Oásis Atlântico Salinas Sea, Kap Verde

Lokation

Dette dejlige hotel er beliggende direkte på stranden. Byens centrum med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder, restauranter og barer er kun 300 meter væk og er tilgængelig via strandpromenaden. Transfertid er omkring 15 til 30 minutter.

Faciliteter

Hotellet har 337 værelser. Yderligere faciliteter inkluderer en lobby med reception, pengeskab, trådløst internet overalt på hotellet (inkluderet i prisen), buffetrestaurant, a la carte restaurant, snackbarer (grill, pizza) og en bar. Udenfor er der en swimmingpool med poolside og en strandbar. Strandstole, paraplyer og håndklæder til pool og strand er inkluderet (afhængigt af tilgængelighed). Hotellet tilbyder også mulighed for at tilkøbe spabehandlinger.

Værelser

Værelserne har minibar (herunder vand), te-/kaffe-faciliteter, aircondition, pengeskab, Wi-Fi (inkluderet), tv, hårtørrer samt eget badeværelse med bruser og toilet. Derudover har alle værelser balkon. Valgfrit med udsigt til haven eller havet. Juniorsuiterne er med havudsigt. Suiterne har en opholdsstue og et separat soveværelse.

Sport/underholdning

Fitnessrum, tennisbane (i Oasis Belorizonte), spillelokale med billard, dart og bordspil og mod betaling er der forskellige vandsportsaktiviteter af lokale udbydere.

Mad og drikke

Alle måltider er i buffetstil. Snacks fra kl. 24:00 til 07:00. En gang om ugen er der middag i a la carte-restauranten, der ligger i hovedbygningen (fast menu med forudgående reservation). Lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer og et udvalg af internationale premium-mærker kan købes i baren, som har åbent alle døgnets 24 timer.

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.

Find rejsen til Oásis Atlântico Salinas Sea her

Hvis valget er faldet på Oásis Atlântico Salinas Sea, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se videoen fra 2014 nedenfor, og få en forsmag på hotellets pools, værelser, strand, spa-og wellness faciliteter, fitness faciliteter, omgivelser, aktiviteter og meget andet.