Occidental Taksim, Istanbul, Tyrkiet

Lokation 

Beliggende central I Istanbul, ved siden af Taksim pladsen og ikke langt fra Çiçek Pasajı, Blomsterpassagen på dansk, er kendt for sin flotte æstetik, hvor der kan findes mange restauranter og cafeer, hvor i kan få en romantisk oplevelse.  Taksim Pladsen er et samlingspunkt for mange beboer i Istanbul, og derfor er der meget at opleve i dette område. Her er mulighed for at gå ud at handle på Istiklal gaden, hvor du kan finde alt fra tøj, smykker, spisesteder og souvenirs, hvoraf du kan finde håndlavede produkter.  

Faciliteter

Hotellet har 164 værelser, og byder på afslapning efter en dag med at udforske byen, her er forskellige former for wellness, og mulighed for at prøve Hammam - et tyrkisk bad. Her flere muligheder for at spise på stedet, og alle værelserne er udstyret med klimaanlæg og gratis Wi-Fi.

Værelser

Værelserne har minibar (herunder vand), te-/kaffe-faciliteter, aircondition, pengeskab, Wi-Fi (inkluderet), tv, hårtørrer samt eget badeværelse med bruser og toilet. Dertil følger der gratis wellness produkter med.  Værelserne er udstyret med stue, tekøkken og badeærelse, og alle værelserne er udstyret med dobbeltseng, og kan fås med enkeltmandssenge. Der er klimaanlæg og centralvarme på værelserne.

Sport/underholdning

De har indendørs pool (mod betaling). Gæster har muligheden for at hygge sig i poolbaren. Der er fitness rum, så det er muligt at holde dig igang på din ferie. Derudover er der gode spa og wellness muligheder oven på en lang dag med udforskning, prøv f.eks. Hammam - et tyrkisk bad, og bliv klar på endnu en ny dag. 

Mad og drikke

Der er en stor morgenbufeet som er med til at sikre jer en god start på dagen. Dertil er frokost og aftensmad på stedet i form af menu. Fordi hotellet ligger ved Taksim Pladsen, er der rig mulighed for at finde god mad.

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.

Find rejsen til Occidental Taksim her

Hvis valget er faldet på Occidental Taksim, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.