Atlantica Eleon Grand Resort & Spa, Zakynthos, Grækenland

Lokation

Hotellet er beliggende direkte på stranden, i Tragaki området, på øen Zakynthos. Lufthavnen på Zakynthos ligger omkring 12 km derfra, mens Tsilivi landsby, som er et berømt turistcenter, kun  er 3 km væk. I Tsilivi er der både restauranter, barer, diskoteker, caféer, og butikker. Busforbindelser er at finde blot 150 meter fra hotellet.

Hotellets navn er ikke helt tilfældigt, da ordet “Eleon” betyder “olivenlund”. Det skyldes at selvom luksushotellet ligger direkte på stranden, er det baseret på en 41.000 m2 stor lund, fuld af oliventræer.

Faciliteter

Hotellet består af en hovedbygning samt 2 tilstødende bygninger og råder over 174 værelser. Lobbyen består af en døgnåben reception, 24 timers check-ud-service og elevator til de øvrige etager. Herudover kan man finde en restaurant, café, bar, poolbar, supermarked, souvenir shop, tv-rum, frisørsalon, shopping faciliteter samt en hyggelig have. Mod betaling er der trådløst internet på alle offentlige områder og mulighed for at leje cykler.

Værelser

Alle værelser har aircondition, fri Wi-Fi og eget badeværelse med føntørrer. Der er også badekåber, badehåndklæder, sutsko, mini-køleskab, sikkerhedsboks, telefon, tv og balkon eller terrasse. Nogle værelser har jacuzzi, hydromassage-bruser, spiseområde, fuldt udstyret køkken, stueområde og/eller privat swimmingpool. Alle værelser har enten havudsigt eller udsigt til haven.

Sport/underholdning

Gæsterne kan nyde en forfriskende svømmetur i den udendørs pool, mens indendørs pools giver vejr-uafhængige badning. Derudover er der 2 børnebassiner. Der er også en terrasse med liggestole og parasoller til rådighed, samt en jacuzzi (mod betaling). I poolområdet finder man et varmt karbad. Der er også en pool-/snackbar. For dem, der foretrækker motion er der tennis-, volleyball- og basketball-baner til rådighed. Gæsterne kan også dyrke forskellige former for vandsport, herunder vandaerobic og aqua-fitness. Dykning er tilgængelig for et gebyr. Hotellet tilbyder en række muligheder for fysisk aktivitet indendøre, såsom et fitnesscenter med mulighed for holdtræning, dart og aerobic og billard. Lejligheds-hotellet har også spa, tyrkisk bad, en skønhedssalon og et solarium, og for et ekstra gebyr en sauna, dampbad og massagebehandlinger. Her er kort sagt rig mulighed  et for varierende fritidsprogram for bøde store og små.  

Måltider

All Inclusive: morgenmad, frokost og middag, alle som buffet. Desuden snacks, læskedrikke og lokale alkoholiske drikkevarer.

Betaling

Alle kendte kreditkort accepteres heriblandt VISA and MasterCard.

 

Find rejser til Atlantica Eleon Grand her

Hvis valget er faldet på Atlantica Eleon Grand Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, omgivelser, aktiviteter, underholdning, spa- og wellness faciliteter,  restauranter og meget andet.