Delita City Hotel, Istanbul, Tyrkiet

Lokation

Dette cityhotel finder gæsterne få minutter fra Istanbuls turistcentrum. De nærmeste forbindelser til offentlig transport ligger få minutter væk. Til lufthavnen Istanbul (IST) er der omkring 30 km.

Faciliteter

Stedets 33 værelser byder gæsterne velkommen i en imødekommende atmosfære. Det venlige personale i receptionen er gerne behjælpeligt ved ethvert spørgsmål gæsterne måtte have. Hotellet tilbyder bagageopbevaring, transportservice og vasketøjsservice. Der tilbydes WLAN uden gebyr. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. 

Værelser

Et klimaanlæg skaber et behageligt indeklima på værelserne. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Mulighed for at lave te/kaffe hører ligeledes til standardindretningen. Gæsterne kan lade sig underholde og kommunikere med omverdenen via det tekniske udstyr, herunder fladskærmsfjernsyn og WiFi (uden gebyr). Som noget ekstra særligt tilbydes gæsterne kosmetikprodukter på badeværelserne.

Sport/underholdning

På terrassen kan feriegæsterne nyde det gode vejr.

Mad og drikke

Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal og en bar. Gæsterne kan indtage mad og drikke i restaurantens hyggelig atmosfære (med rygeforbud og a la carte-bestilling). En righoldig morgenbuffet giver gæsterne en god start på dagen.

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.