Barcelo Teguise Beach, Lanzarote

 
Placering
Hotellet er beliggende 150 m fra stranden Las Cucharas og ligger i centrum af Costa Teguise. Busforbindelser samt indkøbsmuligheder og restauranter er at finde tæt på hotellet. Derudover er der ca. 4 km til Arrecife, 12 km til Teguise og 15 km til Lanzarote lufthavn.

Faciliteter

Hotellet råder over i alt 305 værelser og en 1500 m2 stor have. Efter en omfattende renovering i 2015, har en stor del af alle værelser nu spabad på enten værelset eller terrassen. Der er døgnåben reception, kiosk, supermarked, diskotek samt bar og restauranter. Herudover er der adgang til trådløst internet på hele hotellet og mulighed for at leje cykler. I forbindelse med renoveringen lavede man også et super lækkert wellnesscenter, 2 “uendeligheds”-pools og et fitness-studio.

Værelser

Alle værelser er indrettet med moderne møbler og avancerede teknologiske funktioner. Der er tv, køleskab, altan eller terrasse, trådløst internet og sikkerhedsboks (mod betaling). Derudover har nogle værelser også hydromassage-badekar, raindanc-bruser, spabad på terrassen eller værelset. Nogle værelser har også separat soveværelse og stue.

 

Sport/underholdning

Hotellet råder over 2 udendørs pools samt 1 indendørs. Til de udendørs pools er der snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Herfra kan du nyde udsigten til Teguise Bay og Cucharas strand, som ligger kun 150 meter fra hotellet.

Især dykning, surfing, kitesurfing, windsurfing, paddlesurfing og sportsfiskeri er populært på dette hotel. Derudover kan de sportsbegejstrede dyrke aerobic, tennis, bordtennis, squash, billard samt skyde med bue og pil. Den nærmeste golfbane ligger 2 km fra hotellet. På hotellet kan man desuden nyde aftenunderholdning.

Mad og drikke

Drinks serveres i både sportsbaren, poolbaren og lobbybaren. Herudover serveres aftensmaden à la carte eller som menu i hotellets buffetrestaurant. Morgenmad og frokost serveres som buffet. Opholdet kan bestilles med all inclusive eller halvpension.  

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa og MasterCard accepteres som betaling.

 

Find rejsen til Barcelo Teguise Beach her

Hvis valget er faldet på Barcelo Teguise Beach, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video fra 2019, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, indretning, pools, restauranter, værelser og meget andet.