Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Gran Canaria

Lokation

Hotellet ligger på en klint med panoramisk udsigt over havet. Udover det ligger hotellet i Amadores’ turistområder på Costa de Mogán. Der er direkte adgang til strandpromenaden, som forbinder stranden Puerto Rico og Amadores. Hotellet ligger 500 meter fra den rolige Amadores-Strand med hvidt sand og krystalklart vand. og 300 meter fra den mere livlige Puerto Rico-strand, hvor man kan dyrke forskellige former for vandsport.

Desuden er der offentlige transportmidler lige i nærheden. Herudover er der mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og forskellige diskoteker med et pulserende natteliv blot 800 m fra hotellet.  

Faciliteter

Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 7-etagers hovedbygning med i alt 392 værelser.

Endvidere er der en foyer med døgnåben reception, elevatorer og frisørsalon. Hertil kommer 3 barer, en snackbar på terrassen og en ikke-ryger-restaurant med en fortryllende udsigt ud over havet. Til sidst skal det nævnes, at der er fjernsynsstue, et spillerum, 5 konferencerum, trådløst internet, mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, en miniklub, en parkeringsplads og en parkeringskælder.

Til det smukke anlæg hører endvidere en stor have, hvor man har mulighed for at slappe af.

Værelser

Hotellet tilbyder fem forskellige værelsestyper: dobbetværelse til en person, dobbetlværesle med havudsigt, dobbeltværelse Thalasso med havudsigt, dobbeltværelse premium med swim-up og havudsigt og suite Thalasso med havudsigt. De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser med aircondition, råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, gratis WIFI, minibar (på forespørgsel og mod betaling), pengeskab (mod betaling) og en møbleret altan med havudsigt.

Sport/underholdning

Hotellet har 2 swimmingpools, et børnebassin, en snackbar samt liggestole og parasoller. 

Derudover har  hotellet et stort wellness område på ca. 3000 m2, hvor det er muligt at få bl.a. Thalasso-behandlinger.  Her har man også mulighed for at gå i solarium og sauna. Under medicinsk kontrol udbydes der mange forskellige behandlinger og kure på ophold mellem 3 og 12 dage.

For de sportsglade er der mulighed for at spille bordtennis og boccia samt tennis, billard/snooker, og der kan også dyrkes motion i hotellets fitnessrum. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også bueskydning og golf dog mod betaling. Det skal dog nævnes at golfbanen ligger 7 km væk, men banen byder på mange afslappende timer.

Mad og drikke

Hotellet har en stor smuk restaurant med spektakulær havudsigt. Buffeten i den store restaurant byder på et stort udvalg af internationale retter med showcooking og temamåltider. Restauranten har en udendørs terrasse, hvor man kan nyde udsigten mens man spiser.

Hotellet har poolbar, snackbar, hvor man også kan nyde sin frokost, lobbybar og Bar Salón, hvor der om aftenen vil være levende musik

Åbningstider

Morgenmad: fra kl. 7:30 til 10:30.

Frokost: fra kl. 13:00 til 15:30.

Aftensmad: fra kl. 18:30 til 21:30.

Betaling

Hotellet accepterer MasterCard og Visa.

Find rejsen til Gloria Palace Amadores Thalasso her

Hvis valget er faldet på Gloria Palace Amadores Thalasso, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, pools og meget andet.