La Branda Marieta, Gran Canaria

Lokation

Lejlighedshotellet ligger i Playa del Inglés ca. 150 m fra strandpromenaden. Kun 200 m væk er indkøbs- og forlystelsescentrene ”Metro” og ”Kasbah” som tilbyder et væld af shopping- og underholdningsmuligheder. Der er desuden en forbindelse med offentlig transport foran hotellet.

Faciliteter

Komplekset råder over i alt 128 lejligheder fordelt på 4 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception og to elevatorer. Udover det er der også minimarked/souvenirshop, en tv-stue, et cafeteria, en bar og en restaurant med ikke-ryger-område og der er desuden mulighed for at leje cykler.

Udenfor findes der en swimmingpool med separat børnebassin og solterrasse med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Hotellets tag prydes af endnu en solterrasse med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet.

Værelser

De smukke lejligheder råder over eget badeværelse, opholdsstue samt altan eller terrasse. Desuden er der tekøkken med køleskab, safeboks, telefon og satellit-/kabel-tv mod betaling.

Det skal også nævnes, at lejlighederne kan bookes med udsigt udover vandet - det koster dog lidt mere.

Sport/underholdning

Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet og mod betaling  er der adgang til billard. Der er også muligt at spille golf på golfbanen som ligger ca. 4 km væk. På stranden tilbydes der forskellige vandsportsgrene af lokale firmaer.

Mad og drikke

  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)

  • Ultra all inclusive 

  • Morgenmad: buffet

  • Aftensmad: buffet

Betaling

Mastercard og Visa accepteres.


Find rejsen til La Branda Marieta her

Hvis valget er faldet på La Branda Marieta, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, restaurant og meget andet.