Sandos San Blas Nature Resort & Golf, San Miguel de Abona, Tenerife

Lokation

Hotellet ligger lige over for stranden San Blas i rolige omgivelser, kun 150 m fra den traditionelle fiskerlandsby Los Abrigos. Kun 400 m fra hotellet, finder man både restauranter og butikker, mens der til centrum af Golf Del Sur er 500 m. Herudover er der blot 8 km til Tenerifes internationale lufthavn Reina Sofia.

Faciliteter

Dette strand- og spa-hotel blev bygget i 2008 og er en del af et miljøreservat. Hotellet råder over 331 værelser og er bygget i 4 etager. Der er døgnåben reception og check-ud-service, samt elevator til de øvrige etager. Herudover rummer hotellet også en café-bar, forretninger, frisørsalon, natklub, teater, fjernsynsstue og restauranter. Der er trådløst internet på hotellet, og mulighed for at leje cykler.
Der er i alt 8 swimminpools på området, hvoraf 5 af dem er forbeholdt voksne, og 6 af dem er saltvandspools. De sidste 2 er med ferskvand. Der er liggestole og parasoller ved poolen, og badehåndklæder er at finde på værelset.

Værelser

De rummelige værelser tilbyder badeværelser, som enten kan integreres i soveværelset med en glasvæg eller skilles derfra med træpaneler for at skabe mere privatliv. Badeværelserne er indrettet med et hydromassage-badekar, et separat brusebad, et kosmetikspejl og en hårtørrer. Herudover er alle værelser støjisoleret og tilbyder satellit-tv, stereoanlæg, trådløst internet og en minibar (mod betaling). Desuden er der også klimaanlæg, safeboks og altan eller terrasse som standardtilbehør. Endelig er de udstyret med en telefon, en radio og en sikkerhedsboks. Flere af værelserne har desuden havudsigt.

Sport/underholdning

Komplekset råder i alt over 8 swimmingpools og store solterrasser med liggestole, parasoller og 2 snackbarer langs swimmingpoolen. Der er separate børnebassiner og opvarmede swimmingpools, ligesom gæsterne kan holde sig i form med vandaerobic eller slappe af i boblebadet eller saunaen. Endvidere tilbydes der dampbad og massage- eller spa-behandlinger. Der er også separate aktivitetsprogrammer for børn og voksne, ligesom der tilbydes aktiviteter såsom madlavnings-, arkæologi-, astronomi-, genbrugs- og have-seminarer. Ligeledes har gæsterne mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, beachvolley, basketball, pool-basket/-volley, vandpolo eller golf (mod betaling) eller dyrke aerobic samt at køre på mountainbike/cykel. Der er også mulighed for at komme ud at klatre eller sejle kajak. Kun 2 km fra hotellet ligger der 2 golfbaner, og gæsterne kan prøve at sejle i robåd (mod betaling) eller træne i fitness-studiet. Der er aftenunderholdning i form af forskellige shows på hotellet.  

Måltider

Hotellet har 2 restauranter, hvoraf den ene er en buffet-restaurant og den anden en à la carte. Morgenmad og aftensmad serveres i buffet-retauranten, mens frokost serveres i à la carte restauranten. Det er et all inclusive-hotel, og ved aftensmaden bør påklædningen være formel.
All Inclusive inkluderer: morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, kaffe og kage/kiks fra  kl. 16:00 til 18:00, snacks fra kl. 11:00 til 00:00, Is fra kl. 10:00 til 18:00 og natmad. Alkoholiske drikkevarer og alkoholfri drikkevarer fra kl. 08:00 til 23:00.

Betaling

American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betaling på dette hotel.

 

Find rejsen til Sandos San Blas her

Hvis valget er faldet på Sandos San Blas Nature Resort & Golf, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.