Dana Beach Resort, Hurghada, Egypten

Lokation

Hotellet er beliggende på en gylden sandstrand i et roligt område i Hurghada, blot 15 min fra Hurghadas internationale lufthavn. Der er omkring 15 km til centrum, mens det nærmeste supermarked ligger omkring 300 m fra hotellet. Der er busforbindelser indenfor 100 m.

Faciliteter

Hotellet råder over 841 værelser fordelt i 6 bygninger, samt en foyer med døgnåben reception, frisørsalon, elevator til de øvrige etager, indkøbsmuligheder, læsesal og gratis WiFi. Hele hotellet blev mordaniseret i 2019.

Hotellet har 6 buffetrestauranter og 7 barer, hvoraf den ene er en strandbar. Herudover har hotellet også et diskotek, 3 swimmingpools (hvoraf 2 er opvarmet), 1 børnebassin og vandrutschebane. Der er liggestole og parasoller ved både pool og strand til fri afbenyttelse, samt håndklæder ved poolen. Hotellets personale taler både engelsk, tysk og fransk. 

Værelser

Alle værelser har eget badeværelse med badekar/bruser, tv, aircondition, sikkerhedsboks, telefon og minibar. Alle værelser har balkon, og mange af dem er desuden med havudsigt. På værelset er der minibar og minikøleskab samt mulighed for at lave kaffe/te

Der kan bookes værelser som er handicapvenlige, som har barriererefrie badeværelser.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder en lang række aktivitetsmuligheder, heriblandt svømning, dykning, surfing, ridning (heste og kameler), håndbold, basketball, volleyball, beachvolley, tennis, minigolf, aerobics, vandgymnastik, vandpolo, bilard, petanque og dart.

Der er også mulighed for at tage lektioner i mavedans eller nyde aftenundeholdning bestående af fx levende musik.

På de mindre aktive dage kan man nyde hotellet spa, som inkluderer  sauna, dampbad, jacuzzi og forskellige massage behandlinger. Der er desuden et fitnessstudie.

Mad og drikke

Der er  mulighed for at bestille all inclusive, hvor alle hovedmåltider serveres som buffet, og som inkluderer:'

Tidlig morgenmad fra kl. 05.00 til 07.00
Morgenmad fra kl. 07.00 til 10.00
Sen morgenmad fra kl. 10.00 til 11.00

Frokost fra kl. 12.30 til 14.30

Aftensmad fra kl. 18.30 til 21.30
Sen aftensmad fra kl. 21.30 til 00.00

Snacks serveres fra kl. 14.30 til 17.00 
Kaffe/kage serveres fra kl. 10.00 til 00.00

Alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer kl. 10.00 til 00.00
Heriblandt sodavand, juice, øl, cocktails og vin.

Betaling

Visa og MasterCard accepteres som  betalingsmiddel.

 

Find din rejse til Dana Beach Resort her

Hvis valget er faldet på Dana Beach Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.