Pickalbatros Palace Resort, Hurghada, Egypten

Lokation

Hotellet ligger smukt placeret direkte ned til Det Røde Hav, på en fredelig strækning af privat sandstrand. Det tager 15 minutter at komme til Hurghada lufthavn, mens der er 20 minutter til byens centrum, hvor der kan shoppes og spises.  

Faciliteter

Feriestedet er bygget på et 72.000 m2 stort grundareal og giver gæsterne en smuk oase ved stranden med en masse forskellige aktiviteter og attraktioner. Gæsterne har mulighed for at svømme i fred og ro eller solbade. Dette strandhotel blev bygget i 2008 og rummer 612 værelser, herunder 576 dobbeltværelser/familieværelser (heaf også deluxe værelser). Der er en foyer med en frisørsalon, en miniklub samt en legeplads.  På hele hotellet er der gratis Wi-Fi.

Der er gratis parikering ved hotellet.

Værelser

Alle værelser har en stor altan eller terrasse samt et badeværelse med brusebad/badekar og fine toiletsager. Der er aircondition, kabel-tv, telefon,  minibar samt en stor (180 x 200) eller   lille (140 x 200) dobbeltseng  på alle værelser.

De 12 suiter (omkring 150 m² inklusive terrasse) rummer 2 soveværelser, en stue, et badeværelse, en stor terrasse med eget boblebad, bar, toilet og satellit-tv.

Det er muligt at booke værelserne med havudsigt eller pooludsigt.

Sport/underholdning

Hotellets strand er grundet den svage havstrøm helt ideel til næsten alle former for vandsport, og hotellets gæster får rig mulighed til at prøve et eller flere af de utallige tilbud, der tilbydes. Dykkende og snorkelende gæster vil finde glæde ved dyrelivet i havet i de omkringliggende områder. 

Ud over stranden er der 2 swimmingpools med opvarmet vand og flere børnebassiner samt et spaområde og et fitnesscenter.

Trænger man til at komme op af vandet og lave noget andet, så har hotellet også en tennisbane.

For de mindste er der en miniklub med opsyn og legeplads samt arrangerede aktiviteter, hvilket sikrer, at forældrene roligt kan sætte lidt tid af til sig selv  og hinanden

Mad og drikke

Hotellet har hele 7 buffet- og a la carte restauranter.  Restauranternes kokke giver gæsterne muligheden for, at få en ægte følelse af Egypten, Asien og Italien, men tilbyder også en vifte af retter fra alle steder i verden. Restauranterne tilbyder også specielle måltider til børn.

På hotellet er der 7 lukseriøse barer, hvor det er muligt at bestille lækre cocktails, premium spiritus og gode vine.

Betaling

MasterCard og Visakort accepteres.

 

Find din rejse til Albatros Palace Resort her

Hvis valget er faldet på Albatros Palace Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, værelser, pools, wellness og fitness faciliteter, aktiviteter, restauranter, barer, underholdning og meget andet.