Alva Donna Beach Resort, Side, Tyrkiet

Lokation:

Alva Donna Beach er beliggende i Side med kun 10 km ind til centrum og 20 km til Manavgat centrum. Der er 63 km ind til Antalya by og 55 km til lufthavnen. Hotellet ligger lige ned til Colakli strand, og centrum i Colakli er 3 km væk. Der er en række indkøbsmuligheder at finde nær hotellet sammen med busforbindelser, som er ca. 300 meter derfra.

Faciliteter:

Hotellet råder over i alt 308 værelser samt en døgnåben reception og 24 timer check-ud-service. Der er adgang til de øvre etager med elevator, og der er trådløst internet på de offentlige områder. Hotellet har både en restaurant, et morgenmads-område samt en café og en bar. Der er indkøbsmuligheder og souvenir-shop. Som noget ekstra er der tv-rum, legerum, frisørsalon og bibliotek. Derudover er der også en flot og hyggelig have. På hotellet er der 5 swimmingpools og solterrasse. Heraf er der en børnepool og en indendørs pool.

Værelser:

Alle 308 værelser er placeret i hovedbygningen, som er bygget i 6 blokke. På værelserne er der minibar, te/kaffe-udstyr, satellit-tv, telefon, air-conditioning, elektronisk sikkerhedsboks og balkon. Føntørrer, badekåber samt sutsko er til fri afbenyttelse på badeværelserne. Værelserne er 27 m2 inklusiv balkon. Der er desuden tråsløst internet på værelserne.

Sport/underholdning:

På Alva Donna Beach er der rig mulighed for at opretholde en aktiv livsstil, da de tilbyder en masse forskellige udendørs - og indendørsaktiviteter. Heriblandt kan nævnes bordtennis, tennis, dart, billard, bowling, bueskydning, fitness, vandpolo, aerobics, vandgymnastik, basketball, strandvolley, step, boccia, minigolf, squash og både indendørs og udendørs pools.

Derudover tilbyder de også et lækkert spa- og wellness-center, hvor man kan slappe af med sauna, dampbad, tyrkisk bad, skønhedssalon og et solarium. For et mindre beløb kan man få massage og ansigtsbehandlinger.

Måltider:

Gæsterne kan vælge mellem morgenmad, frokost, aftensmad og all inclusive.
Snacks samt alkoholiske og alkoholfrie drinks serveres på området.

Betaling:

Følgende kreditkort accepteres som betaling: American Express, VISA og MasterCard.


Find rejsen til Alva Donna Beach Resort her

Hvis valget er faldet på Alva Donna Beach Resort, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, omgivelser, aktiviteter, underholdning, strand, fitness, spa, og wellness faciliteter, samt restauranter, barer og meget andet.