Iberostar Torviscas Playa, Costa Adeje, Tenerife

Hotellets beliggenhed 

Dette Iberostar all inclusive hotel er med sine store dejlige værelser, masser af aktiviteter og forskellig underholdning  supervelegnet til børnefamilier. Hotellet er beliggende tæt ved  den 800 m lange sandstrand og kun adskilt af en strandpromenade. Tæt på hotellet findes også en smuk marina og masser af mulighed for shopping, gode spisesteder og barer, hvis man er til det.  Indkøbesmuligeder ligger ca. 500 m fra hotellet og afstanden til lufthavnen er ca. 20 km. 

 

Hotellets faciliteter 

Et moderne anlagt hotel med i alt 472 værelser fordelt på 6 etager. Hotellet har reception, elevatorer, internethjørne og WiFi (mod gebyr), diverse saloner, barer og  en restaurant. Endvidere frisørsalon, souvenirbutik, discobar og 4 konferencerum.

Udendørsfaciliteter

Stor have med 2 swimmingpools, separat børnebassin, solterrasser, solsenge med madrasser, solskærme og poolbar. Badehåndklæde-service mod gebyr.

Værelser
 

Dobbeltværelse
Badeværelse med brus og hårtørrer. Telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr), satellit-tv med musikkanal, klimaanlæg og minibar (mod gebyr). Mod merpris er et værelse med balkon eller terrasse mulig.

Dobbeltværelse, superior
Som almindeligt dobbeltværelse, men med havudsigt og beliggende på øverste etage, badekar med hydromassage, fladskærms-tv og adgang til privat solterrasse.

Familieværelse med forbindelsesdør
2 dobbeltværelser med havudsigt fra siden og forbindelsesdør.

Forplejning

Hotellet tilbyder uden forplejning, morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Morgen - og aftensmaden er severet i buffet med internationelle retter. 

Halvpension:  Morgenmad og aftensmad i buffetform.

Helpension: Morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform.

All inclusive:  Morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform, kontinental syvsover morgenmad, snacks (poolbar) fra kl. 15-18, lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer fra kl. 10-01.

Gæsterne bedes være omklædt til aftensmaden og herrerne i  lange bukser.

Specielt til børn

Separat børnebassin, miniclub 4-8 år, og maxiclub 8-12 år, børnesenge gratis.

Sport og underholdning

Bordtennis, afvekslende animationsprogrammer både om dagen og om aftenen.

Mod gebyr: tennis, squash og billard. Diverse vandsportsmuligheder ved stranden og ved lokale udbydere.

Rejs til Iberostar Torviscas Playa her

Hvis valget er faldet på Iberostar Torviscas Playa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.