KaiSol Romance Resort, Hurghada, Egypten

Lokation

Hotellet er beliggende i Sahl Hashish, som blandt andet er kendt for sit smukke blå hav. Hotellet ligger 22 km fra lufthavnen i Hurghada. Blot 100 m fra hotellet finder du den private sandstrand, mens der til Port Safaga er 52 km.

Faciliteter

Hotellet råder over 79 værelser fordelt på 4 etager, en døgnåben reception og elevator til de øvrige etager. Der er 3 restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant, og de 2 andre er henholdsvis kinesisk og italiensk.

På hotellet finder du desuden 5 barer, indkøbsmuligheder, 1 pool med ferskvand, frisørsalon og trådløst internet. Liggestole, parasoller og badehåndklæder findes ved både poolen og på stranden til fri afbenyttelse. Derudover er hotellet et voksenhotel med tilpasset underholdning, faciliteter og aktiviteter. Hotellet er et oplagt hotel til en romatisk ferie.

Værelser

Værelserne har badeværelse med brusebad, føntørrer og spejl. Derudover har værelserne også badekåber, tøfler, tv, aircontition, minibar, te/kaffe-udstyr, elektronisk sikkerhedsboks, gratis WiFi og balkon eller terrasse.

Hotellet tilbyder almindelige dobbeltværelser, men har også mange deluxeværelser og suiter, hvor nogle af suiterne har den ekstra luksus som egen jacuzzi og balkon.

Sport/underholdning

Foruden den opvarmede udendørs pool kan man også slappe af i spa-området hvor der både er sauna, tyrkisk bad, spabad, massage og skønhedsbehandlinger. Derudover er der også et fitnesscenter, poolbord og temaunderholdning som arrangeres af hotellet. Om aftenen vil der være liveunderholdning.

Mad og drikke

Alle måltider serveres som buffet, mens aftensmaden kan vælges à la carte eller som menu. Der kan bestille all inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost, aftensmad, sen morgenmad fra kl. 10.00 til 11.00, eftermiddagssnacks og kaffe/te fra kl. 17.00 til 19.00. Derudover serveres der både lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer.

Hotellet har 2 barer; Romance bar og Sea Breeze bar.

Betaling

Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort accepteres som betaling.

 

Rejs til KaiSol Romance Resort her

Hvis valget er faldet på KaiSol Romance Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, værelser, restauranter, barer, spa- og wellness samt fitness faciliteter, pools og meget andet.