Sandos San Blas Nature Resort & Golf, San Miguel de Abona, Tenerife

Lokation

Hotellet ligger over for stranden San Blas i rolige omgivelser kun 150 meter fra den traditionelle fiskerlandsby Los Abrigos. Kun 400 meter fra hotellet finder man de første restauranter og butikker, mens der til centrum af Golf Del Sur er 500 meter. Herudover er der blot otte km til Tenerifes internationale lufthavn Reina Sofia.

Faciliteter

Dette strand- og spahotel blev bygget i 2008 og er en del af et miljøreservat. Hotellet råder over 331 værelser og er bygget i fire etager. Der er døgnåben reception og check-ud-service, samt elevator til de øvrige etager. Herudover rummer hotellet også en café-bar, forretninger, frisørsalon, natklub, teater, fjernsynsstue og restauranter. Der er trådløst internet på hotellet og mulighed for at leje cykler.
Der er i alt otte swimmingpools på området, hvoraf fem af dem er forbeholdt voksne, og seks er saltvandspools. De sidste to er med ferskvand. Der er liggestole og parasoller ved poolen og badehåndklæder kan findes på værelset.

Værelser

De rummelige værelser indeholder badeværelser, som enten kan integreres i soveværelset med en glasvæg eller skilles derfra med træpaneler for at skabe mere privatliv. Badeværelserne er indrettet med et hydromassage-badekar, et separat brusebad, et kosmetikspejl og en hårtørrer. Herudover er alle værelser støjisolerede og tilbyder satellit-tv, stereoanlæg, trådløst internet og en minibar (mod betaling). Desuden er der også klimaanlæg, safeboks og altan eller terrasse som standardtilbehør. Endelig er de udstyret med en telefon, en radio og en sikkerhedsboks. Flere af værelserne har desuden havudsigt.

Sport/underholdning

Komplekset indbefatter store solterrasser med liggestole, parasoller og to snackbarer langs swimmingpoolen. Der er separate børnebassiner og opvarmede swimmingpools, ligesom gæsterne kan holde sig i form med vandaerobic eller slappe af i boblebadet eller saunaen. Endvidere tilbydes der dampbad, massage og spabehandlinger. Der er også separate aktivitetsprogrammer for børn og voksne, ligesom der tilbydes aktiviteter såsom madlavnings-, arkæologi-, astronomi-, genbrugs- og have-seminarer. Ligeledes har gæsterne mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, beachvolley, basketball, pool, basket, volley, vandpolo eller golf (mod betaling). Der kan også  dyrkes aerobic samt kørsel på mountainbike eller cykel. Der er også mulighed for at komme ud at klatre eller sejle kajak. Kun to km fra hotellet ligger der desuden to golfbaner, og gæsterne kan  sejle i robåd (mod betaling) eller træne i fitnesscentret. Der er aftenunderholdning i form af forskellige shows på hotellet.  

Måltider

Hotellet har to restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant og den anden à la carte. Morgenmad og aftensmad serveres i buffetretauranten, mens frokost serveres i à la carte restauranten. Det er et all inclusive-hotel, og ved aftensmaden bør påklædningen være formel.
All Inclusive inkluderer: morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, kaffe og kage/kiks fra  kl. 16:00 til 18:00, snacks fra kl. 11:00 til 00:00, is fra kl. 10:00 til 18:00 og natmad. Alkoholiske drikkevarer og alkoholfri drikkevarer serveres fra kl. 08:00 til 23:00.

Betaling

American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betaling på dette hotel.

 

Find rejsen til Sandos San Blas her

Hvis valget er faldet på Sandos San Blas Nature Resort & Golf, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.