Vila Vicencia, Funchal, Madeira, Portugal

Beliggenhed

Vila Vicencia ligger i udkanten af byen Funchal, som er Madeiras hovedstad. Funchal har en varm og omfavnende atmosfære. Funchal formår at koble kultur, natur og den lokale aura sammen til én oplevelse. Byen er kreativt dekoreret med små og hyggelige gader og med farverige træer og buske. Det er en hyggelig by at befinde sig i. Man kan finde et hav af restauranter og barer rundt i de små gader. 
Vila Vicencia hotellet er placeret 200 m fra Lido havbadene, som er bade, der er grænser op til Madeiras klippeskrænter og med udsigt over Atlanterhavet. Samt 1 km fra Barreiros Stadion, 2 km fra Funchals idylliske og gamle bydel, 4,9 km fra Botanisk have og 23 km fra lufthavnen i Funchal, som man oftest flyver til fra Hamborg Lufthavn. Under sit ophold i Funchal må man ikke snyde sig selv fra en 15 minutters tur i svævebanen, som ligger 3 km væk fra hotellet. Svævebanen giver en 360 graders udsigt over Madeiras hovedstad, bjergområder og atlanterhavet. 

Faciliteter

Dette familiedrevne hotel består af 29 værelser fordelt på 3 etager. Hele hotellet har en autentisk portugisisk stil, som byder gæsterne velkommen i den fine foyer, hvor man finder en døgnåben reception. Hotellet består af 3 bygninger, som alle flettes sammen af poolområdet. Poolområdet består af en flot have, én pool og en masse liggestole, som man kan slappe af på. Hotellet stiller en morgenmadsbuffet til rådighed hver dag for alle hotellets gæster. 
Hotellet har også en opholdsstue med åben pejs, som man kan benytte sig af, hvis man trænger til at sidde og slapper om måske nyde en drink fra en af hotellets to barer. 
Gratis WIFI er til rådigt i alle fællesområder.
Hotellets ejerer gør meget ud af at få sine gæster til at nyde deres ophold på Vila Vicencia, så det er derfor også muligt at få adgang til en safetyboks, bestille room- eller vaskeservice og i tilfælde af sygdom vil de står til hjælp. 

Værelser

De smagfuldte indrettede værelser på Vila Vicencia kan både fåes som twin-værelser og dobbeltværelser. Alle værelserne er udstyret med bad / toilet, hårtørrer, telefon, satellit-tv og balkon eller terrasse. 

Mad og drikke

En morgenmadsbuffet vil stå klar hver morgen, mens man bor på Vila Vicencia. 

Betaling
Kreditkortene American Express, Visa Card og Mastercard accepteres på hotellet Vila Vicencia. 

Find rejsen til Vila Vicencia her

Hvis valget er faldet på Vila Vicencia, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på øen Madeira og alt hvad den har at tilbyde. Madeira har idyllisk natur, som man ikke kan opleve så mange andre steder.