Mareblue Beach Resort, Korfu, Grækenland

Lokation

Hotellet ligger i et roligt område tæt på Kofus smukke strande. Barer og butikker findes i den nærliggende by Acharavi, der er omkring 5 km væk. Kun 300 meter fra hotellet kører der busser ind til byen. Kørsel til lufthavnen tager omkring  halvanden time.

Faciliteter

Hotellet har i alt 375 værelser fordelt på flere etager. I foyeren er der reception og elevatorer. På hotellet findes en buffetrestaurant, to à la carte-restauranter, forskellige barer og et minimarked.  I hotellets have er der pool-område med stor pool, børnebassin, afslapnings-pool kun for voksne og en pool-/snackbar. Liggestole og parasoller er inkluderet i prisen, dog mod gebyr på stranden.

Værelse

Hotellet har  fire værelsestyper: dobbeltværelser, deluxeværelser, familieværelser og suiter.  Alle værelser har te-/kaffemaskine, minikøleskab, klimaanlæg, safeboks, satellit-tv, fri WiFi, telefon, badeværelse med badekar, bruser og hårtørrer samt balkon eller terrasse med udsigt over haven eller havet.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder vandaerobic, basketball, beachvolley, dart, fodbold, tennis (udstyr mod depositum), bordtennis, og for et gebyr billard, cykeludlejning, og dykning. 

Mad og drikke

Hotellet har buffet både morgen, middag og aften. Der også 2 à la carte-restauranter, hvor det er muligt at opleve show cooking. Her forkæler kokken gæsterne med lækre retter, lavet foran publikum. 

Betaling

Alle kendte kreditkort, heriblandt American Express, VISA and MasterCard, accepteres som  betaling.

Find rejse til Mareblue Beach Resort her

Hvis valget er faldet på Mareblue Beach Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, værelser, pools, aktiviteter, restauranter og meget andet.