Ajwa Hotel Sultanahmet, Istanbul, Tyrkiet

Lokation

Hotellet har en ideel beliggenhed i den gamle bydel blot en mindre gåtur fra legendariske monumenter såsom Hippodromen, Haghia Sophia, Den Blå Moske, Topkapi Palads og Den Store Basar. Øvrige forretninger, restauranter, barer, diskoteker og forbindelse med offentlig transport ligger inden for 10 minutters gang, mens der til Istanbuls lufthavn er omkring 18 km.

Faciliteter

Stedets 105 værelser ligger fordelt på 9 etager og er tilgængelige via 2 elevatorer. Det flersprogede personale ved den døgnåbne reception i lobbyen er behjælpelig ved ethvert af gæsternes spørgsmål. Af serviceydelser tilbydes en garderobe, bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Ydermere er der WLAN til rådighed i fællesarealerne. Hotellet råder over faciliteter velegnede til gæster i kørestol. Stedets pejs skaber en behagelig atmosfære. Der findes tilmed diverse butikker. Som del af overnatningsstedets yderligere faciliteter er der også en aviskiosk og et bibliotek.

Værelser

Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg og et varmeapparat. Der tilbydes værelser med gulvtæppe samt dobbeltseng. Gæsterne kan bede om ekstrasenge. Herudover står der en safeboks, en minibar og et skrivebord til rådighed. Endvidere giver telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og WiFi (uden gebyr) uovertruffen feriekomfort.

Sport/underholdning

Foruden indendørs og udendørs swimmingpools tilbydes der også et badeområde for børn. Der står behagelige liggestole til rådighed på terrassen. Der garanteres en afslappet stund i badeområdets boblebad. Som del af hotellets sports- og fritidsfaciliteter tilbydes der ligeledes fitnessstudie, billard og aerobic. Ydermere tilbydes der på overnatningsstedet diverse wellnessfaciliteter, såsom et spa-bad, en sauna, et dampbad og et hamam. Mod betaling kan gæsterne tilmed gøre nytte af stedets massagebehandlinger.

Mad og drikke

De gastronomiske faciliteter omfatter en spisesal, en café og en bar. Restauranten er indrettet med klimaanlæg og barnestole. Med hensyn til forplejning tilbyder stedet mulighed for at foretage reservationer med overnatning inkl. morgenmad, halvpension og helpension. En righoldig morgenbuffet sikrer gæsterne en god start på dagen. Til frokost og aftensmad kan der vælges imellem en menu og retter a la carte. Glutenfri måltider og vegetarretter tilberedes ved forespørgsel. Hotellet stiller også snacks til rådighed. Endelig arrangeres der åbent køkken som virkelig er en oplevelse værd.

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.