Sentido Louis Plagos Beach, Zakynthos, Grækenland

Placering

Dette er et hyggeligt familiehotel beliggende i smukke upolerede omgivelser med kun 100 meter ned til den berømte strand Amboula. Amboula er omgivet af bougainvilleaer og charmerende stier i området, og der er kort afstand til Zakynthos' små byer. Afstand til centrum af Planos er ca. to km med indkøbsmuligheder, barer og restauranter.
 

Hotelbeskrivelse

Hotellet har 161 værelser, lobby med reception, internet (mod gebyr), tv-hjørne, restaurant, græsk taverne (a-la-carte) og bar. Hotellet er klassificeret som voksenhotel (16+).
 

Udendørsfaciliteter

Hotellet tilbyder to infinity swimming pools med åningstider fra 10-18. Derudover er der solterrasse med solsenge og solparasoller samt gratis badehåndklæder. På stranden finder du solsenge og solparasoller som kan besættes mod gebyr.

Faciliteter

- Dobbeltværelse: Moderne værelse med køleskab, kaffe/te tilberedning, klimaanlæg, sikkerhedsboks (mod gebyr), SAT TV, telefon, bad med badekar og bruser, WC, hårtørrer og balkon eller terrasse.


- Superior-værelse: store værelser med balkon og havudsigt. Ellers er det øvrige udstyr som i et normalt dobbeltværelse.


- Superior Seafront værelse: Denne værelsestype er beliggende i første række til havet og stranden med balkon/terrasse med havudsigt. Ellers er det øvrige udstyr som i et normalt dobbeltværelse.


- Familieværelse: Stort rum med 2 sofasenge og med balkon mod landsiden. Ellers er det øvrige udstyr som i et normalt dobbeltværelse.

- Superior seafront familieværelse: Ét rum med to sofasenge, beliggende i første række til havet og stranden med balkon/terrasse med havudsigt. Ellers er det øvrigt udstyr som i et normalt dobbeltværelse.


Forplejning

Hotellet har en à la carte-restaurant samt en buffetrestaurant. Derudover er der forskellige barer, som har et stort udvalg af cocktails, øl og snacks. 
 

Underholdning

Om aftenen kan man i den smukke solnedgang opleve shows og underholdning fra personalet. 
 

Aktiviteter

Der tilbydes fitness-rum, bordtennis, tennis, aerobic, volleyball, dart og yoga. Derudover er der mulighed for at gå i vaskerummet eller kigge forbi hotellets private læge mod gebyr.  Derudover tilbyder hotellet  flere wellnessbehandlinger bl.a. massage. Spabehandlinger er dog mod gebyr.

Rejs til AluaSoul Zakynthos

Hvis valget er faldet på AluaSoul Zakynthos, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se desuden en video herunder, hvor du kan fornemme hotellet skønne atmosfære.