Sandos Caracol Select Club, Mexico

Lokation

Sandos Carasol Eco Resort ligger i et roligt område midt i en  jungleoase med smuk natur og rigt dyreliv. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra stranden, og centrum af Playa del Carmen er kun ca. fem km væk. I Playa del Carmen er der masser af shoppingmuligheder og restauranter. Transfer til lufthavnen tager omkring én time.
 

Faciliteter

Hotellet er økologisk og har fokus på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Resortet består af tre separate områder: Family Section, Royal Elite og Select Club. Select Club er kun for voksne og dermed 18+. Gæsterne på Select Club  kan nyde en privat lobby med reception, Ocean Front Club House med privat strand, et børnefrit poolområde med jacuzzi. Derduover serveres der en eksklusiv morgenmads og frokost, som også kun er for voksne.

De generelle faciliteterne omfatter et internet-rum, tre buffetrestauranter, seks à la carte restauranter, ni forskellige barer, en poolbar, butikker og yderligere to swimmingpools. Her har gæster i alle aldre adgang. Der er også adgang til aquaparken og vandsports-centret. Stole, parasoller og badehåndklæder ved poolen og på stranden er inkluderet. 
 

Værelser

Sandos Carasol Eco Resort-hotellet har tre forskellige værelsestyper.  Alle værelser er med aircondition med klimacontrol, eget badeværelse med bløde badekåber til rådighed, hårtørrer, makeup-spejl, sikkerhedsboks, stygjern/strygebræt, minibar med daglig genopfyldning,  TV, wifi og telefon . Derudover er der en dispenser med koldt vand.  De fleste værelser er bygget i villa-stil, og der er derfor god plads.

På hotellet  er der desuden roomservice  hele døgnet - perfekt, hvis I vil hygge med morgenmad på sengen eller får lyst til en late night-snack,

Superior
Værelset er ca.  35 mstort og har enten én stor dobbeltseng (180 cm x 200 cm)  eller to små dobbeltsenge (140 cm x 200 cm).  Velkomst med én flaske mousserende vin og lækkert frugtfad er med i prisen. Værelset har balkon med udsigt til den omkringliggende jungle.

Deluxe 
Denne værelsestype er ca. 40 m2 stort og har soveværelse samt en lille stue i samme rum, som indeholder en stor dobbeltseng og en sovesofa.  Der er egen jacuzzi på badeværelset.  Også her er der velkomst på værelset med en flaske mousserende vin og frugtfad inkluderet i prisen. TV'et i dette rum er et 42 tommer plasma-TV med satellit-kanaler.  Balkonen har smuk jungleudsigt.

Penthouse
Dette værelse er med sine ca. 60 men del større end de to forrige typer og består af to separate rum - en stue og et soveværelse.  Værelset er udstyret på samme måde som deluxe-værelset. Sovesofaen står i stuen.  Den boblende jacuzzi står i det fri på  værelsets private terrasse med spektakulær udsigt til den smukke og dyrerige jungle. 
 

Sport/underholdning

Der er masser forskellige muligheder for underholding på Sandos Carasol Eco Resort: livemusik, teater, temaaftener, guidede øko-ture på resortet, romantiske bådture for par samt underholdnings-shows opført under åben himmel og inspireret af lokalområdets maya-kultur. Der er også mulighed for at bade i den nærliggende naturskønne ferskvands-cenote. 

Hotellet tilbyder desuden forskellige slags sport såsom aerobic, billard, fitness, kajak, snorkling, én gang dykning i poolen, dans, tennis, volleyball, zumba og 18-hullers golfbane.
 

Måltider

Hotellet har tre forskellige buffetrestauranter og  seks á la carte-restauranter. På buffetrestauranterne er der ingen dresscode, men på  a la carte-restaurantenerne er en pæn påklædning påkrævet. På de fleste restauranter er der morgenmad fra kl. 6.30-11.30,  frokost mellem 12.30 og 16.00 samt aftensmad fra kl 18.30 til 22.30.  Tiderne kan variere fra sted til sted. 

Betaling

Kreditkortene American Express, MasterCard og VISA accepteres som betalingsmiddel.

Miljøskat

Pr. 1/9-2017 er der indført en  miljøskat på alle overnatninger i  Akumal og Playa del Carmen. Taksten er  20 MXN pr. værelse/lejlighed pr. nat og skal betales på hotellet ved ankomst eller check-ud.  Skatten skal lægges oven i rejsens pris. 

Find rejser til Sandos Carasol Eco Resort her

Hvis valget er faldet på Sandos Caracol Select Club, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets atmosfære. Videoen er lidt speciel, da den viser en aften, hvor der fejres Día de Muertos.