Dreams La Romana Resort & Spa, Dominikanske Republik

Lokation

Hotellet, der er omgivet af skøn tropisk jungle, ligger tæt på Bayahibes indbydende strand, ca. 800 m fra fiskerbyen af samme navn. Der kører regelmæssigt hotelbusser til den nærmeste større by La Romana og til kunstnerlandsbyen Altos de Chavon (ca. 18 km), hvor der også er indkøbsmuligheder.

Faciliteter

Hotellet består af en treetagers hovedbygning med i alt 751 værelser. Der er en foyer med døgnåben reception, tv-stue, minimarked, souvenirshop, beautysalon, en lille butik, en frisør,  fire barer, og der er en snackbar på stranden. Udover det førnævnte er der en buffetrestaurant, som ligger i en åben palmehytte. Hertil kommer tre à la carte-restauranter (asiatisk køkken, steakhouse og italiensk restaurant). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

Værelser

De luksuriøse værelser har eget badeværelse med hårtørrer. På værelset er er også telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, kaffemaskine, klimaanlæg, altan/terrasse, gratis Wi-Fi og safeboks (mod betaling).

Hotellet udbyder deluxeværelser og  suiter. 

Sport/underholdning

På hotellet findes en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Herudover er der  jaccuzi,  sauna,  dampbad,  tyrkisk bad samt mulighed for at få massage (delvist mod betaling).

For de sportsbegejstrede tilbyder hotellet aerobic, vandaerobic, vandski, bananbåd, windsurfing, kurser i dykning (hotellet har eget dykkercenter), kajak, tennis (fire grusbaner, to med projektørbelysning), vandcykler, kano, katamaran, beachvolley, boccia, ridning, bueskydning, cykling/mountainbiking samt et fitness-studie (delvist mod betaling) og en golfbane.

Sidst, men ikke mindst, er der også et kasino samt to klubber:  Core Zone Teens Club og Explorer’s Club. 

Hotellet har også et spaområde, hvor det er muligt at tilkøbe forskellige skønhedsbehandlinger, massage og pedicure/manicure.

Mad og drikke

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet, og der er desuden mulighed for at bestille all inclusive.

Der er beachbar, swim-up-bar, poolbar, snackbar, musik og drinksbar, lobbybar og teaterbar.

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa Card og MasterCard accepteres.

Rejs til Dreams La Romana Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Dreams La Romana Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, pools, barer, restauranter, værelser, spa- og wellness faciliteter, aktiviteter, underholdning og meget andet.