Best Western Galaxy, Zakynthos, Grækenland

Lokation

Hotellet er beliggende  direkte på den smukkeste sandstrand i Laganas med det krystalblå hav omgivet af nogle utroligt smukke  haver, hvor man kan gå en tur eller slappe af.  Kun få skrift fra hotellet finder man de nærmeste underholdningssteder heriblandt også et supermarked og flere butikker. Den nærmeste by er Kalamaki, som ligger tre km fra hotellet. Lufthavnen er blot syv km væk.

Faciliteter

Hotellet består af en hovedbygning fordelt på tre etager med elevator, der forbinder dem. Derudover er der  flere separate boliger, der råder over 125 værelser i alt. Der er en døgnåben reception, lobbybar, lounge, tv-stue og trådløst internet på alle offentlige områder mod et gebyr. Derudover er der også en restaurant, poolområde med poolbar og separat børnepool, samt liggestole, parasoller og badehåndklæder til rådighed - dog også mod gebyr.

Værelser

Alle værelserne har møbleret balkon eller terrasse samt eget badeværelse med badekar eller bruser. Derudover kan nogle værelser fås med enten to soveværelser eller et separat opholdsområde.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder aktiviteter som billard, bordtennis, gymnastik, beachvolley, ridning, sejlsport, dykning og andet vandsport ved stranden.

Der er også muligt at leje bil eller motorcykel, samt at køre gokarts, ligesom man kan komme på guidede ture i området.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder halvpension eller all inclusive. Alle måltider kommer som buffet.

- Halvpension: morgenmad og aftensmad.

- All inclusive: morgenmad, frokost og aftensmad. Der serveres snacks fra kl. 11:00 til 18:00 samt eftermiddagskage og kiks fra kl. 16:00 til 17:30. Lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet.

Betaling

American Express, Diners Club, Euro-/Mastercard og Visa accepteres som betaling.

Find din rejse til Best Western Galaxy her

Hvis valget er faldet på Best Western Galaxy, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, pools, omgivelser, værelser, restaurant, aktiviteter og meget andet.