SBH Maxorata Resort, Costa Calma

Lokation

Hotellet ligger ved indgangen til den spanske halvø Jandia. Der er omkring 300 meter til centrum og til stranden. I centrum er der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Fuerteventura lufthavn er ca. 84 km væk, og hvis gæsterne ønsker at få mere kendskab til den lokale kultur, ligger fiskerlandsbyen Morro Jable ikke langt væk.

Faciliteter

Dette smukke strandhotel med hele 506 værelser giver gæsterne gode muligheder for at nyde deres ophold i enten lejligheder med egen forplejning eller med all inclusive. Hotellet tilbyder afslapning og en  vidunderlig udsigt til Jandia-fyrtårnet og til den 25 km lange strand med det sprudlende blå hav.

I 2018 gennemgik hotellet en stor renovering og modernisering. Bl.a. er der luksusopgradering at hotellets spa, som de voksne kan nyde i fulde drag, mens børnene underholdes blandt de mange børneaktiviteter. F.eks. en miniklub til børn i alderen 4-12 år og en legeplads.

Hotellet tilbyder en foyer med døgnåben reception såvel som små forretninger på stedet. Mod betaling kan gæsterne benytte vasketøjsfaciliteterne.

Værelser

Alle værelser på hotellet er udstyret med ét soveværelse, to sovesofaer, et moderne og komplet badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit- eller kabel-tv, en altan eller terrasse og en safeboks. Disse ting er standardindretning. Værelser med havudsigt kan bestilles - dette er dog mod ekstra betaling.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder masser af underholdning. Feriestedet råder over tre swimmingpools, hvor den ene er en børnepool. Derudover er der tennisbaner, et fitnesscenter, en spa med wellness-behandlinger, en volleyballbane og en bred vifte af andre vandsportsgrene på stranden.

En af swimmingpoolene er opvarmet om vinteren. Gæsterne kan desuden benytte fjernsynsstuen, hvor man også kan spille kort, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling). Der er en snackbar langs swimmingpoolen, ligesom der står liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.

Mad og drikke

Feriestedet tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad i buffetrestauranten. Restauranten tilbyder også en levende kokkeopvisning og mulighed for en ekstra luksusoplevelse ved en loungebar.

Betaling

Alle større kort som fx VISA og MasterCard accepteres.

 

Rejs til SBH Maxorata Resort

Hvis valget er faldet på SBH Maxorata Resort, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, underholdning, aktiviteter, restaurant og meget andet.