Selectum For Two Side, Kizilagac, Tyrkiet

Lokation

Hotel Selectum For Two Side er et såkaldt “voksen-hotel”, og man skal være minimum 16 for at bo der. Fra hotellet er der 100 meter ned til den lækre sandstrand. De nærmeste byer er Side, som er 15 km derfra, og Manavgat som man finder 10 km væk. Derudover er der 85 km til Antalya Lufthavn. Der er busforbindelse, taxaholdeplads og butikker nær hotellet.

Faciliteter

Hotellet har en døgnåben reception, samt elevator til de øvrige etager. Der er i alt 252 attraktive værelser på hotellet, og der er trådløst internet på alle offentlige områder. Derudover er restaurant, café og  bar at finde på hotellet. Indkøbsfaciliteter, supermarked samt souvenir-shop kan ligeledes besøges. Desuden er det både tv-rum, frisørsalon, diskotek, biograf og en hyggelig have, som man kan benytte. Der er mulighed for at leje bil, ligesom hotellet tilbyder shuttle-service. Hotellet har en ferskvands-swimmingpool, hvor man kan slappe af. Der er parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved både pool og strand. Ved poolen er der også en poolbar, hvor der serveres drinks.

Værelser

Alle værelser har aircondition, sikkerhedsboks, minibar, kaffe/te-udstyr, telefon, TV, radio og trådløst internet. Badeværelserne har bruser, badekar og føntørrer. Mange af værelserne har desuden balkon eller terrasse, ligesom mange af dem også har havudsigt.

Sport/underholdning

Området byder på en masse forskellige aktiviteter udendørs, heriblandt tennis, boccia, strandvolley, volleyball, basketball og bueskydning. Hvis man er mere til vandsport, kan man prøve jetski, bananbåd, kano, dykning og aquafit. For et mindre beløb kan man stå på vandski. Derudover tilbyder hotellet indendørs aktiviteter som et fitnessrum, bordtennis, pool/billard og dart. Ønsker man afslapning kan man benytte sig af hotellets boblebad eller en af de mange wellness-muligheder, som hotellet byder på. Der er blandt andet spa, sauna, dampbad, tyrkisk bad, skønhedssalon og massagebehandlinger. Derudover kan man hoppe i både den indendørs og udendørs pool, samt nyde de spændende shows, temafester og galla-events, der bliver afholdt på hotellet.

Måltider

Man kan vælge mellem morgenmad, frokost, aftensmad og All-inclusive. Der serveres både alkoholiske og alkoholfri drinks. Desuden tilbyder hotellet snacks mellem måltiderne. Der er mulighed for at få en masse forskellig og varieret mad, på den elegante restaurant.

All inclusive inkluderer:
Snacks fra  kl. 12.00 - 16.00
“Midnat snack” fra kl. 23.30 - 02.30
Sen morgenmad fra kl. 10.00 - 11.00
Lokale drikkevarer, vin og øl hele døgnet
Kage, kaffe og te fra kl. 10.00 - 22.00

Betaling

Følgende betalinger er accepteret: alle  kendte kreditkort, såsom VISA og MasterCard. Der kan også betales med Euro.

 

Søg på rejser til Selectum For Two Side her

Hvis valget er faldet på Selectum For Two Side, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, strand, værelser, spa-og wellness faciliteter, restauranter, pool og meget andet.