SENTIDO Flora Garden Hotel, Kizilot, Tyrkiet

Lokation

Sentido Flora Garden er et smukt voksen-hotel med en afslappende atmosfære. Hotellet er beliggende direkte på en 850 meter lang privat sandstrand i byen Manavgat. De nærmeste shoppingfaciliteter er 5 km fra hotellet, mens Manavgat centrum, hvor man også finder en masse shoppingfaciliteter, er 15 km derfra. Til Side centrum er der 22 km, og Antalya lufthavn ligger 85 km fra hotellet. Blot 500 meter fra hotellet finder man både restauranter, barer og diverse klubber.

Faciliteter

Hotellet råder over 224 værelser og en døgnåben reception samt 24 timers check-ud-service. Der er trådløst internet på alle offentlige områder, og restauranter, spise-områder og barer er at finde på hotellet. Indkøbsmuligheder i form af et supermarked er tilgængelig på området, samt en smuk og hyggelig have. Som noget ekstra har hotellet en frisørsalon og mulighed for at leje cykler, så gæsterne har mulighed for at komme ud og opleve naturen. Komplekset består af en hovedbygning og en masse bungalow-komplekser. Der er 2 udendørs swimmingpools og en snackbar. Parasoller, liggestole og håndklæder er tilgængelige på stranden og ved poolen. Af restauranter kan man blandt andet vælge mellem et steakhouse, en skaldyrrestaurant eller et tyrkisk køkken.

Værelser

Værelserne på Flora Garden er alle meget stilfulde og moderne. De er alle med enten dobbeltseng eller kingsize-seng. Der er garanti for enten havudsigt, udsigt til haven, udsigt til poolen eller flere af dem på én gang. Derudover har næsten alle værelser enten balkon eller terrasse.

Hotellet tilbyder mange forskellige lukseriøse værelser blandt andet bungalows, deluxeværelser, superiorværelser, suiter, værelser med swim-up, villaer og ekstra romantiske værelser.
Alle værelser inkluderer aircondition, sikkerhedsboks, minibar, te/kaffe-udstyr, tv, telefon og trådløst internet.
På alle badeværelserne er der bruser, føntørrer, sutsko og badekåber. På nogle væresler er der også badekar og/eller jacuzzi.

Sport/underholdning

Flora Garden har to udendørs pools, hvoraf den ene er afslappende og stille, mens den anden er placeret direkte ud til havet og derfor har en helt utrolig udsigt. Der er solsenge og parasoller til rådighed samt et boblebad. Der er også mulighed for at besøge den fredfyldte Zen-have, eller nyde en massage, skønhedsbehandling, tyrkisk bad, dampbad eller eventyrbadet i hotellets lækre spa.

Der er rig mulighed for at benytte de mange aktiviteter, som hotellet tilbyder. Hold dig i gang i fitnesscenteret, spil tennis, bordtennis eller strandvolley. Du kan også deltage i vand-aerobics, yoga eller et pilates hold. Derudover kan man også deltage i blandt andet karaoke eller forskellige fester på hotellet.
Er man mere til basketball, minigolf, ridning, badminton, dart,  vandski, jetski og meget andet, er der også mulighed for at prøve det.

Måltider

Hotellet tilbyder all inclusive, hvor du kan starte dagen med lækker morgenmad fra kl. 7.00 til 10.00, eller en sen morgenmad indtil middag. Frokostbuffet serveres fra kl. 12.30 til 14.30, og aftensmaden serveres som buffet fra kl. 19.15 til 21.30.

Ud over buffetrestaurenten er der også flere andre lækre restauranter på hotellet.
Der serveres både alkoholiske og alkoholfrie drinks ved de seks forskellige barer på hotellet. Hotellet har også poolbar og beachbar. Derudover serveres der også snacks, eftermiddagskaffe/-te og kage. Drikkevarer fra minibaren er ikke inkluderet.

Betaling

Følgende kreditkort er accepteret som betaling: Visa og MasterCard.

Find rejsen til SENTIDO Flora Garden her

Hvis du fandt SENTIDO Flora Garden interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at gå en forsmag på hotellets værelser, pools, strand, spa- og wellness faciliteter, fitness faciliteter, barer, restauranter, aktiviteter, underholdning og meget andet.