Atlantis Water park

Se flere detaljer

Smartline Serra Park, Side, Tyrkiet

Desert Rose Resort er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne.

Se flere detaljer

L’Hotel Fattoria Belvedere, Italien

Dette skønne luksushotel ligger i charmerende Italien. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien.

Se flere detaljer

Sunwing Ocean Club Gran Canaria

Dette hotel ligger i rolige omgivelser med direkte adgang til Playa del Cura stranden. Der er desuden gode shoppingmuligheder tæt på hotellet, eftersom der befinder sig et shoppingcenter kun 200 m. fra hotellet. Hotellet har også en swimmingpool med et soldæk, hvor I kan få en flot gylden farve.

Se flere detaljer

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, Fuerteventura

R2 Bahia Playa Design Hotel og Spa er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden ved hotellet eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne.

Se flere detaljer

Louis Zante Beach, Zakynthos

Dette skønne luksushotel ligger på Zakynthos med direkte adgang til stranden. Området hvor hotellet er beliggende, er kendt for sit gode klima året rundt. Grundet sin naturlige bugt og bjergkæde, som beskytter hotellet mod vindstødende. Derudover er hotellet gåafstand til forskellige restauranter og barer. Hotellet byder også på inden- og udendørspool og et hav af aktiviteter for alle aldre.  

Se flere detaljer

Chrousso Village Hotel, Kassandra, Grækenland

Den fantastiske hotel ligger ud mod havet på et hjørne af øen, Kassandra ved Chalkidiki i Grækenland, som har sin egen naturlige skønhed. Hotellet har en idyllisk og fortryllende beliggenhed, da der er flotte haver som består af roser og rosmarin og meget mere.

Se flere detaljer

Aurora Oriental Resort, Sharm El-Sheikh, Egypten

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Sharm el-Sheikh direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien.

Se flere detaljer

Blue Bay Apartments, Malta

Dette skønne hotel ligger på den charmerende ferieø, Malta, tæt på stranden. Hotellet byder på et fitness- og en lækker swimmingpool samt aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i byen.

Se flere detaljer

Meryan Hotel, Manavgat, Tyrkiet

Dette skønne 4-stjernet hotel ligger ved den charmerende ferieby Manavgat direkte på stranden. Hotellet byder på et wellnessområde, vandrutsjebane, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Jewels Sahara Boutique Resort, Hurghada

Jewels Sahara Boutique Resort er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden eller ved hotellets pool eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne.

Se flere detaljer

Kosta Palace, Kos

Kosta Palace er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden eller ved hotellets pool eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne.

Se flere detaljer

Lomeniz Hotel, Rhodos, Grækenland

Hotellet ligger placeret på den charmerende græske ø, Rhodos, 2 minutter fra en lækker sandstrand. Hotellet ligger placeret 2 km. fra Rhodos centrum. Hotellet har en swimmingpool, som er perfekt til en dukkert på en varm dag, da den vil afkøle Jer. Der er desuden sollounges og parasoller til gængelige, hvis I gerne vil have en pæn gylden farve.

Se flere detaljer

Bella Bravo Suite Hotel, Alanya

Dette skønne hotel ligger kun 300 m. fra en dejlig sandstrand og 3 km. fra Alanya centrum. Hotellet rummer både en swimmingpool og et børnebassin med tilhørende vandrutsjebane. Hotellet tilbyder forskellige aktiviteter blandt andet banana boat, kanosejlands, fitness og wellness.

Se flere detaljer

May Garden Club Hotel, Alanya

May Garden Club Hotel er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden eller nyde de mange forskellige lækkerier på restauranterne. Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool, et børnebassin og et boblebad. Der er også vandrutsjebaner tilkoblet hertil, som gør turen sjovere for alle

Se flere detaljer

First Central Hotel Suites, Dubai

Luksushotellet First Central Hotel Suites befinder sig nær det populære og livlige Dubai Mall. Hotellet har samlet set 3 forskellige restauranter og udendørsarealet består af soldæk, pool, solsenge samt gratis badehåndklæder. Ca. 9,3 km. fra hotellet ligger det sjove Wind Wadi Water Park, hvor I som familie kan få vild oplevelse.

Se flere detaljer

Ramada Plaza Antalya, Tyrkiet

Ramada Plaza Antalya befinder sig oven over Antalyas kendte strandklipper ved Antalya Bay. Dette charmerende hotel har sin egen strandstrækning med badeplatform og en smuk udsigt over bjergene. Hotellet tilbyder all inclusive, aktiviteter i form af aquafit og andre vandsports, swimmingpool og sollounges.

Se flere detaljer

Annabelle Beach Resort, Kreta

Dette er et luksusresort der befinder sig tæt på den populære og livlige feriested Hersonissos i Grækenland. Det familievenlige hotel har sin egen privatstrand og har gang på gang fået tildelt The European Union’s Blue Flag for sit krystalklare vand og renlighed.

Se flere detaljer

Grecian Bay Hotel, Cypern

Hotellet befinder sig på en af de smukkeste sandstrande på Cypern og ligger desuden kun 10 minutters gå gang fra centrum af Ayia Napa. I centrum kan I finde mange forskellige restauranter, barer, pubs, natklubber og selvfølgelig mange shoppingmuligheder, som alle ligger tæt på hotellet.

Se flere detaljer

Hotel Pia Bella, Cypern

Hotel Pia Bella er et hotel der er helt igennem egnet til en perfekt afslappende ferie for dig og din familie. I har mulighed for at slappe af på stranden eller nyde den dejlige have på hotellet.

Se flere detaljer

Panorama, Alanya, Tyrkiet

Børnevenligt hotel med beliggenhed tæt på stranden og med gode restauranter og indkøbsmuligheder i nærheden. Stort lækkert poolområde med børneområde samt legeplads og børneklub.

Se flere detaljer

Gran Meliá Victoria, Palma De Mallorca, Spanien

Dette skønne 5-stjernet hotel ligger i centrum af den charmerende ferieby Palma De Mallorca. Hotellet byder på et wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Sol Guadalmar, Costa Del Sol, Spanien

Dette skønne hotel 4-stjernet hotel ligger ved i det smukke Costa Del Sol, tæt ved stranden. Hotellet byder på et hav af sportsaktiviteter og 3 lækre swimmingpools.

Se flere detaljer

Titanic Beach Lara, Lara, Tyrkiske Riviera, Tyrkiet

Dette smukke hotel ligger i Lara ved den tyrkiske riviera, tæt ved stranden. Hotellet byder på et hav af sportsaktiviter og lækre faciliteter.

Se flere detaljer

Iberostar Royal Andalus, Chiclana, Spanien

Dette hotel ligger tæt på stranden i den sydlige del af Spanien. På hotellet er der en swimmingpool og aktiviteter for alle aldre.

Se flere detaljer

Sol Barbacan, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Dette smukke hotel ligger i Playa del Ingles tæt på lokale seværdigheder. Hotellet byder på et lækkert wellnessområde, swimmingpools og meget mere.

Se flere detaljer