VOI Vila do Farol Resort, Kap Verde

Lokation

Hotellet ligger direkte på en gylden sandstrand cirka halvanden km fra Santa Maria-stranden. Ind til byens centrum med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der også cirka halvanden km. Transfer til og fra lufthavnen tager omkring 20 minutter.

Faciliteter

Dette charmerende hotel, der henvender sig til et internationalt publikum og emmer af afslappet atmosfære, har i alt 234 boliger, som er smukt malede, typiske træbungalows. Faciliteterne på feriestedet omfatter reception, internet-hjørne,  satellit-tv-hjørne, gratis wi-fi i lobbyen,  en buffetrestaurant, tre barer samt en lille shoppinggade med butikker, diskotek og amfiteater. Udenfor er en rummelig have med havvandsswimmingpool, poolbar og solterrasse. På stranden er der en snackbar. 

Værelser

De hyggelige dobbeltværelser ligger i smukt malede træbungalows spredt i de smukke haver. De er udstyret med bad og toilet, hårtørrer, telefon, pengeskab (mod gebyr), satellit-tv, minibar (mod gebyr), wi-fi (mod gebyr), ekstra sovesofa og aircondition.

Sport/underholdning

Der er mange muligheder for aktiviteter og underholdning. F.eks. bordtennis, beachvolley, petanque, tennis, bueskydning, dart, aerobic og vandaerobic. Sportsudstyr til de forskellige aktiviteter kan lejes på hotellet.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder masser af forplejning: morgenmad, frokost og middag (alle som buffet),  snacks på stranden fra kl. 10-18. Derudover finder man lokale, alkoholiske drikke og læskedrikke til måltiderne, og fra kl. 10-24 er de respektive barer åbne.

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.

Find rejsen til VOI Vila do Farol Resort her

Hvis valget er faldet på VOI Vila do Farol Resort, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Indtast ønskede rejsedatoer samt antal personer her ovenfor.