Hovima Costa Adeje, Tenerife

Lokation

Hovima Costa Adeje ligger 200 meter fra stranden på Costa Adeje, som er et af de smukkeste områder med sol og sand på Tenerife. Hoteller ligger det i et roligt område tæt på forretninger, barer, restauranter samt det berømte Torviscas Marked og kun ca. 1 km fra Adeje centrum. Der der omkring 7,8 km til Santa Cruz. Busforbindelser findes ca. 10 meter fra hotellet, mens der er ca. 200 meter til nærmeste købmand. Lufthavnen ligger 15 km fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet blev bygget i 1986 og er herefter totalrenoveret i 2011. Der er døgnåben reception, 24 timers check-ud-service og mulighed for at leje både biler og cykler. Hovima Costa Adeje har 9 etager med i alt 303 værelser. Der er adgang til de øvrige etager med elevator. Derudover er der frisørsalon, spillelokale, supermarked, bibliotek, souvenirbutik, café, bar og 2 restauranter. Trådløst internet er at finde på de offentlige områder, og hotellets personale taler både engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk. Der er 2 swimmingpools på hotellet, med tilhørende liggestole og parasoller uden beregning.

Værelser

Værelserne er lyse og minimalistiske med moderne møbler og en indretning, der er inspireret af den nærliggende havn. Alle værelserne har bad, føntørrer, tv, radio, telefon, spejl, aircondition, minibar og sikkerhedsboks. Alle standard værelser er med altan og sidelæns havudsigt. Hotellet tilbyder gæsterne 3 forskellige typer af værelser: enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter.

Sport/underholdning

På hotellet finder du 2 swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet, samt et fitnesscenter, yoga og vandgymnastik. Der er også et spa, hvor du finder både jacuzzis, massage, tyrkisk bad og en masse andet wellness. Afslutningsvis kan man nyde en tur i boblebad eller sauna. Ønsker man en aktiv ferie, kan man desuden også spille tennis, fodbold, volleyball, bordtennis, dart, minigolf eller skyde med riffel. Om aftenen er der underholdning, fx levende musik.

Måltider

Hotellet tilbyder all inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, mulighed for sen morgenmad til kl. 13.00 og 1 middag på en à la carte restaurant pr. uge, Gratis drikkevarer (sodavand, vand, kaffe/te, alkoholiske og alkoholfri drikke), snacks fra kl. 11.00 til 18.30.

Derudover kan man også bestille halvpension, som inkluderer morgenmad og aftensmad som buffet samt sen morgenmad til kl.13.00.

Betaling

American Express, MasterCard og Visakort accepteres som betaling.

Find rejsen til Hovima Costa Adeje her

Hvis valget er faldet på Hovima Costa Adeje, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, restauranter, barer, underholdning, spa-og wellness faciliteter og meget andet.