Hotel Chems Le Tazarkount, Marokko

Lokation

Le Tazarkount er omgivet af fantastiske haver og smukke oliven- og appelsinlunde.  Fra hotellet er der udsigt til de høje, marokkanske Atlasbjerge og det betagende Ouzoud-vandfald er kun 60 km derfra. Til byen Beni Mellal er der 25 km, Marrakech ligger omkring 180 km væk og den multikulturelle Casablanca i en afstand af cirka 190 km.  Le Tazarkount tilbyder ideelle betingelser for et velværeophold med motion. Hotellet har en tre-etagers hovedbygning og udhuse i traditionel marokkansk stil. 

Faciliteter

Hotellet har et stort, udendørs poolområde med to swimmingpools, den ene opvarmet. Der er en bar ved poolen og solterrassen. Der er også et Wellness & Beauty-område. Der er bade med æteriske olier og dampbad. Ekstra forkælelse som bodyscrub, massage og  ansigtsbehandling kan tilkøbes. Der er også mulighed for at blive klippet i hotellets frisørsalon. 

Værelser

Hotellet råder over 135 værelser og 9 suiter, herunder Royal Suites - alle lyse og venlige med  eget badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og badekåber. Derudover har alle værelser aircondition, tv, minibar og  pengeskab og de fleste har enten  balkon eller udgang til terrasse.  Royal Suites har to stuer og soveværelser med to separate king-size-senge. Disse værelser er uden balkon eller terrasse, til gengæld er badeværelset udstyret med badekar.

Sport/underholdning

Sports- og fitnessprogram med  aerobic både i vand og på land, ridning, joggingstier, tennisbaner, fiskeri i den nærliggende sø Bin El Ouidane. Der er også mulighed for at deltage i et madlavningskursus. Jagtmarker i umiddelbar nærhed (jagtlicens påkrævet).

Mad og drikke

Hotellet har to restauranter, der serverer internationale og marokkanske retter, en morgenmadsrestaurant, udendørs morgenmad og frokostbuffet og en snackbar.

Betaling

Som betaling kan både VISA og MasterCard benyttes.  

Lokal skat 
 Ca. 2,50 EUR pr. dag, på stedet.

Find rejsen til Le Tazarkount her

Hvis du fandt Le Tazarkount interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, værelser, spa- og wellness faciliteter og meget andet.