Best Western Galaxy, Zakynthos, Grækenland

Lokation

Hotellet er beliggende i Laganas, direkte på den smukkeste sandstrand med det krystalblå hav. Det er desuden omgivet af nogle helt utrolige haver, og kun få skridt fra de nærmeste underholdningssteder, heriblandt også et supermarked og flere butikker. Den nærmeste by er Kalamaki, som ligger 3 km fra hotellet. Lufthavnen er blot 7 km væk.

Faciliteter

Hotellet består af en hovedbygning fordelt på 3 etager, med elevator til de øvrige etager,  samt flere separate boliger og råder over i alt 125 værelser  Der er en døgnåben reception, lobbybar, lounge, tv-stue og trådløst internet på alle offentlige områder mod et gebyr. Derudover er der også en restaurant, poolområde med poolbar og separat børnepool, samt liggestole, parasoller og badehåndklæder til rådighed mod et gebyr.

Værelser

Alle værelserne har møbleret balkon eller terrasse samt eget badeværelse med badekar eller bruser. Derudover kan nogle værelser fås med enten to soveværelser eller et separat opholdsområde.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder aktiviteter som billard, bordtennis, gymnastik, beachvolley, ridning, sejlsport, dykning og andet vandsport ved stranden.

Der er også muligt at leje bil eller motorcykel, samt at køre gokarts, ligesom man kan komme på guidede ture.

Mad og drikke

Halvpension eller all inclusive. Alle måltider er buffet.

Halvpension: morgenmad og aftensmad.

All inclusive: morgenmad, frokost og aftensmad. Der serveres snacks fra kl. 11:00 til 18:00 samt eftermiddagskage og kiks fra kl. 16:00 til 17:30. Lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet.

Betaling

American Express, Diners Club, Euro-/Mastercard og Visa accepteres som betaling.

Find din rejse til Best Western Galaxy her

Hvis valget er faldet på Best Western Galaxy, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, pools, omgivelser, værelser, restaurant, aktiviteter og meget andet.