Vila Vicencia, Funchal, Madeira, Portugal

Beliggenhed

Hotellet Vila Vicencia ligger i udkanten af byen Funchal, som er Madeiras hovedstad. Funchal har en varm og omfavnende atmosfære. Funchal formår at koble kultur, natur og den lokale aura sammen til én oplevelse. Byen er kreativt dekoreret med små og hyggelige gader og med farverige træer og buske, der gør den hyggelig at befinde sig i. Man kan finde et hav af restauranter og barer rundt i de små gader. 
Vila Vicencia hotellet er placeret 200 meter fra Lido-havbadene, som er bade, der grænser op til Madeiras klippeskrænter og med udsigt over Atlanterhavet. Derudover er der fra hotellet blot én km til Barreiros Stadion, to km til Funchals idylliske og gamle bydel, knap fem km til Botanisk have og 23 km til lufthavnen i Funchal, som man oftest flyver til, når man rejser via Skov Rejser. Under sit ophold i Funchal må man ikke snyde sig selv fra en 15 minutters tur i svævebanen, som ligger tre km væk fra hotellet. Svævebanen giver en 360 graders udsigt over Madeiras hovedstad, bjergområder og Atlanterhavet. 

Faciliteter

Dette familiedrevne hotel består af 29 værelser fordelt på tre etager. Hele hotellet har en autentisk, portugisisk stil, som byder gæsterne velkommen i den fine foyer, hvor man finder en døgnåben reception. Hotellet består af tre bygninger, som alle flettes sammen af poolområdet. Poolområdet består af en flot have, en kølende pool og en masse liggestole, som man kan slappe af på. Hotellet stiller en morgenmadsbuffet til rådighed hver dag for alle hotellets gæster. 
Vila Vicencia har også en opholdsstue med åben pejs, som man kan benytte sig af, hvis man trænger til at sidde og slappe af og måske nyde en drink fra en af hotellets to barer. 
Gratis wi-fi er tilgængeligt  i alle fællesområder.
Hotellets ejere gør meget ud af at få deres gæster til at nyde opholdet ekstra meget på Vila Vicencia. Det er derfor også muligt at få adgang til en safety-boks eller bestille room- og  vaskeservice. I tilfælde af sygdom står de også altid klar til at hjælpe.

Værelser

De stilfuldt indrettede værelser på Vila Vicencia kan både fåes som twin-værelser og dobbeltværelser. Alle værelserne er udstyret med bad og toilet, hårtørrer, telefon, satellit-tv samt en balkon eller en terrasse. 

Mad og drikke

En morgenmadsbuffet vil stå klar hver morgen, mens man bor på Vila Vicencia. Der tilbydes ikke frokost og aftensmad, men dette kan findes i Funchal by.

Betaling
Kreditkortene American Express, Visa Card og Mastercard accepteres på hotellet Vila Vicencia. 

Find rejsen til Vila Vicencia her

Hvis valget er faldet på Vila Vicencia, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Få en forsmag på øen Madeira og alt hvad den har at tilbyde igennem videoen nedefor. Madeira har for eksempel en idyllisk natur, som man ikke oplever mange andre steder.