Ajwa Hotel Sultanahmet, Istanbul, Tyrkiet

Lokation

Dette fornemme hotel har en fortryllende beliggenhed i hjertet af den gamle bydel, kun en kort gåtur væk fra ikoniske monumenter som Hippodromen, Haghia Sophia, Den Blå Moské, Topkapi Palads og Den Store Basar. Indbegrebet af luksus og elegance, er hotellet en perfekt base for dem, der ønsker at opleve Istanbuls kulturelle rigdom.

De omkringliggende faciliteter, herunder eksklusive butikker, udsøgte restauranter, stilfulde barer, livlige diskoteker og bekvem offentlig transport, kan alle nås inden for en bekvem ti minutters gåtur. Denne idylliske placering gør det nemt for gæsterne at udforske byens pulserende energi og historiske skatte.

Faciliteter

Stedets 105 værelser ligger fordelt på ni etager og er tilgængelige via to elevatorer. Det flersprogede personale ved den døgnåbne reception i lobbyen er behjælpelig ved ethvert af gæsternes spørgsmål. Af serviceydelser tilbydes en garderobe, bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Ydermere er der wifi til rådighed i fællesarealerne. Hotellet råder over faciliteter velegnede til gæster i kørestol. Stedets pejs skaber en behagelig atmosfære, og der findes tilmed diverse butikker på resortet. Som del af overnatningsstedets faciliteter er der nemlig en aviskiosk og et bibliotek.

Værelser

Hotellets forskellige værelser indbefatter deluxe værelse, juniorsuite, hjørnesuite og den eksklusive sultan suite.

Gæsterne vil opleve en behagelig atmosfære på værelserne takket være moderne installationer som klimaanlæg og varmeapparat. Værelserne er indrettet med gulvtæppe og tilbyder en luksuriøs dobbeltseng. Ønsker man som gæst ekstra plads, er ekstrasenge tilgængelige på forespørgsel.

Faciliteter som minibar og skrivebord bidrager til en ekstra dimension af komfort. Gæsterne kan også nyde moderne bekvemmeligheder som telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og gratis wifi, der sikrer en ubesværet ferieoplevelse.

En ekstra detalje af komfort venter i form af par hjemmesko, der tilbydes til gæsterne. På det veludstyrede badeværelse, der er udstyret med brusekabine og badekar, er der ligeledes en praktisk hårtørrer. 

Sport/underholdning

Foruden indendørs og udendørs swimmingpools tilbydes der også et badeområde for børn. Der står behagelige liggestole til rådighed på terrassen, og der garanteres en afslappet stund i badeområdets boblebad. Som del af hotellets sports- og fritidsfaciliteter tilbydes der ligeledes fitnessstudie, billard og aerobic. Bemærk at fitnessområdet kun er tilgængeligt for damer mellem kl. 06:00 og 08:00.

Ydermere tilbydes der på hotellet diverse wellnessfaciliteter, såsom et Hammam-bade og dampbad. Hammam også kaldet tyrkiske bad var en vigtig del af de osmanniske borgeres daglige liv. Traditionen og ritualerne i denne badekultur er stadig meget intakte i den tyrkiske kultur. Spa-menuen byder på et bredt udvalg af massage samt ansigts- og kropsbehandlinger med produkter af høj kvalitet. Bemærk, at faciliteten betjener herrer mellem kl. 08:00 og 15:00 og damer mellem kl. 15:30 og 22:00. Afiya Spa kan reserveres til eksklusiv og privat brug for familier eller par mellem kl. 22:00 og 24:00 dagligt. Der pålægges dog her ekstra gebyrer.

Brug af badehætte er obligatorisk i den indendørs swimmingpool og kan fås fra hotellets Afiya SPA. Dette er underlagt ekstra omkostninger.

Mad og drikke

I den gastronomiske verden på dette eksklusive hotel, bliver gæsterne forkælet med en udsøgt menu og en fortryllende atmosfære. Den elegante spisesal, caféen og baren udgør kulinariske oaser, hvor par og familier kan nyde hinandens selskab. Restauranten, udstyret med moderne klimaanlæg og komfortable barnestole, stråler af luksus.

Stedet tilbyder forskellige forplejningsmuligheder, herunder overnatning med morgenmad, halvpension og all inclusive. Dagen begynder med en overdådig morgenbuffet, der garanterer gæsterne en god start på dagen. Til frokost og aftensmad præsenteres en varieret  à la carte menu. Glutenfri og vegetariske retter tilberedes gerne ved forespørgsel.

Gæsterne kan også glæde sig over muligheden for snacks, og den åbne køkkenoplevelse er en sand kulinarisk fornøjelse. Den eksklusive ikke-ryger restaurant tilbyder desuden barnestole til de mindste. For at fuldende gastronomiske glæder er der et bredt udvalg af både alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer til rådighed. På dette sted bliver madoplevelsen ikke kun et måltid, men en uforglemmelig rejse ind i kulinarisk ekstravagance for jer som gæster.

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.