Commodore Elite Suites & Spa, Tyrkiet

Lokation

Commodore Elite er beliggende i Evrenseki omkring 8 km fra den historiske by Side. Hotellet ligger desuden få meter fra sin egen private sandstrand langs med kysten. Stranden, som er en af de smukkeste i Side, er 50 meter bred og flere kilometer lang. Indenfor 10 minutters gang finder man både indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Offentlig transport er at finde 300 meter fra hotellet, heriblandt er der 24 timers taxaservice og 16 timers daglig busforbindelse til blandt andet Side, Manavgat og Antalya.

De nærmeste byer er Side, Manavgat (10 km) og Antalya (65 km). Herudover er det nærmeste shoppingcenter beliggende 200 meter væk i Evrenseki. Vandfaldet i Manavgat er 15 km derfra og er kendt som en af de smukkeste vandfald i Tyrkiet.

Der er 55 km til Antalya lufthavn, og omkring 26 km til Aspendos Ancient Theatre.

Faciliteter

Hotellet er bygget i 2012 og råder over 274 værelser. Der er en døgnåben reception, og 24 timers check-ud-service. Der er adgang til de øvrige etager med elevator. Der er trådløst internet på alle offentlige områder. Desuden tilbyder hotellet både indkøbsmuligheder, souvenir-shop, tv-rum, frisørsalon og mulighed for leje af cykler.

Man finder både en restaurant, café og bar på hotellet.

Værelser

De 252 værelser er delt op i flere forskellige slags værelser.

Alle værelser har balkon eller terrasse, tv, minibar, kaffe/te-udstyr, sikkerhedsboks, trådløst internet og aircondition. På alle badeværelser er der badevægt, føntørrer og badekåber. Der er 41 værelser uden havudsigt, og 90 med delvis havudsigt. Resten har alle fuld havudsigt. Nogle værelser har terrasse med adgang til en privat pool samt solsenge og parasoller til rådighed. Derudover er der nogle værelser, som har en masse ekstra faciliteter, såsom et separat stue-område, VIP check-in og frugtkurv samt en flaske vin ved ankomst. Vil man have ekstra luksus, kan man vælge et af de værelser, som inkluderer et hydro-massage badekar, eller et af dem med to balkoner, hvor der er jacuzzi på den ene.

Sport/underholdning

Hotellet har et imponerende spa- & wellness-center. Det inkluderer blandt andet et spa i haven, dampbad, indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna og forskellige slags par- og single massager.

Derudover er der også flere udendørs pools, heriblandt en pool med tilhørende vandrutsjebane, lige som der også er mulighed for at dyrke en masse forskellig vandsport. Her kan blandt andet nævnes aquafit, jetski, bananbåd, catamaran, kano, vandski og meget mere. Nogle af værelserne har privat pool.

Udendørs er det blandt andet muligt at spille tennis, petanque, strandvolley, basketball og minigolf. For et mindre beløb kan man komme ud at køre mountainbike. Der er også et boblebad. Vil man hellere prøve nogle af indendørsaktiviteterne, er der for eksempel et fitnesscenter (med mulighed for at få en privat træner), bordtennis, dart, yoga, gymnastik og pool/billard for et mindre beløb.

Der vil være underholdning i form af levende musik, diskotek, biograf, spillehal og galla-aftener.

Måltider

Der er mulighed for at bestille morgenmad, frokost, aftensmad og all inclusive. Der serveres desuden snacks, alkoholiske og alkoholfri drinks.

Maden serveres som buffet, og der er mulighed for at få sen morgenmad. Det er også muligt, mod betaling, at spise på hotellets to A'la carte restauranter. Hotellet har også flere forsellige snack-barer og en bristro, hvor man kan nyde lækre snacks og forskellige drikkelse. 

Drinks bliver serveret ved både poolen og på stranden, lige som der også er en snackbar på stranden. 

Hotellet har flere forskellige barer og har også en natklub, som er åben fra kl. 23.00 - 02.00.

Minibaren bliver fyldt med sodavand, øl og vand dagligt.

Betaling

Følgende kreditkort er accepteres: Visa og MasterCard.

Find rejsen til Commodore Elite her

Hvis valget er faldet på Commodore Elite, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets restauranter, værelser, fitness faciliteter, pools, spa-og wellness faciliteter og meget andet.