Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort, Alcúdia, Mallorca

Lokation

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort, som er et 4-stjernet hotel, der ligger i byen Alcudia, som er placeret på Mallorcas nordvestlige kyst. Hotellet ligger 100 meter fra stranden, som hotellets gæster frit kan benytte sig af. Derudover er hotellet placeret centralt, så der er ikke mange meter til diverse restauranter, barer, diskoteker, busstoppesteder og shoppingfaciliteter.

Når man bevæger sig rundt på hotellets omgivelser, vil man opleve den gamle romerske stil og arkitektur, som er bevaret siden den romerske besættelse. Alcudia er en af de eneste byer på Mallorca, hvor dele af besættelsen er bevaret fx i form af amfiteater og små romerske huse.  

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort ligger 60 km fra Palma Lufthavn. 

Hotellet ligger få 100 meter fra den kendte sandstrand Port de Alcudia, som er en stor, ren og børnevenlig strand, som man kommer langvejs fra for at besøge. Ellers skal man leje en bil og køre mod halvøen Formentor, hvor man kan finde en privatstrand, som giver mulighed for at nyde alle rejsendes samvær. 

Hvis man vil være lidt kulturel, bør man besøge fæstningen i Alcudia, som ligger ca. 1,5 km fra Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort Spa. Fæstningen er fra romertiden, men er blevet renoveret, så turister kan få indblik i, hvordan fæstningen fungerede, da den beskyttede byens borgere mod fjender. Man kan gå igennem den gamle bydel indenfor fæstningens murer, hvor man idag kan opleve butikker, små huse, restauranter og mere. 

Hvis man ønsker, kreditkortet skal gløde og man skal have lange arme efter at have båret på shoppingposer, så er Palma de Mallorca et besøg værd. Palma de Mallorca er Mallorcas hovedstad. Hovedstaden ligger ca. 58 km fra hotellet. 

Mallorca er kendt for deres mange drypstenshuler. Der er over 300 i forskellige størrelser. De 3 største er åben for besøgende. Coves del Drach, Cuevas del Hams og Cuevas de Arta er de største og mest besøgte på Mallorca. Coves del Drach ligger 54 km fra Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort. Coves del Drach er kendt som dragegrotterne og som indehaver af europas største underjordiske sø. 

Faciliteter

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort er bygget i 2005. Hotellet består af 70 suiter fordelt på 3 etager. Hotellet har en stor foyer hvori der er en døgnåben reception, som er bemandet af venligt personale, som står klar til at hjælpe på bedst vis. Derudover er der i receptionsområdet safetyboks, vekselmaskine, garderobe og elevatorer. Herudover rummer hotellet en café, en bar, en auditorum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant samt et konferencerum, have, legeplads og et internetområde. Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort tilbyder også gæster vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

Hotellet tilbyder alle deres gæster et indbydende poolområde med liggestole, parasoller og poolbar med diverse snacks, hvis man trænger til en afkølende forfriskning. 

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort har en hovedrestaurant, hvor alle hovedmåltider serveres. Derudover er der en café, som serverer á la carte og barer med diverse snacks. 

Hotellet har også spafaciliteter til rådighed, hvis nogle af hotellets gæster trænger til en dag med selvforkælelse. Behandlinger såsom massage, sauna, spabad og mere tilbydes på hotellets spaområde. 

Værelser

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort har lejligheder og værelser til rådighed. De indeholder eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Derudover består værelserne/lejlighederne af telefon, satellit-TV, tekøkken med køleskab, centralvarme og en safetybooks mod betaling. 

Sport/underholdning

Gæsterne på Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort kan prøve kræfter med jetski, motorbådssejlads, windsurfing og katamaransejlads ved stranden. Man kan endvidere dyrke motion i hotellets fitnessrum, leje cykler eller mountainbikes og spille tennis, bordtennis, squash, basketball, beachvolley, billard, boccia, minigolf og golf (ca. 2 km væk fra hotellet). Nogle af aktiviteterne er mod et gebyr. 
Derudover arrangerer hotellet underholdning i løbet af dagen, både for børn og voksne. I aftentimerne er der til tider underholdende live shows med sang og dans. Om dagen arrangerer hotellet vandaktiviteter og leg med hotellets yngre gæster. 

Måltider

Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort tilbyder all-inclusive. 

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres samt kontanter.

Rejser til Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort

Hvis du fandt Allsun Hotel Estrella & Coral de Mar Resort interessant, har vi samlet tilbud fra flere af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.