The Vine, Funchal, Portugal

Lokation

Dette splinternye luksus-hotel er medlem af hotel-kæden Design og ligger i centrum af Funchal. Hotellet ligger i det historiske område af byen, og inden for gåafstand af hotellet ligger der en række restauranter og forretninger. I nærheden vil gæsterne finde barer, pubber og natteliv samt seværdigheder såsom den offentlige park St. Catarina (2 minutters gang væk), domkirken (5 minutters gang væk) og den gamle bydel (10 minutters gang væk). Stranden Barreirinha ligger ca. 400 m fra hotellet, mens der er 20 km til Madeira lufthavn.

Faciliteter

Hotellet, som blev bygget i 2008, består af 57 værelser, 17 juniorsuiter og 5 suiter. og er indrettet sofistikeret og luksuriøst, med et strejf af enkelhed og diskretion. Hotellets koncept er arkitektur og  luksuriøs indretning.

En svømmetur i swimmingpoolen med panoramaudsigt, en behandling med vinterapi (vinotherapy) i spa-området eller en gourmetmiddag på tagrestauranten med udsigt over byen er blot nogle af de ting, som venter gæsterne. Hotellets sociale liv er koncentreret omkring en lounge i foyeren, som tilbyder middagsspisning hele dagen samt en udendørs bar, der kaldes 360 efter den spektakulære udsigt. Hotellet er klimatiseret og råder over en foyer med døgnåben reception og check-out-service samt en garderobe, elevator, konferenceindretninger og en avisstand. Gæsterne er velkommen til at benytte hotellets WLAN/internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice samt efterlade bilen i garagen eller på parkeringspladsen. Gæster, der ønsker at udforske de lokale omgivelser, kan leje cykler i receptionen.

Værelser

På hotellets værelser tilbydes prestigefyldte og komfortable kingsize eller store (oversize) tvillingemadrasser samt egyptiske bomuldslagener af høj kvalitet. Der tilbydes de nyeste teknologiske løsninger såsom gratis LAN og WLAN/internetadgang, fjernsyn med 32-tommers fladskærm og satellit-/kabel-tv samt en telefon. Opholdsstuen er møbleret med lænestole, et skrivebord og egen bar med køleskabe. Alle værelser er blevet indrettet individuelt med hårtørrer, en radio, safeboks og regulerbart klimaanlæg og radiator. På badeværelserne er der et separat badekar, brusebad, en håndvask i dobbeltstørrelse samt enestående badeværelsesartikler. Altan eller terrasse er standardindretning.

Sport/underholdning

Hotellet råder over en opvarmet udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller til rådighed på solterrassen. Hotellet tilbyder poolhåndklæder. Ved hånden er der en snackbar langs swimmingpoolen, som tilbyder behagelige forfriskninger, ligesom gæsterne kan slappe af i boblebadet og dampbadet eller med en massage- eller spa-behandling. Hotellet råder ligeledes over et fitness-studie og gæster, som ønsker at spille golf, kan tage til golfbanen Palhiero, som ligger blot 7 km fra hotellet. Desuden er der udendørs svømmingpool på hotellets tag, samt en jacuzzi.

Mad og drikke

Gæsterne tilbydes en smuk morgenmadsbuffet, mens frokost og aftensmad kan vælges fra à la carte-menuerne. Tagrestauranterne tilbyder 'guddommelige middage' arrangeret af chefkokken Thomas Faudry under opsyn af 'maestroen' Antoine Westermann, der er blevet tildelt 3 Michelin-stjerner.

Hotellet har flere luksusiøse barer bl.a. 360 grader sky-bar.

Hotellet tilbyder roomservice døgnets 24 timer.

Betaling

Alle kendte kreditkort accepteres, herunder American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort.

Find rejsen til The Vine her

Hvis du fandt The Vine interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video fra 2019, for at få en forsmag på hotellets værelser og pool.