Dreams La Romana Resort & Spa, Dominikanske Republik

Lokation

Hotellet, der er omgivet af skøn tropisk jungle, ligger tæt på Bayahibes indbydende strand, ca. 800 m fra fiskerbyen af samme navn. Der kører regelmæssigt hotelbusser til den nærmeste større by La Romana og til kunstnerlandsbyen Altos de Chavon (ca. 18 km), hvor der også er indkøbsmuligheder.

Faciliteter

Hotellet består af en treetagers hovedbygning med i alt 563 værelser, heraf er 464 dobbeltværelser og 32 suiter. Der er en foyer med døgnåben reception, tv-stue, minimarked, souvenirshop, beautysalon, en lille butik, en frisør,  fire barer, og der er en snackbar på stranden. Udover det førnævnte er der en buffetrestaurant, som ligger i en åben palmehytte. Hertil kommer tre à la carte-restauranter (asiatisk køkken, steakhouse og italiensk restaurant). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

Værelser

De luksuriøse værelser har eget badeværelse med hårtørrer. På værelset er er også telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, kaffemaskine, klimaanlæg, altan/terrasse og safeboks (mod betaling).

Sport/underholdning

På hotellet findes en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Herudover er der  jaccuzi,  sauna,  dampbad,  tyrkisk bad samt mulighed for at få massage (delvist mod betaling).

For de sportsbegejstrede tilbyder hotellet aerobic, vandaerobic, vandski, bananbåd, windsurfing, begynderkurser i dykning, kajak, tennis (fire grusbaner, to med projektørbelysning), vandcykler, kano, katamaran, beachvolley, boccia, ridning, bueskydning, cykling/mountainbiking samt et fitness-studie (delvist mod betaling) og en golfbane.

Sidst, men ikke mindst, er der også et kasino samt to klubber:  Core Zone Teens Club og Explorer’s Club.   

Mad og drikke

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet, og der er desuden mulighed for at bestille all inclusive.

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa Card og MasterCard accepteres.

Rejs til Dreams La Romana Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Dreams La Romana Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, pools, barer, restauranter, værelser, spa- og wellness faciliteter, aktiviteter, underholdning og meget andet.