SBH Maxorata Resort, Costa Calma

Lokation

 Hotellet ligger ved indgangen til Jandia, og der er omkring 300 m til centrum og til stranden. I centrum er der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Fuerteventura lufthavn er ca. 84 km væk, og hvis gæsterne ønsker at få mere kendskab til den lokale kultur, ligger fiskerlandsbyen Morro Jable ikke langt væk.

Faciliteter

 Dette smukke strand-hotel med hele 506 værelser giver gæsterne gode muligheder for at nyde deres ophold i enten lejligheder med egen forplejning eller med alt inklusive. Hotellet tilbyder afslapning og vidunderlig udsigt til Jandia-fyrtårnet og til den 25 km lange strand og det sprudlende blå hav.

Hotellet tilbyder en foyer med døgnåben reception, ligesom der er forretninger på stedet. Mod betaling kan gæsterne benytte vasketøjsfaciliteterne, og for gæster af yngre årgang er der en miniklub (for børn i alderen 4-12 år) og en legeplads.

Værelser

 Alle værelser på hotellet er udstyret med et soveværelse, 2 sovesofaer, et veludstyret badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, en altan eller terrasse og en safeboks. De førnævnte ting er standardindretning. Værelser med havudsigt kan bestilles - dette er dog mod ekstra betaling.

Sport/underholdning

 Hotellet tilbyder masser af underholdning. Feriestedet råder over 3 swimmingpools, hvor den ene er børnepool, tennisbaner, et fitness-studie, en skønhedssalon, en volleyballbane og en bred vifte af vandsportsgrene på stranden.

En af swimmingpoolene er opvarmet om vinteren. Gæsterne kan desuden benytte fjernsynsstuen, hvor man også kan spille kort, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling). Der er en snackbar langs swimmingpoolen, ligesom der står liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.

Mad og drikke

 Feriestedet tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad i buffetrestauranten. Restauranten tilbyder også levende kokkeopvisning og en loungebar.

Betaling

Alle større kort som fx VISA og MasterCard accepteres.

 

Rejs til SBH Maxorata Resort

Hvis valget er faldet på SBH Maxorata Resort, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, underholdning, aktiviteter, restaurant og meget andet.