Drita Hotel Resort og Spa, Alanya

Beliggenhed

Dette lækre og skønne hotel befinder sig blot 50 meter fra den smukke pritvatstrand. Derudover har I mulighed for at få shoppet i Alanya centrum, som ca. ligger 10 km fra hotellet. Hvis I gerne vil opleve smuk natur, kan I se de smukke vandfalds i Manavgat som ligger 1,5 times kørsel fra hotellet.

 

Faciliteter

Drita Hotel Resort og Spa vil byde dig og din familie velkomne i receptionen, som befinder sig i lobbyen. For at gøre jeres ophold nemmere, kan I benytte elevatoren til de øverste etager. Andre faciliteter er for eksempel fri internetadgang på hotellets fællesarealer, så du har muligheden for, at være forbundet med andre familiemedlemmer og venner derhjemme i Danmark. Ydermere vil der være en hyggelig have med en legeplads, hvor I kan gå ture og hvor de små kan være beskæftiget og få et sjovere ophold. Derudover er der et fælles tv-rum og et fælles legerum. Hotellet udbyder også faciliteters, som babysitting, room service, vaskeri og en frisørsalon. Der er en restaurant og barer på hotellet og mange muligheder for at shoppe. Du og din familie kan handle souvenirer i souvenirbutikken til venner eller til jer selv og dermed påminde jer selv om minderne fra Tyrkiet.

Hvis I gerne vil på længere ture, er der også rig mulighed for dette, da hotellet tilbyder jer en shuttle bus, som kan køre jer til og fra hotellet. For de gæster der ankommer på hotellet med egne biler, vil hotellet tilbyde jer parkeringsmuligheder på deres parkeringsplads.

 

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

 

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at bestille specielle familieværelser for jer med børn. Der er også mulighed for at bestille børnesenge, hvis dette er tilfældet. Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition, til at bevare et behageligere indeklima, køkken og et badeværelse. Badeværelserne vil bestå af en bruser, badekar, hårtørrer og diverse nødvendigheder. På de fleste værelser vil der enten være en balkon eller en terrasse, hvor nogle værelser vil give jer en smuk udsigt over havet. Alle værelserne vil desuden indehave et sikkerhedsskab til opbevaring af værdifulde genstande. Der er også en minibar med små forfriskninger. Desuden vil de fleste værelser være udstyret med telefon og TV.

På hotel Drita Hotel Resort og Spa har I mulighed for at booke hotelværelser der er kørestolsvenlige, hvis der skulle være behov for dette.

 

Mad og drikke

Drita Hotel Resort og Spa byder dig og din familie på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, halvpension og All-Inclusive. Derudover tilbyder hotellet jer snakcs og både alkohols- og alkoholsfrie drinks.

 

Sport/aktiviteter

På dette skønne hotel kan I få en forfriskende dukkert i enten indendørs- eller udendørspoolen på en varm og dejlig dag. Hertil er der en vandrutsjebane, som egner sig til alle aldre og gør svømningen lidt sjovere. På hotellets soldæk er der sollounges, parasoller og et boblebad til jeres rådighed, som vil give jer en perfekt mulighed for at slappe af. Tæt ved poolen er der en snackbar, som tilbyder jer forfriskende drinks og lækre snacks.

Hvis I derimod er de mere aktive typer der godt kan lide at holde formen, selvom I er på ferie, har hotellet også aktiviteter der egner sig til jer. Dette er for eksempel tennis, beach volleyball, almindelig volleyball og basketball. Der er også mulighed for vandsport, som aquafit. Der er desuden også mange forskellige indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis og dart. I kan også spille billard, dog koster dette et gebyr.

Efter en lang og aktivitetsrig dag, kan I komme tilbage på hotellet og nyde det lækre wellnesscenter med spa. Mod et gebyr, kan I få andre faciliteter, som for eksempel; sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og dejlige massagebehandlinger.

 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram
-       Diskotek
-       Morgengymnastik
-       Børnediskotek
-       Børneklub
-       Ansigtsmaling til børn
-       Børnespil

 

Mere information om rejser til Alanya og Antalya

Hvis du finder hotel Melissa Garden Apart Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Antalya

Læs mere om Alanya 

 

Rejs til Drita Hotel Resort og Spa her

Er dette hotel faldet i jeres smag? Så skulle I se at booke jeres næste rejse hertil. Vi har nemlig samlet tilbud fra de tyske rejsebureauer med startsdestination fra Hamborg Lufthavn. Søg igennem den lille formular ovenfor.

Nedenfor kan I se en video af Drita Hotel Resort og Spa og hotellets faciliteter, som for eksempel lækkert udendørsareal, have, moderne, pool, vandrutsjebane, og stranden.