Paradise Club & Spa, Menorca, Spanien.

Lokation

Dette smukke 4-stjernede hotel er centralt beliggende kun 300 m fra stranden. Der er en masse indkøbsmuligheder, barer og restauranter i centrum af resort-byen Cala'n Bosch, som ligger  blot 150 m  derfra . Der er desuden ca. 50 m til lystbådehavnen, og der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra komplekset.

Faciliteter

Lejlighedshotellet ligger i en 10.000 m² stor have. Det består af en 2-etagers hovedbygning og flere 2-etagers sidebygninger med i alt 190 lejligheder og studios.

I foyeren er der døgnåben reception, minimarked, bar, restaurant,  internet-hjørne, og på hotellets udendørs-område er der også en parkeringsplads og en garage. Der er mulighed for at leje cykler, og der tilbydes endvidere roomservice og vaskeservice. 

Værelser

De komfortabelt indrettede studio-lejligheder er perfekte til et par, som gerne vil nyde hinandens selskab. Selve lejligheden har en dobbeltseng, eget badeværelse og et lille køkken samt balkon eller teresse.

Sport/underholdning

Hotellet har en opvarmet indendørs pool, som kun er åben for voksne over 18 år. Der er også 2 udendørs pool og et Splash område med børnebassin og vandrutsjebaner. Ved poolene er der snack/poolbar samt solterrasse med liggestole og parasoller.  Håndklæder er til fri afbenyttelse mod et beskedent depositum. 

For de sports-interesserede er det muligt at dyrke motion i hotellets fitness-studie, ligesom det er muligt at spille tennis, billard/snooker, fodbold, bordtennis, vandpolo, volleyball, boccia og golf (golfbane ca. 25 km væk). Bueskydning og aerobic er også  på programmet.

Mod betaling kan man også besøge den afslappende spa og få massage og diverse andre wellness-behandlinger samt benytte saunaen og dampbadet.

I nærheden af hotellet finder man endnu flere aktiviteter som fx ridning, dykning, windsurfing  vandski og man kan leje cykler og tage på udflugter med båd (mod betaling).

Mad og drikke

Der er mulighed for at vælge all inklusive, som indeholder følgende:

- Buffet og show-cooking i hovedrestauranten, hvor der er mulighed for både morgenmad, middagsmad og aftensmad. Nogle aftner er temaaftner.

 Drinks både uden og  med alkohol af lokale mærker fra kl. 10:00 til 23:00.

- Te, kage, kiks og snacks om eftermiddagen.

- Is på fastlagte tidspunkter i løbet af dagen.

Betaling

MasterCard og VISA accepteres.

Find din rejse til Paradise Club & Spa her

Hvis valget er faldet på Paradise Club & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, spa og wellness faciliteter, restaurant, aktiviteter, underholdning, omgivelser og meget andet.