Corallium Beach Hotel, Gran Canaria

Lokation

Dette smukke strandhotel ligger direkte ved San Augustins dejlige strand med det mørke sand. Moderne indkøbs- og forlystelsescentrum samt talrige restauranter, barer, pubber og diskoteker ligger kun 800 m væk, og der er ca. 2.500 m til Playa del Ingles’ pulserende bymidte. Hvis man ikke vil gå, ligger der et busstoppested 150 m fra hotellet.

Faciliteter

Hotellets hovedbygning er på syv etager og med i alt 210 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception (som taler engelesk, tysk og spansk) med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Derudover findes der to barer og to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Til sidst skal det nævnes der er internetterminal (mod betaling), en parkeringsplads og fri Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet er et voksenhotel og man skal derfor være 18+.

Værelser

Hotellet har seks forskellige værelsetyper. Double standard, double standard view, double deluxe view, junior suite, senior suite og double standard adapted.

Værelserne er med to senge, bord, to stole, satellite TV, Telefon, Minibar, badeværelse med bruser og toilet. Der er fri Wi-Fi på hotellet.

Sport/underholdning

Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets to swimmingpools, der begge er opvarmede og har integreret børnebassin. Det er muligt at leje poolhåndklæder på hotellet. Hotellet har også en solterrasse med liggestole og parasoller samt en jacuzzi. På stranden er der mulighed for at spille beachvolley samt for at dykke i den nærliggende dykkerklub. 

Hvis du er sportsglad, er der mulighed for bordtennis, tennis, leje af moutenbikes, billard/snooker samt boccia. Bare ca. 6 km fra hotellet er der golfbane, hvor der er rig mulighed for at slappe af og hygge sig. Til sidst har hotellet også eget fitnessrum.

Måltider

Som gæst på hotellet har du mulighed for at spise flere steder alt efter om du har valgt morgenmad, halvpension, helpension, helpension plus eller all inclusive.

Morgenmaden, frokost og middag sereves i hotellets restaurant The Food Garden og serveres som buffet. The Food Garden ligger med udsigt ud over hotellets poolområde.

Pr. 5. overnatning med all inclusive, kan man bestille bord på hotellets a la carte restaurant Mediterraneum Restaurant. Mediterraneum Restaurant ligger med udsigt ud over havet.

Hotellet har en snackbar, Lobbybar og Poolbar. Snackbaren er beliggende i poolområdet.

Betaling

American Express, Visakort, MasterCard og Diners Club accepteres som betalingsmiddel.

 

Find rejsen til Corallium Beach Hotel her

Hvis valget er faldet på Corallium Beach Hotel, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets restauranter, spa-og wellness faciliteter, pools, aktiviteter, strand og meget andet.