Grand Bahia Principe La Romana, Dominikanske Republik

Lokation

Hotellet er beliggende i den østlige del af den Dominikanske Republik, mellem Santo Domingo og La Romana. Hotellet ligger direkte på stranden Playa Mortero, og  der er henholdsvis 50 km til Santo Domingo lufthavn og 25 km til La Romano lufthavn.

Faciliteter

Hotellet råder over 400 værelser og en lobby med reception, trådløst internet og en lobby-bar. Herudover har hotellet også frisørsalon, indkøbsmuligheder, flersproget personale, mulighed for at leje cykler, 3 restauranter, 6 barer, stor pool med swim-up-bar, samt solterrasser med hængekøjer og parasoller. Badehåndklæder er til rådighed ved poolen og på stranden.

Værelser

Alle værelserne er luksuriøst indrettet og har aircondition, tv, telefon, badeværelse med badekar, hydromassage-bruser, føntørrer, minibar, strygejern/-bræt, kaffe/te-udstyr, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod gebyr) og trådløst internet (mod gebyr). Mange af værelserne har balkon eller terrasse med havudsigt.

Det er muligt at booke kørestolsvenlige værelser, samt familieværelser, suiter og ryger/ikke ryger værelser.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter, såsom cykling/mountainbike, tennis, petanque, beachvolley, basketball, golf, ridning, sejlads, snorkling, bordtennis, pool/billard, dart og aerobic.

Hotellet udbyder en masse sjove og spændende udflugter. Du skal blot henvende dig ved hotellets reception, så er de behjælpelige med råd og vejledning til jeres udflugt.

Spa- og wellnesscenteret byder på både sauna, dampbad, jacuzzi og en skønhedssalon. Mod betaling kan man også få massage. Der er også et fitnessstudie til rådighed. Hotellet byder desuden på diverse shows, amfiteater, diskotek og er et kasino.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder morgenmad, frokost, aftensmad og all inclusive.

All inclusive inkluderer alle måltider som buffet, snacks og lokale alkoholfrie drikkevarer døgnet rundt. Der er desuden inkluderet 3 x á la carte middage om ugen. Herudover serveres der lokale alkoholiske drikkevarer fra kl. 10.00 til 23.00. Minibaren fyldes op dagligt med vand, sodavand og øl.

Glutenfrie måltider samt vegetarretter kan laves ved forespørgsel.

Betaling

VISA, MasterCard og American Express accepteres som betaling.

Rejs til Gran Bahia Principe La Romana her

Hvis valget er faldet på Gran Bahia Principe La Romana, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.