La Branda Marieta (adult hotel), Gran Canaria

Lokation

Lejlighedshotellet La Branda Marieta ligger i Playa del Inglés ca. 150 meter fra strandpromenaden. Kun 200 meter væk finder man indkøbs- og forlystelsescentrene Metro og Kasbah  som tilbyder et hav af shopping- og underholdningsmuligheder. Der er desuden en forbindelse med offentlig transport foran hotellet, så man nemt kan kommer til og fra centrene.

Faciliteter

Hotellet er et voksenhotel, og der må således ikke være børn på hotellets område. 

Selve hotellet råder over i alt 128 lejligheder fordelt på fire etager. I foyeren finder man en døgnåben reception og to elevatorer. Udover det er der også et minimarked/souvenirshop, en tv-stue, et cafeteria, mulighed for cykelleje, en bar og en restaurant. I restauranten er der et ikke-ryger område, så der er plads til alle. 

Udenfor findes der en stor swimmingpool og en lækker solterrasse med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

På hotellets tag prydes der af endnu en solterrasse med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet.

Værelser

De smukke lejligheder har alle eget badeværelse, opholdsstue samt møbleret altan eller terrasse. Desuden er der et lille tekøkken med køleskab, safeboks, telefon og satellit- eller kabel-tv mod betaling.

Det skal også nævnes, at lejlighederne kan bookes med udsigt udover vandet - det koster dog lidt ekstra end værelser uden havudsigt.

Sport/underholdning

Gæsterne kan dyrke motion i det tilhørende fitnesscenter, og mod betaling  er der adgang til billard. Der er også muligt at spille golf på golfbanen som ligger ca. fire km væk. På stranden tilbydes der forskellige vandsportsgrene af lokale firmaer.

Mad og drikke

  • Hotellet tilbyder både halvpension, all inclusive og ultra all inclusive, hvor man finder storslåede buffeter samt alkoholiske og ikke-alkoholiske drinks for enhver smag.

Betaling

På hotellet accepteres mastercard og visa.

Find rejsen til La Branda Marieta her

Hvis valget er faldet på La Branda Marieta, har vi samlet tilbud fra mange af de tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn her.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, restaurant og meget andet.