Galeri Resort Hotel, Okurcalar, Tyrkiet

Lokation

Galeri Resort Hotel ligger lige ned til en helt fantastisk sandstrand med smukt, azurblåt vand. Kun 50 meter fra hotellet går der busforbindelser til de nærmeste restauranter og butikker, som ligger blot én km derfra. Det meget imponerende all inclusive-hotel ligger i gåafstand til centrum i byen Okurcalar og kun fem km fra borgen Alara Han. Der er 30 km til Alanya by og 80 km til Antalya Lufthavn, mens der er 75 km til lufthavnen i Gazipaşa.

Faciliteter

Hotellet blev renoveret i 2012 og indeholder 270 værelser. Der er en døgnåben reception, og  det er derfor muligt at checke ud alle døgnets 24 timer.  I receptionen er der elevator til de øvrige etager samt mulighed for at få vekslet penge.  Trådløst internet er til fri afbenyttelse på offentlige områder. Derudover er der både restaurant, bar, indkøbsmuligheder samt en legeplads og en hyggelig have. Der er også mulighed for at blive klippet i hotellets frisørsalon eller leje en bil.

Personalet taler engelsk, russisk og tysk. Hotellet har en sæsonåben swimmingpool med ferskvand og en separat børnepool. Parasoller og solsenge er gratis og er tilgængelige på stranden og ved poolen.

Værelser

Alle værelser indeholder aircondition, sikkerhedsboks, minibar og køleskab. Derudover er der også trådløst internet, telefon og fjernsyn og på de fleste af værelserne også balkon eller terrasse. På badeværelset findes både bruser, badekar og hårtørrer.

Sport/underholdning

Der er mulighed for at benytte både den udendørs og den indendørs pool, ligesom der er vandrutsjebane til folk i alle aldre. Der er terrasse, liggestole og parasoller til rådighed og endda et boblebad, hvis man trænger til ekstra afslapning.

Hotellet tilbyder en masse forskellige udendørs aktivitetsmuligheder, som f.eks. tennis, petanque, strandvolley og basketball. For et mindre beløb kan man også spille minigolf. Hvis man er mere til vandsport, kan man prøve aquafit eller - for et mindre beløb - jetski og bananbåd. Af indendørsaktiviteter kan man vælge mellem bl.a. fitness, bordtennis, pool,  billard, dart og gymnastik. Man kan også bowle for et mindre beløb.

Ønsker man at komme helt ned i gear, kan man besøge hotellets wellness-muligeder. Her er der spa, sauna, dampbad og solarium. Der tilbydes også massagebahandlinger for mindre gebyr.
Herudover har hotellet både et almindeligt diskotek og et børnediskotek.

Mad og drikke

Det er muligt at bestille morgenmad, frokost, aftensmad eller all inclusive. Derudover tilbyder hotellet også snacks. Der er både mulighed for at få alkoholiske og alkoholfri drikkelse. 
Morgenmad serveres som buffet fra kl. 7.00-10.00. Drinks kan nydes i lobbybaren, og all inclusive inkluderer:

Snacks fra kl. 12.00-16.00,  
Natmad fra kl. 23.30-02.00
Eftermiddagskage fra kl. 16.00-17.00
Sen morgenmad fra kl. 10.00-11.00

Betaling

Som betaling kan både VISA og MasterCard benyttes.  

 

Find rejsen til Galeri Resort Hotel her

Hvis du fandt Galeri Resort Hotel interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video for at få en forsmag på hotellets strand, omgivelser, værelser, restauranter, underholdning og megte andet.