Barcelo Teguise Beach, Lanzarote

 
Placering
Hotellet er beliggende 150 meter fra stranden Las Cucharas og ligger i centrum af Costa Teguise på Lanazarote. Som gæst finder du både pålidelige busforbindelser, gode indkøbsmuligheder og eksotiske restauranter tæt på hotellet. Derudover er der ca. fire km til shoppingbyen Arrecife, 12 km til ksytbyen Teguise og 15 km til Lanzarote lufthavn.

Faciliteter

Hotellet er brandet som et voksenhotel, hvilket gør stemningen og omgivelserne behagelige og rolige. Efter en luksusrenovering af hotellet, rådes der nu over i alt 305 værelser og en 1500 m2 stor have. Næsten alle værelser har nu spabad på enten værelset eller terrassen. Der er døgnåben reception, kiosk, supermarked, diskotek, bar og forskellige restauranter. Herudover er der adgang til trådløst internet på hele hotellet og mulighed for at leje cykler. I forbindelse med renoveringen blev der også installeret wellnesscenter, to “uendeligheds”-pools og et fitness-studio til stor glæde for de mange gæster, som hvert år besøger hotellet. 

Værelser

Alle værelser er indrettet med moderne møbler og avancerede teknologiske funktioner. Der er tv, køleskab, altan eller terrasse, trådløst internet og sikkerhedsboks (mod betaling). Derudover har nogle værelser også hydromassage-badekar og raindance-bruser. Nogle værelser har også separat soveværelse og stue.

Sport/underholdning

Hotellet råder over to udendørspools samt én indendørs. Ved de udendørs pools finder man en snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt til Teguise Bay og Cucharas strand.

Især dykning, surfing, kitesurfing, windsurfing, paddlesurfing og sportsfiskeri er populært på dette hotel. Derudover kan de ekstra sportsbegejstrede dyrke aerobic, tennis, bordtennis, squash, billard samt skyde med bue og pil. Den nærmeste golfbane ligger to km fra hotellet. På hotellet kan man desuden nyde aftenunderholdning.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder efter deres store renovering tre forskellige restaurenter: én buffetrestaurant samt to à la carte-restauranter. Derudover finder man også en cocktailbar,  hvor der serveres forfriskende drinks. Drinks serveres desuden både i sportsbaren, poolbaren og lobbybaren. Opholdet kan bestilles med all inclusive eller halvpension.  

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa og MasterCard accepteres som betaling.

 

Find rejsen til Barcelo Teguise Beach her

Hvis valget er faldet på Barcelo Teguise Beach, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video fra 2019, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, indretning, pools, restauranter, værelser og meget andet.