Estalagem Da Ponta Do Sol, Madeira, Portugal

Lokation

Dette enestående hotel har en betagende udsigt ud over det sydlige Madeiras klippekyst. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt udover byen Ponta do Sol, de terrasseformede bakker og bjerge langs kysten og det blå Atlanterhav. Klippestranden nedenfor hotellet og Ponta do Sols bymidte ligger omkring 10 minutters gang fra hotellet. Det tager ca. 5 minutter at komme til fiskerlejet Rineira Brava, mens Funcals centrum ligger 20 minutter væk (gratis hotelbus fra mandag til fredag). Til lufthavnen skal man regne med 45 minutters transport.

Faciliteter

Det imponerende hotel ligger i 2 restaurerede landsteder og har 3 nyere bygninger på 2 etager og med i alt 54 værelser. I hotellets elegante foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, lige som der også er safebokse og elevatorer. Til den arkitektonisk imponerende bygning hører moderne faciliteter såsom en salon med bar og overdækket terrasse samt et spillerum, et bibliotek, en tv-stue og en klimatiseret à la carte-restaurant med børnestole og ikke-ryger-område. Hertil kommer gratis WiFi på offentlige områder. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille vaskeservice og leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

Værelser

De smagfuldt og moderne indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, aircondition, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, king size-seng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks (mod betaling), store vinduer og altan eller terrasse (delvist med havudsigt).

Sport/underholdning

På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snack-poolbar samt en stor solterrasse med liggestole, parasoller og håndklæder. Herudover er der en indendørs swimmingpool, en whirlpool, en sauna, et dampbad og et fitness-studie, lige som der også er mulighed for at få professionel massage. På hotellet kan man endvidere spille bordtennis, køre på cykler/mountainbikes, spille billard mod betaling samt dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, som udbydes af lokale firmaer. Herudover er der et væld af vandreveje i regionens smukke landskab.

Mad og drikke

Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Gæsterne tilbydes også diverse special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Betaling

American Express, MasterCard, VISA accepteres.

 

Find rejsen til Estalagem Da Ponta Do Sol her

Hvis du fandt Estalagem Da Ponta Do Sol interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, strand.