KN Hotel Arenas del Mar, Tenerife

Beliggenhed

Dette hotel ligger i et roligt område i det sydlige Tenerife, lige ved havet og er i udkanten af den tidligere fiskerby El Médano. Desuden er La Jaquita sandstranden kun få meter fra Arenas del Mar, der kun er for voksne. I har dermed en smuk havudsigt hele tiden. Hotellet ligger kun 10 minutters gang væk fra centrum.

Faciliteter

Dette skønne hotel for par, har i alt 150 hotelværelser, hvor der er mulighed for at gøre brug af elevatoren til de øverste etager. I vil blive budt velkomne i lobbyen og i receptionen. For at I får et mere behageligere ophold, tilbyder hotellet jer fri internetadgang i de offentlige områder, så I kan være forbundet med jeres familie og venner. Hotellet består af en buffet restaurant, et spiseområde, en café og en bar. Der er også mulighed for at spise på a la carte restauranten mod et gebyr.

Derudover tilbyder Arenas del Mar jer en fælles TV-stue, en havvandspool, som er opvarmet. Ved poolen vil der også være et soldæk og en poolbar, som tilbyder jer forfriskende drinks og lækre snacks. Desuden vil strandstole, parasoller og badehåndklæder være inkluderet ved pool-området. På hotellets udendørsarealer har I mulighed for at finde et supermarked, hvor I kan købe de daglige nødvendigheder. Der er også andre muligheder for shopping i området. Herudover har hotellet en hyggelig og attraktiv have, hvor I kan gå ture og nyde Jeres ophold. 

Andre faciliteter som tilbydes Jer er, for eksempel room service samt en shuttle bus for at I kan komme frem og tilbage til Arenas del Mar.

Indkvartering

Arenas del Mar tilbyder hotelværelser med aircondition, til at bevare et mere behageligt indeklima. Der vil desuden også være et badeværelse, hvor der er en bruser, et badekar og en hårtørrer. Ydermere vil hotelværelserne være udstyret med enten separate soveværelser eller en sovesofa. På værelset er der også et pengeskab, hvor I kan opbevare jeres værdifulde genstande. Værelset består af en minibar, og en telefon og et TV på de fleste værelser. Sidst men ikke mindst indeholder de fleste værelser enten en balkon eller en terrasse, som giver jer et mere komfortabelt ophold. Desuden er der mange af værelserne som har en smuk udsigt udover havet. 

Juniorsuiterne består af en kombineret stue og soveværelse. Værelset har en minibar, aircondition, pengeskab som kan lejes, TV, bad med indbygget bruser, toilet, hårtørrer og en balkon med smuk bjergudsigt.  Nogle af juniorsuiterne har havudsigt og der medfølger en gang pr. person gratis adgang til spaafdelingen.

Sport/underholdning

Arenas del Mar tilbyder jer en forfriskede dukkert i enten indendørs- eller udendørspoolen. Ved poolområdet eller solterrassen er der også sollounges og parasoller til rådighed, som giver jer en dejlig afslapning. Desuden er der også et boblebad. Tæt ved solterrassen er der en snackbar, som vil tilbyde forfriskende drinks og lækre snacks.

For de gæster der er mere aktive, er der mulighed for at prøve forskellige udendørsaktiviteter som vandsport, herunder kitesurfing. Der er også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter og billard. For et mindre gebyr kan I spille bordtennis, som er blandt nogle af sportsaktiviteterne indendørs.

For de gæster der leder efter endnu mere afslapning, er der også et dejligt wellnessophold som kan nydes på hotellet. Dette inkluderer et spaområde, en sauna og et dampbad. Hvis I derimod betaler et gebyr, kan I få en dejlig massagebehandling.

Mad og drikke

Arenas del Mar tilbyder jer en lang række bookbare måltider. I kan herunder vælge imellem morgenmad, frokost, aftensmad, halv pension, eller All Inclusive. Der er også forskellige snacks, som der bliver serveret på hotellet og både alkohol/alkoholfrie drinks til hotellets gæster. Desuden kan I få god underholdning når kokkene tilbereder deres specialiteter. 

For de gæster der har All Inclusive, vil alle måltiderne blive serveret i buffetform. Der vil være drinks dagen lang fra kl. 10.00 til 23.00.  Sidst men ikke mindst vil der blive serveret eftermiddagskaffe, te og snacks.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, American Express, MasterCard eller ved en bankoverførsel

Mere information om rejser til Tenerife

Hvis du finder hotel Arenas del Mar interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Tenerife, og læse mere om øen ved følgende link.

Læs mere om Tenerife

Find rejsen til Arenas del Mar her

Hvis du fandt Arenas del Mar interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets forskellige faciliteter, som for eksempel strand, pool, design, moderne, parhotel, buffet, udendørsareal, luksus, spa, wellness, fitness og udsigt.